Hieronta- ja vartalohoidot

Tarjoamme asiakkaille monipuolisia hieronta- ja rentoutushoitoja. Lisäksi teemme vartalolle erilaisia laitehoitoja, kuten timanttihiontaa arpien hoitoon, kiinteyttäviä ja vartaloa muokkaavia LPG-hoitoja sekä laserhoitoja kehon kiputiloihin. Ota yhteyttä ja kerro kuinka voisimme auttaa sinua voimaan paremmin?

Hieronnan ja vartalonhoidon hyödyt:

 • Kipu lievittyy
 • Aineenvaihdunta tehostuu
 • Ihon joustavuus paranee
 • Palauttaa harjoittelusta
 • Stressi vähenee
 • Keho rentoutuu
 • Mieli virkistyy

Teemme rentouttavia hierontoja molemmissa hoitoloissa.

Varaa aika helposti netin kautta! Osta Lahjakortti tästä!

Hieronta ja rentoutus | Lymfa | Laitehoidot


Hieronta ja rentoutus

Hieronta antaa hyvän olon, vähentää stressiä ja ennaltaehkäisee erilaisia vaivoja.

Hieronta on perinteinen, kaikenikäisille soveltuva pehmytkudoksien hoitomuoto. Hierontaa käytetään esimerkiksi erilaiset lihaskireyksiin, jäykkyyksiin ja akuutteihin tai kroonisiin kipuihin, stressin lievittämiseen, rentoutumiseen, palautumiseen tai urheilijan lihashuoltoon.

 


Intialainen päähieronta 40 min 39,00€
Lihaksia rentouttava ja jännityksiä poistava hieronta hartioille, olkavarsille, lapaluiden seudulle, niskaan sekä pään alueelle. Erinomainen rentoutushoito stressaantuneelle tai päätetyötä tekevälle, sekä päänsärkyihin sekä migreeniin taipuvaiselle.


Rentoutushoito (niska-hartiat) 45 min 49,00€
Rentouttava hoito, jossa käsitellään pää, niska ja hartiaseutu sekä käsivarret. Poistaa tehokkaasti kireyksiä hartiaseudulta ja rauhoittaa mielen. Erinomainen hoito unettomuuteen sekä stressin vaivatessa.


Elämys Osahieronta 45 min 45,00€
Rentouttava klassinen hieronta ylävartalolle. Hieroen napakoin, kuitenkin rentouttavin ottein ja pitkin venytyksin käsitellään selkä, hartiat, käsivarret, niska sekä pään aluetta. Hieronnassa käytetään tuoksutonta öljyä (Vaihtoehtona myös pehmeästi tuoksuva eteerinen öljy).


Elämys Kokohieronta 60 min 59,00€
Rentouttava klassinen kokovartalohieronta. Napakoin ja rentouttavin ottein hierotaan jalat, selkä, hartiat, kädet, niska sekä pää. Hieronnassa käytettävä öljy on tuoksuton ja ihoa kosteuttava sekä hoitava. (Vaihtoehtona myös pehmeästi tuoksuva eteerinen öljy).


Elämys Kokovartalohieronta 90 min 85,00€
Rentouttava klassinen kokovartalohieronta 90 min. Hieroen napakoin, kuitenkin rentouttavin ottein ja pitkin venytyksin käsitellään jalat, selkä, hartiat, käsivarret, niska sekä pään aluetta. Hieronnassa käytettävä öljy on tuoksuton ja ihoa kosteuttava sekä hoitava. (Vaihtoehtona myös pehmeästi tuoksuva eteerinen öljy).

Aromaattinen hieronta 80 min 89,00€
Aromaattinen kokovartalohieronta rentouttaa kehon ja mielen. Kevyesti tuoksuva, eteerinen lämmitetty öljy hoitaa ja ravitsee herkkääkin ihoa imeytyen ihon kerroksiin kosteuttamaan vartaloa. Hieronta vaikuttaa kehon aineenvaihduntaan tehostavasti, erinomainen puhdistamaan kehoa kuona-aineista.


