Hieronta- ja vartalohoidot

Tarjoamme asiakkaille monipuolisia hieronta- ja rentoutushoitoja. Lisäksi teemme vartalolle erilaisia laitehoitoja, kuten timanttihiontaa arpien hoitoon, kiinteyttäviä ja vartaloa muokkaavia LPG-hoitoja sekä laserhoitoja kehon kiputiloihin. Ota yhteyttä ja kerro kuinka voisimme auttaa sinua voimaan paremmin?

Hieronnan ja vartalonhoidon hyödyt:

 • Kipu lievittyy
 • Aineenvaihdunta tehostuu
 • Ihon joustavuus paranee
 • Palauttaa harjoittelusta
 • Stressi vähenee
 • Keho rentoutuu
 • Mieli virkistyy

Teemme rentouttavia hierontoja molemmissa hoitoloissa.

Varaa aika helposti netin kautta! Osta Lahjakortti tästä!

Hieronta ja rentoutus | Lymfa | Laitehoidot


Hieronta ja rentoutus

Hieronta antaa hyvän olon, vähentää stressiä ja ennaltaehkäisee erilaisia vaivoja.

Hieronta on perinteinen, kaikenikäisille soveltuva pehmytkudoksien hoitomuoto. Hierontaa käytetään esimerkiksi erilaiset lihaskireyksiin, jäykkyyksiin ja akuutteihin tai kroonisiin kipuihin, stressin lievittämiseen, rentoutumiseen, palautumiseen tai urheilijan lihashuoltoon.

 


Intialainen päähieronta 35 min 39,00€
Lihaksia rentouttava ja jännityksiä poistava hieronta hartioille, olkavarsille, lapaluiden seudulle, niskaan sekä pään alueelle. Erinomainen rentoutushoito stressaantuneelle tai päätetyötä tekevälle, sekä päänsärkyihin sekä migreeniin taipuvaiselle.


Hieronta 45 min 45,00€
Rentouttava klassinen hieronta. Hieroen napakoin, kuitenkin rentouttavin ottein ja pitkin venytyksin käsitellään esim. selkä, hartiat, käsivarret, niska sekä pään aluetta. Hieronnassa käytetään tuoksutonta öljyä.


Hieronta 60 min 59,00€
Rentouttava klassinen hieronta. Napakoin ja rentouttavin ottein hierotaan esim. jalat, selkä, hartiat, kädet, niska sekä pää. Hieronnassa käytettävä öljy on tuoksuton.


Hieronta 90 min 85,00€
Rentouttava klassinen hieronta 90 min. Hieroen napakoin, kuitenkin rentouttavin ottein ja pitkin venytyksin käsitellään esim. jalat, selkä, hartiat, käsivarret, niska sekä pään aluetta. Hieronnassa käytettävä öljy on tuoksuton.

Kuumakivihieronta 60 min 65,00€
Kuumakivihieronta 90min 90,00€
Kokovartalon kuumakivihieronta on lämpimillä kivillä tehtävä syvärentouttava ja lihasjännityksiä helpottava. Hoito aktivoi aineenvaihduntaa ja lymfanestekiertoa. Hieronta on miellyttävää ja kivutonta.


Aromaattinen hieronta 90 min 89,00€
Aromaattinen kokovartalohieronta, hoidossa käytetään eteerisiä öljyjä. (Emme suosittele raskaana oleville)


Lumoava hemmotteluhoito 100 min 99,00€
Elämyksellinen irtiotto arjesta – sisältää rentouttavan kokovartalo-sekä kasvohieronnan.
Kiire unohtuu ja keho rauhoittuu. Suosittu hoito lahjaksi tai itselle.


Lymfahieronta

Varaa aika helposti netin kautta!

Lymfahieronta on turvotusta lievittävä ja kehoa ja mieltä rentouttava hoito, jossa hierontaliikkeet ovat hyvin kevyitä ja miellyttäviä mutta tuloksellisia. Lymfahieronta lievittää kipuja ja vaikuttaa positiivisesti verenkiertoon, elimistön puolustusjärjestelmään, lihaksistoon sekä autonomiseen hermostoon. Lymfahierontaa käytetään myös leikkauspotilaiden turvotuksen poistamiseen.

Soveltuu erinomaisesti mm.

 • Painoaan pudottaville
 • Raskaana oleville
 • Parempaa unta ja kokonaisvaltaista hyvää oloa kaipaaville.

Ajanvarauksen yhteydessä voit lisätä viestiksi toiveen hoidettavasta alueesta.

