Elämys Hyvinvointipalvelut tarjoaa monipuolisia kauneuden ja hyvinvoinnin palveluita Lohjalla.

Riikka

Vyöhyketerapia, hieronta, lymfahieronta, äänimaljahoidot, lpg- ja cryo-hoidot

Koulutus: vyöhyketerapeutti, liikuntaneuvoja, Pilates-ohjaaja, hyvinvointivalmentaja ja Personal Trainer 

Kehon hyvinvointi- ja huolto ovat olleet aina lähellä sydäntäni. Olen tehnyt vyöhyketerapiaa ja erilaisia rentouttavia kehonhoitoja jo toistakymmentä vuotta. Kun liikunta, ravinto ja lepo ovat tasapainossa, voit hyvin ja jaksat paremmin. Suurella innolla ja lämmöllä tekemäni työ on löytää juuri sinulle oikea tapa rentoutua, liikkua ja edistää terveyttäsi.

Berit

LPG-hoidot, hieronnat, kosmetologipalvelut, (tulossa myös kestopigmentoinnit)

Koulutus: koulutettu hieroja, kosmetologi

Olen Berit – koulutettu hieroja, kosmetologi sekä teen LPG-hoitoja. Tunnen, että tämä ala on juuri oikea minulle ja toivon, että tämä myös välittyy Sinulle jokaisessa hoitokerrassa!
Parhaillaan opiskelen kestopigmentointeja ja heinäkuussa aloitan tekemään kulmien sekä huulten pigmentointeja.
Joten jos Sinulla on joku vaiva, hoidetaan se kuntoon tai jos haluat arkeesi piristystä tai hemmottelua, varaa aikasi!

Eevi

LPG- ja cryo-hoidot

Koulutus: Liikuntaneuvoja, liiketoiminnan ammattitutkinto, myynnin ja markkinoinnin osaamisala. Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto.

Olen seurannut Elämyksen kasvua ja kehitystä alusta asti ja olen äärimmäisen ylpeä siitä, että voin olla avuksi tässä ihanassa yrityksessä. Elämys Hyvinvoinnissa meillä on upea tiimi kasassa! Tyypillinen toimistopäiväni on hyvin monipuolinen ja siihen kuuluu mm. työvuorojen suunnittelua, tilausten tekemistä ja muiden juoksevien asioiden hoitamista. Vastailen usein myös Elämykseen tulleisiin puheluihin ja sähköposteihin.

Juuli

Kosmetologipalvelut, esteettiset hoidot

Koulutus: terveydenhoitaja, esteettinen sairaanhoitaja, meikkaaja, kampaaja, kosmetologi (opinnot kesken) 

Olen terveydenhoitaja ja esteettinen sairaanhoitaja Juuli. Olen myös meikkaaja, kampaaja ja pian kosmetologi. Olen työskennellyt Kirkkonumella terveydenhuollossa jo viisi vuotta ja edelleen osittain.

Koen, että ihmisen kokonaisvaltainen hoitaminen on erittäin tärkeää hyvinvoinnille, siihen sisältyvät sekä ulkoinen että sisäinen hoitaminen. Ihmisen yksilöllinen kauneus kiehtoo minua. Ja yksi esteettisen työn ja kosmetologin työn suola on auttaa löytämään asiakkaille heidän omaa luonnollista kauneutta tukevia ja korostavia hoitoja.

Nyt voit varata minulle elämyksestä aikoja esteettisiiin hoitoihin mm. täyteaine-, biorevitalisaatio- ja mesoterapia hoidot. Tietenkin teen myös erilaisia kosmetologin hoitoja, oma vahvuuteni on ihon hoidossa ja aineiden vaikutuksien tietämyksessä. Mikäli et tiedä mitä hoitoja tarvitsisit voit varata ajan maksuttomaan sairaanhoitajan konsultaatioon, jolloin yhdessä pohdimme miten saavuttaisimme toivomasi tulokset.

