Elämys Hyvinvointipalvelut tarjoaa monipuolisia kauneuden ja hyvinvoinnin palveluita Nummelassa, Lohjalla ja Ruoholahdessa.

Riikka

Vyöhyketerapia, hieronta, lymfahieronta, lpg- ja cryo-hoidot

Koulutus: vyöhyketerapeutti, liikuntaneuvoja, Pilates-ohjaaja, hyvinvointivalmentaja ja Personal Trainer 

Kehon hyvinvointi- ja huolto ovat olleet aina lähellä sydäntäni. Olen tehnyt vyöhyketerapiaa ja erilaisia rentouttavia kehonhoitoja jo toistakymmentä vuotta. Kun liikunta, ravinto ja lepo ovat tasapainossa, voit hyvin ja jaksat paremmin. Suurella innolla ja lämmöllä tekemäni työ on löytää juuri sinulle oikea tapa rentoutua, liikkua ja edistää terveyttäsi.

Eevi (äitiyslomalla)

LPG- ja cryo-hoidot

Koulutus: Liikuntaneuvoja, liiketoiminnan ammattitutkinto, myynnin ja markkinoinnin osaamisala. Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto.

Olen seurannut Elämyksen kasvua ja kehitystä alusta asti ja olen äärimmäisen ylpeä siitä, että voin olla avuksi tässä ihanassa yrityksessä. Elämys Hyvinvoinnissa meillä on upea tiimi kasassa! Tyypillinen toimistopäiväni on hyvin monipuolinen ja siihen kuuluu mm. työvuorojen suunnittelua, tilausten tekemistä ja muiden juoksevien asioiden hoitamista. Vastailen usein myös Elämykseen tulleisiin puheluihin ja sähköposteihin.

Jonna

Hieronnat, hemmotteluhoidot, LPG- ja Cryo -hoidot, jalkahoidot, kasvohoidot, karvanpoistot, kestopigmentoinnit, geelilakkaukset, manikyyrit, ripset ja kulmat sekä ehostukset

Koulutukset: kosmetologi, kosmetiikkaneuvoja ja kestopigmentoija

Olen luonteeltani tarkka ja rauhallinen. Eniten pidän työstä, jossa pääsen toteuttamaan luovuuttani sekä tekemään tarkkaa työtä, esimerkiksi pigmentointien parissa. Muita lempihoitojani ovat jalkahoidot ja karvanpoistot. Tykkään myös perehtyä tarkemmin hoidoissa käyttämieni tuotteiden ainesosiin ja niiden toimintaan.

Kari

Klassinen ja urheiluhieronta, intialainen päähieronta, cryo-hoidot

Koulutukset: koulutettu hieroja, Personal trainer (FAF & Fustra) ja Integral joogaopettaja

Olen harrastanut liikuntaa monipuolisesti koko ikäni ja se johtikin minut lopulta hyvinvointialalle. Kouluttauduin ensin personal traineriksi ja sen jälkeen koulutetuksi hierojaksi. Hierontahoitojen ohella toivon voivani auttaa asiakkaitani löytämään liikkumisen ilon!

Tanja

Jalkahoidot, kasvohoidot, ripsien taivutukset, ripsien ja kulmien värjäykset

Koulutus: kosmetologi ja merkonomi

Olen koutukseltani kosmetologi ja merkonomi. Kaunedenhoitoalalla olen toiminut 16 vuotta yrittäjänä. Nyt pääsin mukaan elämyksen hienoon porukkaan. Hoidan haastavammatkin jalat ja periaatteenani on että asiakas lähtee hoidostani kevyin askelin ja mielin.

Tiia

Cryo- ja LPG-hoidot, ehostukset, liikunnanohjaukset

Koulutus: liikunnanohjaaja AMK ja YAMK, kosmetiikkaneuvonnan kurssi

Ihmisten kokonaisvaltainen hyvinvointi kiinnostaa ja haluan tuoda asiakkaille hyvää oloa sekä liikunnan että sitä tukevien hoitojen avulla. Lisäksi olen aina rakastanut meikkejä ja kosmetiikkaa, ja parasta Elämyksessä on, että täällä pääsen yhdistämään nämä mielenkiinnon kohteet!

Viivi

Hieronnat (myös kuumakivihieronnat), kasvohoidot, jalkahoidot, ripset ja kulmat, karvanpoisto, geelilakkaukset ja laitehoidot.

Koulutus: kosmetologi ja kosmetiikkaneuvoja

Tykkään että voin auttaa asiakasta niin iho-ongelmissa kuin kropan jumitustenkin kanssa. Ihmisten auttaminen on aina ollut lähellä sydäntäni ja sitä kautta hainkin tälle alalle. Vahvuuksiini kuuluvat hieronnat ja jalkahoidot.

Sirpa

Ruoholahden toimipiste

Hieronta

Teen rentouttavaa, klassista hierontaa.
Olen valmistunut kuntosalivalmentajaksi vuonna 2016 ja toimin myös ryhmäliikunta ohjaajana. Kuntonyrkkeily, kuntopotkunyrkkeily ja muut ryhmäliikunta lajit. Tunnen hyvin esim: toimistotyöstä aiheutuneita jumeja.