Elämys Hyvinvointipalvelut tarjoaa monipuolisia kauneuden ja hyvinvoinnin palveluita Lohjalla.

Riikka

Vyöhyketerapia, hieronta, lymfahieronta, lpg- ja cryo-hoidot

Koulutus: vyöhyketerapeutti, liikuntaneuvoja, Pilates-ohjaaja, hyvinvointivalmentaja ja Personal Trainer 

Kehon hyvinvointi- ja huolto ovat olleet aina lähellä sydäntäni. Olen tehnyt vyöhyketerapiaa ja erilaisia rentouttavia kehonhoitoja jo toistakymmentä vuotta. Kun liikunta, ravinto ja lepo ovat tasapainossa, voit hyvin ja jaksat paremmin. Suurella innolla ja lämmöllä tekemäni työ on löytää juuri sinulle oikea tapa rentoutua, liikkua ja edistää terveyttäsi.

Eevi

LPG- ja cryo-hoidot

Koulutus: Liikuntaneuvoja, liiketoiminnan ammattitutkinto, myynnin ja markkinoinnin osaamisala. Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto.

Olen seurannut Elämyksen kasvua ja kehitystä alusta asti ja olen äärimmäisen ylpeä siitä, että voin olla avuksi tässä ihanassa yrityksessä. Elämys Hyvinvoinnissa meillä on upea tiimi kasassa! Tyypillinen toimistopäiväni on hyvin monipuolinen ja siihen kuuluu mm. työvuorojen suunnittelua, tilausten tekemistä ja muiden juoksevien asioiden hoitamista. Vastailen usein myös Elämykseen tulleisiin puheluihin ja sähköposteihin.

Jemika

Vyöhyketerapia

Koulutukset: Vyöhyketerapeutti

Olen Jemika, koulutettu vyöhyketerapeutti. Odotan jo kovasti uusia kohtaamisia ja elämyksiä!

Olen kiinnostunut kehon ja mielen yhteydestä, miten ne vaikuttavat toisiinsa ja mitä kehomme oireilu meille yrittää viestittää. Kaikilla kehon reaktioilla on tarkoitus ja pyrkimys meidän hyvinvoinnin parhaaksi, meidän on vain osattava ymmärtää sen viestejä. Kokonaisvaltaisella hyvinvoinnilla on keskeinen vaikutus terveyteemme ja hyvinvointiimme. Vyöhyketerapiassa hoidan sinua yksilöllisesti, kehoasi ja mieltäsi kuunnellen.

Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan ja herättelemään kehon omaa elinvoimaa.

Kari

Klassinen ja urheiluhieronta, intialainen päähieronta, cryo-hoidot

Koulutukset: koulutettu hieroja, Personal trainer (FAF & Fustra) ja Integral joogaopettaja

Olen harrastanut liikuntaa monipuolisesti koko ikäni ja se johtikin minut lopulta hyvinvointialalle. Kouluttauduin ensin personal traineriksi ja sen jälkeen koulutetuksi hierojaksi. Hierontahoitojen ohella toivon voivani auttaa asiakkaitani löytämään liikkumisen ilon!

Tiia

Cryo- ja LPG-hoidot, geelilakkaukset, ehostukset, liikunnanohjaukset

Koulutus: liikunnanohjaaja AMK ja YAMK, kosmetiikkaneuvonnan kurssi

Ihmisten kokonaisvaltainen hyvinvointi kiinnostaa ja haluan tuoda asiakkaille hyvää oloa sekä liikunnan että sitä tukevien hoitojen avulla. Lisäksi olen aina rakastanut meikkejä ja kosmetiikkaa, ja parasta Elämyksessä on, että täällä pääsen yhdistämään nämä mielenkiinnon kohteet!

Jenni

Klassinen hieronta, Purentalihashieronta

Koulutus: koulutettu hieroja

Olen koulutettu hieroja, valmistuin Stadin Ao;sta Vallilasta keväällä 2022. Olen työskennellyt valmistumisesta asti hierojana sekä juhla-alan yrittäjänä. Olen hakenut lisää oppia purenta hierontojen sekä triggerpiste koulutusten kursseilta. Olen koulutusten sekä lisä kouluttautumisen kautta saanut hyviä työkaluja kehollisten vaivojen ymmärtämiseen ja kehon kokonaisvaltaiseen hoitamiseen. Olen kiinnostunut ihmisestä kokonaisuutena sekä lähestyn myös asiakkaan vaivoja laajemmasta näkökulmasta. Kohtaan jokaisen asiakkaani yksilönä, olen kiinnostunut vaivojen alkuperistä sekä aiheuttajista. Kuuntelen asiakkaan toiveita ja tutkin sekä havainnoin mahdollisia ongelman aiheuttajia ennen hoidon aloittamista.

Pehmytkudoskäsittelyt, purentalihaskäsittelyt, triggerpisteiden hoito sekä nivelalueiden ongelmat kuuluvat osaamisalueelleni. Käsittelen reiluilla hierontaotteilla voiman käyttöä säädellen tarpeen ja tuntemusten mukaan. Pyrin löytämään ongelmiin ratkaisuja sekä kannustan ja ohjaan asiakasta omahoidossa. Annan tarpeen mukaan kotiin käytännönläheisiä jumppa/venyttelyohjeita, lähinnä sellaisia että niitä on helppo toteuttaa arjen keskellä sekä pidän ohjeistukset maltillisina ja motivoivina.

Vastaanotollani on rento ja välitön tunnelma, välillä hiljaisuudesta nauttien ja toisinaan rennosti rupatellen. Tärkeintä on että hoito vastaa asiakkaan tarpeita. 

Tervetuloa hoitavaan sekä rentouttavaan hierontaani, katsotaan kuinka voin auttaa sinua.