Elämys Hyvinvointipalvelut tarjoaa monipuolisia kauneuden ja hyvinvoinnin palveluita Nummelassa, Lohjalla ja Ruoholahdessa.

Riikka

Vyöhyketerapia, hieronta, lymfahieronta, lpg- ja cryo-hoidot

Koulutus: vyöhyketerapeutti, liikuntaneuvoja, Pilates-ohjaaja, hyvinvointivalmentaja ja Personal Trainer 

Kehon hyvinvointi- ja huolto ovat olleet aina lähellä sydäntäni. Olen tehnyt vyöhyketerapiaa ja erilaisia rentouttavia kehonhoitoja jo toistakymmentä vuotta. Kun liikunta, ravinto ja lepo ovat tasapainossa, voit hyvin ja jaksat paremmin. Suurella innolla ja lämmöllä tekemäni työ on löytää juuri sinulle oikea tapa rentoutua, liikkua ja edistää terveyttäsi.

Eevi

LPG- ja cryo-hoidot

Koulutus: Liikuntaneuvoja, liiketoiminnan ammattitutkinto, myynnin ja markkinoinnin osaamisala. Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto.

Olen seurannut Elämyksen kasvua ja kehitystä alusta asti ja olen äärimmäisen ylpeä siitä, että voin olla avuksi tässä ihanassa yrityksessä. Elämys Hyvinvoinnissa meillä on upea tiimi kasassa! Tyypillinen toimistopäiväni on hyvin monipuolinen ja siihen kuuluu mm. työvuorojen suunnittelua, tilausten tekemistä ja muiden juoksevien asioiden hoitamista. Vastailen usein myös Elämykseen tulleisiin puheluihin ja sähköposteihin.

Emilia

Ripsienpidennykset, rakennekynnet, kulmien laminointi, ripsien kestotaivutus, ehotukset/meikkaukset, kasvohoidot, vahaukset

Koulutus: Kosmetologi ja kosmetiikkaneuvoja, ripsiteknikko, kynsiteknikko

Rakastan pikkutarkkaa ja huolellista työtä ja siitä syystä olen päätynyt kauneuden alalle. Erikoisosaamisalueeni ja intohimoni on ripsienpidennykset ja rakennekynnet. Minulle tärkeintä on että asiakas lähtee tyytyväisenä kotiin. Luonteeltani olen iloinen ja rempseä. Työni huolellinen jälki tuo hyvät piirteesi esiin.

Jonna

Hieronnat, hemmotteluhoidot, LPG- ja Cryo -hoidot, jalkahoidot, kasvohoidot, karvanpoistot, kestopigmentoinnit, geelilakkaukset, manikyyrit, ripset ja kulmat sekä ehostukset

Koulutukset: kosmetologi, kosmetiikkaneuvoja ja kestopigmentoija

Olen luonteeltani tarkka ja rauhallinen. Eniten pidän työstä, jossa pääsen toteuttamaan luovuuttani sekä tekemään tarkkaa työtä, esimerkiksi pigmentointien parissa. Muita lempihoitojani ovat jalkahoidot ja karvanpoistot. Tykkään myös perehtyä tarkemmin hoidoissa käyttämieni tuotteiden ainesosiin ja niiden toimintaan.

Kari

Klassinen ja urheiluhieronta, LPG- ja Cryo-hoidot

Koulutukset: koulutettu hieroja, Personal trainer (FAF & Fustra) ja Integral joogaopettaja

Olen harrastanut liikuntaa monipuolisesti koko ikäni ja se johtikin minut lopulta hyvinvointialalle. Kouluttauduin ensin personal traineriksi ja sen jälkeen koulutetuksi hierojaksi. Hierontahoitojen ohella toivon voivani auttaa asiakkaitani löytämään liikkumisen ilon!

Lotta

Ripsienpidennykset, kulmapalvelut, kasvohoidot, karvanpoistot sokerilla, geelilakkaukset ja manikyyrit

Koulutukset: Kosmetologi, kosmetiikkaneuvoja, ripsiteknikko, kynsiteknikko, alexandria sokerointikoulutus, Inlei lash & brow lift koulutus

Intohimoni ripsienpidennyksiin alkoi vuonna 2018, jonka jälkeen olen valmistunut kosmetologiksi ja käynyt paljon lisäkoulutuksia. Kauneudenhoito on ollut aina lähellä sydäntä, minkä vuoksi on ihanaa, että olen saanut intohimostani ammatin. Minulle tärkeää on, että asiakas lähtee itsevarmana ja hymyssä suin kotiin hoidon jälkeen.

Maarit

Rakennekynnet, geelilakkaukset, hieronnat, hemmotteluhoidot, LPG- ja Cryo -hoidot, jalkahoidot, kasvohoidot, karvanpoistot, manikyyrit, ripset ja kulmat sekä ehostukset

Koulutukset: kosmetologi, kynsiteknikko, parturi-kampaaja, merkonomi

Lähes 20 vuotta olen tehnyt erilaisia kauneudenalan töitä. Kynsien tekeminen on intohimoni, mutta teen suurella sydämellä myös muita kosmetologihoitoja. Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi Elämykseen!

Viivi

Hieronnat (myös kuumakivihieronnat), kasvohoidot, jalkahoidot, ripset ja kulmat, karvanpoisto, geelilakkaukset ja laitehoidot.

Koulutus: kosmetologi ja kosmetiikkaneuvoja

Tykkään että voin auttaa asiakasta niin iho-ongelmissa kuin kropan jumitustenkin kanssa. Ihmisten auttaminen on aina ollut lähellä sydäntäni ja sitä kautta hainkin tälle alalle. Vahvuuksiini kuuluvat hieronnat ja jalkahoidot.