Hieronta- ja vartalohoidot

Tarjoamme asiakkaille monipuolisia hieronta- ja rentoutushoitoja. Lisäksi teemme vartalolle erilaisia laitehoitoja, kuten timanttihiontaa arpien hoitoon, kiinteyttäviä ja vartaloa muokkaavia LPG-hoitoja sekä laserhoitoja kehon kiputiloihin. Ota yhteyttä ja kerro kuinka voisimme auttaa sinua voimaan paremmin?

Hieronta ja rentoutus | Lymfa | Laitehoidot


Hieronta ja rentoutus

Intialainen päähieronta 40 min 39,00€
Lihaksia rentouttava ja jännityksiä poistava hieronta hartioille, olkavarsille, lapaluiden seudulle, niskaan sekä pään alueelle. Erinomainen rentoutushoito stressaantuneelle tai päätetyötä tekevälle, sekä päänsärkyihin sekä migreeniin taipuvaiselle.


Rentoutushoito (niska-hartiat) 45 min 49,00€
Rentouttava hoito, jossa käsitellään pää, niska ja hartiaseutu sekä käsivarret. Poistaa tehokkaasti kireyksiä hartiaseudulta ja rauhoittaa mielen. Erinomainen hoito unettomuuteen sekä stressin vaivatessa.


Elämys Osahieronta 45 min 45,00€
Rentouttava klassinen hieronta ylävartalolle. Hieroen napakoin, kuitenkin rentouttavin ottein ja pitkin venytyksin käsitellään selkä, hartiat, käsivarret, niska sekä pään aluetta. Hieronnassa käytetään pehmeästi tuoksuvaa eteeristä öljyä (myös tuoksuton vaihtoehto tarvittaessa).


Elämys Kokohieronta 60 min 59,00€
Rentouttava klassinen kokovartalohieronta. Napakoin ja rentouttavin ottein hierotaan jalat, selkä, hartiat, kädet, niska sekä pää. Hieronnassa käytettävä öljy on eteerisesti tuoksuva ja ihoa kosteuttava sekä hoitava. (Halutessasi tuoksuton vaihtoehto öljylle)


Perinteinen Jäsenkorjaus 70 min 79,00€
Koko kehoa tasapainottava käsittely, jossa korjataan virheellisiä kehon asentoja. Lihaksia ja niveliä mobilisoidaan liikkeen avulla, hoito aloitetaan aina jaloista ja tarkoituksena on tasapainottaa kehon kinesteettinen ketju. Tehokas käsittely lihas- ja nivelvaivoista johtuviin ongelmiin. Jäsenkorjauksen jälkeen on tärkeää antaa kehon hakea tasapainoa pari päivää rauhassa ja välttää kovaa rasitusta. Hoitoväliksi suositellaan 1-2 viikkoa.


Hermoratahieronta 80 min 89,00€
Kiinalaiseen lääketieteeseen perustuva käsittely, jossa pyörittävin ottein käsillä ja sormilla käsitellään koko keho päästä varpaisiin. Hermoratahieronta on ääreishermostoa kuntouttava hoito, joka herättelee kehon omia paranemismekanismeja. Yksittäisenä hoitona erinomainen rentoutushoito, sarjahoitona pitkään jatkuneisiin vaivoihin suositellaan 5-10 käyntiä säännöllisesti kerran viikossa.


Aromaattinen hieronta 80 min 89,00€
Aromaattinen kokovartalohieronta rentouttaa kehon ja mielen. Kevyesti tuoksuva, eteerinen lämmitetty öljy hoitaa ja ravitsee herkkääkin ihoa imeytyen ihon kerroksiin kosteuttamaan vartaloa. Hieronta vaikuttaa kehon aineenvaihduntaan tehostavasti, erinomainen puhdistamaan kehoa kuona-aineista.


Lumoava hemmotteluhoito 100 min 99,00€
Elämyksellinen irtiotto arjesta – sisältää rentouttavan kokovartalohieronnan sekä kasvoille kohottavan hieronnan eli luonnollisen faceliftin.