Lymfahieronta 30min 45,00€
Yhden kehon osan hoito, esim. kädet tai selkä

Lymfahieronta 45min  65,00€
Esim. Jalat ja vatsan alue tai rinnan ja vatsan alue

Lymfahieronta 60min 75,00€
Esim. jalat, vatsa ja selkä

Lymfahieronta 90min 95,00€
Koko vartalolle


Laitehoidot vartalolle

Varaa aika helposti netin kautta!

Monipuolisia laitehoitoja vartalolle, kuten cryo-huippukylmähoidot ihottumien ja tulehduksien hoitoon, kiinteyttäviä ja vartaloa muokkaavia LPG ja Caretech RF-cryo hoitoja sekä laserhoitoja kehon kiputiloihin.

 

Laserhoito 30 min   40,00€
Laserhoito on nopea, kivuton, tehokas ja vaaraton hoitomuoto, joka sopii mm. tulehduksiin ja kipuihin, lihas- ja nivelongelmiin, urheilu- ja rasitusvammoihin, turvotuksiin ja nyrjähdyksiin, jännitystiloihin, virus- ja bakteeri-infektioihin.


CRYO-huippukylmähoidot vartalolle (Lohjalla)
X°Cryo Huippukylmän teho hoitona perustuu termosokkiin, joka aikaansaadaan jäähdyttämällä ihon pintasolut nopeasti alle +4 asteeseen, jolloin aivot aktivoivat elimistön oman puolustusjärjestelmän, joka vapauttaa mielihyvää tuottavia ja kipua lievittäviä hormoneja, joista on koko keholle merkittäviä hyötyjä. Huippukylmää voidaan käyttää hoitona joko sellaisenaan tai yhdistettynä muihin hoitoihin. Yksi Hoitokerta kestää 1-3 min.

Cryo-huippukylmä yhden alueen paikallishoito 20,00€
Yhden pienen alueen hoito.
Cryo-huippukylmä 2-3 kohdan vartalohoito 30,00€


Vyöhyketerapia

Varaa aika helposti netin kautta!

Vyöhyketerapia on kokemusperäinen hoitomuoto, jolla ylläpidetään terveyttä ja kartoitetaan sekä hoidetaan kehon häiriö- ja sairaustiloja. Hoito poistaa ja purkaa kehon jännityksiä ja tukoksia, ja sen avulla pyritään palauttamaan kehon omat parantavat voimavarat. Vyöhyketerapia on käsin tehtävää hoitoa, jossa sormin tai vyöhykepuikon avulla stimuloidaan perinteisesti heijastealueita jalkateristä.

Vyöhyketerapia:

 • Vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.
 • Rentouttaa ja parantaa vastustuskykyä sekä unen laatua.
 • Helpottaa kehon kipu- ja särkytiloja.

Klassinen vyöhyketerapia 45 min 49,00€
Hoidoilla on saatu hyviä tuloksia kipuun, särkyyn, stressiin, unettomuuteen, hormonaalisiin ja aineenvaihdunnan häiriöihin, korvatulehduksiin, flunssakierteisiin, allergioihin, niska- ja selkävaivoihin sekä vauvojen koliikkiin, itkuisuuteen ja unihäiriöihin. Vyöhyketerapia on myös erinomainen raskausajan vaivojen hoitomuoto.

Koko kehon vyöhyketerapia 75 min 69,00€
Refleksologiassa eli koko kehon vyöhyketerapiassa hoidetaan ihmistä useiden eri kehossa olevien heijastejärjestelmien kautta. Jalkaterien lisäksi niitä löytyy esimerkiksi sääristä, reisistä, korvista, päälaelta ja jopa kielestä. Käsiteltäessä useampia heijastepisteitä saadaan hoidosta tehokkaampi, monipuolisempi ja laaja-alaisempi.

Vauvojen vyöhyketerapia n. 20 min 25,00€
Vauvan vyöhyketerapia on hellävaraista ja siinä toimitaan vauvan ehdoilla. Hoito tehdään keveillä, sivelevillä ja painelevilla otteilla vauvan koko keholta, kirjaimellisesti päästä varpaisiin.
Vauvojen oma vyöhyketerapia on auttanut monia itkuisia pienokaisia. Mm. koliikki ja koliikin tyyppiset ongelmat, yleinen itkuisuus ja paha olo, vatsan toimintaongelmat sekä nukkumisvaikeudet. Vauvan vyöhyketerapiaa kannattaa kokeilla myös, jos synnytyksessä on ollut jotain erityistä – esim. on tarvittu imukuppia tai synnytys on ollut pitkä tai vaikea.

Vyöhyketerapia on hoitomuoto, jossa ihminen nähdään ajattelun, tunteiden ja kehon kokonaisuutena. Mikä tahansa näistä kolmesta voi sairastuttaa ja myös parantaa ihmisen eli terve sielu terveessä kehossa.