Elämyksellinen syysloma

Mikäli sinunkin matkasi aurinkoon peruuntui, tule Elämykseen minilomalle hemmoteltavaksi.
Haluaisimme Elämyksestä piristää sinua kaiken tämän ikävän keskellä. Tarjoamme sinulle rentouttavan ja kokonaisvaltaista hyvinvointia parantavan syysloman.

Syysloman voit viettää Elämys Hyvinvointipalveluissa Nummelassa ja Lohjalla.
Elämyksestä saat ammattitaitoista ja kokonaisvaltaista hyvinvointia keholle ja mielelle.
Piipahda hemmotteluhoidoissa ja hieronnoissa. Vietä ihana miniloma Elämyksessä.


Syyslomalle tarjoamme:

Elämyksellinen jalkahoito 75,00€/ Norm. 89,00€
Kun kaipaat jalkahoidolta hiukan enemmän- Jalkojen ollessa kylvyssä, kuoritaan kädet sekä hierotaan hoitava voide käsien iholle. Jaloille tehdään virkistävä kuorinta, kovettumat poistetaan, kynsinauhat siistitään, varpaan kynnet muotoillaan ja lakataan. Lopuksi aineenvaihduntaa virkistävä hieronta jaloille. Kynsilakan saat hoidosta omaksesi.

Aromaattinen hieronta 80 min 75,00€/ Norm. 89,00€
Aromaattinen kokovartalohieronta rentouttaa kehon ja mielen. Kevyesti tuoksuva, eteerinen lämmitetty öljy hoitaa ja ravitsee herkkääkin ihoa imeytyen ihon kerroksiin kosteuttamaan vartaloa. Hieronta vaikuttaa kehon aineenvaihduntaan tehostavasti, erinomainen puhdistamaan kehoa kuona-aineista.

Tarjoukset ovat voimassa 12.10.-25.10.2020

Lomavaraukset voit tehdä huoletta verkkovaraamostamme

 

 

 

 


Elämyksessä on edelleen turvallista asioida. Alasta ja hoitojen luonteesta johtuen puhtaus, sterilointi ja desifiointi on meille jokapäiväisiä asioita koronasta riippumatta. Toki olemme halunneet tarkastaa ja tehostaa käytäntöjä entisestään tilanteen vaatimalla tavalla.

Ja lopuksi; mikäli koet itsesi sairaaksi tai olet ollut lähikontaktissa koronavirusinfektioon sairastuneen kanssa, peruutathan hoitoaikasi vaikka lyhyelläkin varoitusajalla veloituksetta. Katsotaan sinulle uusi aika kun tervehdyt.

Pidetään toisistamme huolta!

Syksyisin mielin,
Riikka, Anne, Maarit, Jonna, Eevi ja Heli Elämyksestä