Hieronta- ja vartalohoidot

Tarjoamme asiakkaille monipuolisia hieronta- ja rentoutushoitoja. Lisäksi teemme vartalolle erilaisia laitehoitoja, kuten timanttihiontaa arpien hoitoon, kiinteyttäviä ja vartaloa muokkaavia LPG-hoitoja sekä laserhoitoja kehon kiputiloihin. Ota yhteyttä ja kerro kuinka voisimme auttaa sinua voimaan paremmin?

Hieronta ja rentoutus | Lymfa | Laitehoidot


Hieronta ja rentoutus

Intialainen päähieronta 40 min 39,00€
Lihaksia rentouttava ja jännityksiä poistava hieronta hartioille, olkavarsille, lapaluiden seudulle, niskaan sekä pään alueelle. Erinomainen rentoutushoito stressaantuneelle tai päätetyötä tekevälle, sekä päänsärkyihin sekä migreeniin taipuvaiselle.


Rentoutushoito (niska-hartiat) 45 min 49,00€
Rentouttava hoito, jossa käsitellään pää, niska ja hartiaseutu sekä käsivarret. Poistaa tehokkaasti kireyksiä hartiaseudulta ja rauhoittaa mielen. Erinomainen hoito unettomuuteen sekä stressin vaivatessa.


Elämys Osahieronta 45 min 45,00€
Rentouttava klassinen hieronta ylävartalolle. Hieroen napakoin, kuitenkin rentouttavin ottein ja pitkin venytyksin käsitellään selkä, hartiat, käsivarret, niska sekä pään aluetta. Hieronnassa käytetään pehmeästi tuoksuvaa eteeristä öljyä (myös tuoksuton vaihtoehto tarvittaessa).


Elämys Kokohieronta 60 min 59,00€
Rentouttava klassinen kokovartalohieronta. Napakoin ja rentouttavin ottein hierotaan jalat, selkä, hartiat, kädet, niska sekä pää. Hieronnassa käytettävä öljy on eteerisesti tuoksuva ja ihoa kosteuttava sekä hoitava. (Halutessasi tuoksuton vaihtoehto öljylle)


Perinteinen Jäsenkorjaus 80 min 79,00€
Koko kehoa tasapainottava käsittely, jossa korjataan virheellisiä kehon asentoja. Lihaksia ja niveliä mobilisoidaan liikkeen avulla, hoito aloitetaan aina jaloista ja tarkoituksena on tasapainottaa kehon kinesteettinen ketju. Tehokas käsittely lihas- ja nivelvaivoista johtuviin ongelmiin. Jäsenkorjauksen jälkeen on tärkeää antaa kehon hakea tasapainoa pari päivää rauhassa ja välttää kovaa rasitusta. Hoitoväliksi suositellaan 1-2 viikkoa.


Hermoratahieronta 80 min 79,00€
Kiinalaiseen lääketieteeseen perustuva käsittely, jossa pyörittävin ottein käsillä ja sormilla käsitellään koko keho päästä varpaisiin. Hermoratahieronta on ääreishermostoa kuntouttava hoito, joka herättelee kehon omia paranemismekanismeja. Yksittäisenä hoitona erinomainen rentoutushoito, sarjahoitona pitkään jatkuneisiin vaivoihin suositellaan 5-10 käyntiä säännöllisesti kerran viikossa.


Aromaattinen hieronta 80 min 79,00€
Aromaattinen kokovartalohieronta rentouttaa kehon ja mielen. Kevyesti tuoksuva, eteerinen lämmitetty öljy hoitaa ja ravitsee herkkääkin ihoa imeytyen ihon kerroksiin kosteuttamaan vartaloa. Hieronta vaikuttaa kehon aineenvaihduntaan tehostavasti, erinomainen puhdistamaan kehoa kuona-aineista.


Lumoava hemmotteluhoito 100 min 89,00€
Elämyksellinen irtiotto arjesta – sisältää rentouttavan kokovartalohieronnan sekä kasvoille kohottavan hieronnan eli luonnollisen faceliftin.

Lämmitetty tuoksuva öljy, yhdistettynä mieltä rauhoittavaan musiikkiin lämpimällä hoitopöydällä vie mielen kauas arjesta. Kiire unohtuu ja keho rauhoittuu. Suosittu hoito lahjaksi tai itselle.


Lymfahieronta

Lymfahieronta on turvotusta lievittävä ja kehoa ja mieltä rentouttava hoito, jossa hierontaliikkeet ovat hyvin kevyitä ja miellyttäviä mutta tuloksellisia. Lymfahieronta lievittää kipuja ja vaikuttaa positiivisesti verenkiertoon, elimistön puolustusjärjestelmään, lihaksistoon sekä autonomiseen hermostoon. Lymfahierontaa käytetään leikkauspotilaiden turvotuksen poistamiseen, mutta se soveltuu erinomaisesti mm. painoaan pudottaville, raskaana oleville sekä parempaa unta ja kokonaisvaltaista hyvää oloa kaipaaville. Ajanvarauksen yhteydessä voit lisätä viestiksi toiveen hoidettavasta alueesta.

Lymfahieronta Yhden kehon osan hoito, esim. kädet tai selkä 45,00€

Lymfahieronta Jalat ja vatsan alue tai rinnan ja vatsan alue tai kasvot 65,00€

Lymfahieronta Puolivartaloa, esim. jalat, vatsa ja selkä 75,00€

Lymfahieronta Koko vartalolle 95,00€


Laitehoidot vartalolle

Laserhoito on nopea, kivuton, tehokas ja vaaraton hoitomuoto, joka sopii mm. tulehduksiin ja kipuihin, lihas- ja nivelongelmiin, urheilu- ja rasitusvammoihin, turvotuksiin ja nyrjähdyksiin, jännitystiloihin, virus- ja bakteeri-infektioihin.

Laserhoito 30 min   40,00€

Selän ihonpuhdistus 60 min 70,00€
Epäpuhtauksien poisto selän iholta mekaanisesti, ehkäisee aknearpien syntymistä sekä edesauttaa ihon tasapainon saavuttamista. Hoitoon sisältyy pintapuhdistus, lämmitys höyryllä, kuorinta, mekaaninen puhdistus,  tarvittaessa laitehoito, naamio ja hoitovoide.

Timanttihionta vartalolle 60 min 75,00€
Timanttimikrohionnalla voidaan hoitaa raskausarpia sarjahoitona, kuivia ihoalueita kuten polvia, kyynärpäitä tai epäpuhtauksia selästä. Hoitoon sisältyy pintapuhdistus, timanttihionta, naamio, hoitovoide.