Jemika

Vyöhyketerapia

Koulutukset: Vyöhyketerapeutti

Olen Jemika, koulutettu vyöhyketerapeutti. Odotan jo kovasti uusia kohtaamisia ja elämyksiä!

Olen kiinnostunut kehon ja mielen yhteydestä, miten ne vaikuttavat toisiinsa ja mitä kehomme oireilu meille yrittää viestittää. Kaikilla kehon reaktioilla on tarkoitus ja pyrkimys meidän hyvinvoinnin parhaaksi, meidän on vain osattava ymmärtää sen viestejä. Kokonaisvaltaisella hyvinvoinnilla on keskeinen vaikutus terveyteemme ja hyvinvointiimme. Vyöhyketerapiassa hoidan sinua yksilöllisesti, kehoasi ja mieltäsi kuunnellen.

Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan ja herättelemään kehon omaa elinvoimaa.

Kari

Klassinen ja urheiluhieronta, intialainen päähieronta, cryo-hoidot

Koulutukset: koulutettu hieroja, Personal trainer (FAF & Fustra) ja Integral joogaopettaja

Olen harrastanut liikuntaa monipuolisesti koko ikäni ja se johtikin minut lopulta hyvinvointialalle. Kouluttauduin ensin personal traineriksi ja sen jälkeen koulutetuksi hierojaksi. Hierontahoitojen ohella toivon voivani auttaa asiakkaitani löytämään liikkumisen ilon!

Seela

Kosmetologipalvelut, hieronnat

Koulutus: kosmetologiopiskelija

Olen Seela, ja tarjoan monipuolisesti kosmetologipalveluita, joissa asiakkaani ovat aina etusijalla. Otan jokaisen asiakkaan lämpimästi vastaan ja suunnittelen hoidot yksilöllisesti heidän toiveidensa ja tarpeidensa mukaan. Asiakkaan tyytyväisyys on minulle ensiarvoisen tärkeää, ja pyrin aina luomaan parhaan mahdollisen hoitokokemuksen. Tervetuloa nauttimaan rentouttavista ja virkistävistä hetkistä kanssani!

Taru

Kosmetologipalvelut

Koulutukset: kosmetologi

Olen koulutettu kosmetologi ja rakastan työtäni. Minulta saa varattua laajan kattauksen kosmetologin palveluja. Jokainen asiakas minulle on erityinen ja teen jokaisen hoidon asiakkaan toiveet huomioon ottaen. Tyytyväiset asiakkaat lämmittävät aina sydäntäni. Tervetuloa hemmottelemaan ja piristämään itseäsi!

Tiia

Cryo- ja LPG-hoidot, geelilakkaukset, ehostukset, liikunnanohjaukset

Koulutus: liikunnanohjaaja AMK ja YAMK, kosmetiikkaneuvonnan kurssi

Ihmisten kokonaisvaltainen hyvinvointi kiinnostaa ja haluan tuoda asiakkaille hyvää oloa sekä liikunnan että sitä tukevien hoitojen avulla. Lisäksi olen aina rakastanut meikkejä ja kosmetiikkaa, ja parasta Elämyksessä on, että täällä pääsen yhdistämään nämä mielenkiinnon kohteet!

Viveka

Kosmetologipalvelut, äänimaljahoidot

Koulutus: lähihoitaja, kosmetologi

Iho ja ihon erilaiset ongelmat ja niissä auttaminen varsinkin esimerkiksi jalkojen hoito on kiinnostavaa ja lähellä sydäntä. Myös Wellness eli kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puoli on mielestäni todella tärkeää nykypäivänä ja myös yksi ykkösaihe minulle. Toivon siis että tulet asiakkaana minulle vaikka kasvo- tai jalkahoitoon, kuumakivihierontaan tai äänimaljahoitoon, voit kokea olevasi hyvissä käsissä. Toivon, että koet voivasi joko rupatella kanssani niitä näitä, nauraa tai itkeä jos siltä tuntuu tai tahtoessasi torkahtaa kulmien värjäyksen aikana hetkisen. Eli toivon, että tunnet itsesi aina tervetulleeksi ja toivottavasti näemme pian.