Lämmitetty tuoksuva öljy, yhdistettynä mieltä rauhoittavaan musiikkiin lämpimällä hoitopöydällä vie mielen kauas arjesta. Kiire unohtuu ja keho rauhoittuu. Suosittu hoito lahjaksi tai itselle.


Lymfahieronta

Lymfahieronta on turvotusta lievittävä ja kehoa ja mieltä rentouttava hoito, jossa hierontaliikkeet ovat hyvin kevyitä ja miellyttäviä mutta tuloksellisia. Lymfahieronta lievittää kipuja ja vaikuttaa positiivisesti verenkiertoon, elimistön puolustusjärjestelmään, lihaksistoon sekä autonomiseen hermostoon. Lymfahierontaa käytetään leikkauspotilaiden turvotuksen poistamiseen, mutta se soveltuu erinomaisesti mm. painoaan pudottaville, raskaana oleville sekä parempaa unta ja kokonaisvaltaista hyvää oloa kaipaaville. Ajanvarauksen yhteydessä voit lisätä viestiksi toiveen hoidettavasta alueesta.

Lymfahieronta Yhden kehon osan hoito, esim. kädet tai selkä 45,00€

Lymfahieronta Jalat ja vatsan alue tai rinnan ja vatsan alue tai kasvot 65,00€

Lymfahieronta Puolivartaloa, esim. jalat, vatsa ja selkä 75,00€

Lymfahieronta Koko vartalolle 95,00€


Laitehoidot vartalolle

Laserhoito on nopea, kivuton, tehokas ja vaaraton hoitomuoto, joka sopii mm. tulehduksiin ja kipuihin, lihas- ja nivelongelmiin, urheilu- ja rasitusvammoihin, turvotuksiin ja nyrjähdyksiin, jännitystiloihin, virus- ja bakteeri-infektioihin.

Laserhoito 30 min   40,00€

 

Caretech Radiofrekvenssi Cryo-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. RF lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Caretech RF-laitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon ja kudoksen kaikkia kerroksia ja lisää kollageenin muodostusta joka on kiinteyden perusta sekä vaikuttaa rasvasoluihin ja selluliittiin. Lämpö lisää verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista.

Caretech RF-Cryo osahoito vartalolle 59,00€
Yhden alueen esim. vatsan / reisien / pakaroiden / allien hoito, kesto 20 min

CRYO-huippukylmähoidot (Lohjalla)

X°Cryo Huippukylmän teho hoitona perustuu termosokkiin, joka aikaansaadaan jäähdyttämällä ihon pintasolut nopeasti alle +4 asteeseen, jolloin aivot aktivoivat elimistön oman puolustusjärjestelmän, joka vapauttaa mielihyvää tuottavia ja kipua lievittäviä hormoneja, joista on koko keholle merkittäviä hyötyjä.
Huippukylmää voidaan käyttää hoitona joko sellaisenaan tai yhdistettynä muihin hoitoihin esim. kivun lievittämiseksi, nopeuttamaan paranemista kirurgisten toimenpiteiden jälkihoitona tai lievittämään stressiä ja väsymystä. Uusia käyttömuotoja löydetään lähes päivittäin. Alunperin hoito on kehitetty erilaisten iho- ja reumasairauksien hoitoon joissa sitä luonnollisesti käytetään edelleenkin. Erilaisten aplikaattoreiden avulla hoito voidaan ohjata täsmällisesti haluttuun kehon osaan. Kasvot, kädet, jalat, niska, hartiat etc. Yksi Hoitokerta kestää 1-3 min.

Cryo-huippukylmä yhden alueen paikallishoito 20,00€
Yhden pienen alueen hoito
Cryo-huippukylmä 2-3 kohdan vartalohoito 30,00€

Cryo-huippukylmä puolivartalohoito 40,00€
Laajemman kokonaisuuden hoito, esim. koko selän käsittely tai usean pienen alueen esim. ihottumassa