Lumoava hemmotteluhoito 100 min 99,00€
Elämyksellinen irtiotto arjesta – sisältää rentouttavan kokovartalohieronnan sekä kasvoille kohottavan hieronnan eli luonnollisen faceliftin.

Lämmitetty tuoksuva öljy, yhdistettynä mieltä rauhoittavaan musiikkiin vie mielen kauas arjesta. Kiire unohtuu ja keho rauhoittuu. Suosittu hoito lahjaksi tai itselle.


Lymfahieronta

Varaa aika helposti netin kautta!

Lymfahieronta on turvotusta lievittävä ja kehoa ja mieltä rentouttava hoito, jossa hierontaliikkeet ovat hyvin kevyitä ja miellyttäviä mutta tuloksellisia. Lymfahieronta lievittää kipuja ja vaikuttaa positiivisesti verenkiertoon, elimistön puolustusjärjestelmään, lihaksistoon sekä autonomiseen hermostoon. Lymfahierontaa käytetään myös leikkauspotilaiden turvotuksen poistamiseen.

Soveltuu erinomaisesti mm.

 • Painoaan pudottaville
 • Raskaana oleville
 • Parempaa unta ja kokonaisvaltaista hyvää oloa kaipaaville.

Ajanvarauksen yhteydessä voit lisätä viestiksi toiveen hoidettavasta alueesta.

Lymfahieronta Yhden kehon osan hoito, esim. kädet tai selkä 45,00€

Lymfahieronta Jalat ja vatsan alue tai rinnan ja vatsan alue tai kasvot 65,00€

Lymfahieronta Puolivartaloa, esim. jalat, vatsa ja selkä 75,00€

Lymfahieronta Koko vartalolle 95,00€


Laitehoidot vartalolle

Varaa aika helposti netin kautta!

Monipuolisia laitehoitoja vartalolle, kuten cryo-huippukylmähoidot ihottumien ja tulehduksien hoitoon, kiinteyttäviä ja vartaloa muokkaavia LPG ja Caretech RF-cryo hoitoja sekä laserhoitoja kehon kiputiloihin.

 

Laserhoito 30 min   40,00€
Laserhoito on nopea, kivuton, tehokas ja vaaraton hoitomuoto, joka sopii mm. tulehduksiin ja kipuihin, lihas- ja nivelongelmiin, urheilu- ja rasitusvammoihin, turvotuksiin ja nyrjähdyksiin, jännitystiloihin, virus- ja bakteeri-infektioihin.


Caretech RF-Cryo osahoito vartalolle 59,00€
Yhden alueen esim. vatsan / reisien / pakaroiden / allien hoito, kesto 20 min

Caretech RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. RF lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja kutistaa pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin.


CRYO-huippukylmähoidot vartalolle (Lohjalla)
X°Cryo Huippukylmän teho hoitona perustuu termosokkiin, joka aikaansaadaan jäähdyttämällä ihon pintasolut nopeasti alle +4 asteeseen, jolloin aivot aktivoivat elimistön oman puolustusjärjestelmän, joka vapauttaa mielihyvää tuottavia ja kipua lievittäviä hormoneja, joista on koko keholle merkittäviä hyötyjä. Huippukylmää voidaan käyttää hoitona joko sellaisenaan tai yhdistettynä muihin hoitoihin. Yksi Hoitokerta kestää 1-3 min.

Cryo-huippukylmä yhden alueen paikallishoito 20,00€
Yhden pienen alueen hoito.
Cryo-huippukylmä 2-3 kohdan vartalohoito 30,00€

Cryo-huippukylmä puolivartalohoito 40,00€
Laajemman kokonaisuuden hoito, esim. koko selän käsittely tai usean pienen alueen esim. ihottumassa.


Vyöhyketerapia

Varaa aika helposti netin kautta!

Vyöhyketerapia on kokemusperäinen hoitomuoto, jolla ylläpidetään terveyttä ja kartoitetaan sekä hoidetaan kehon häiriö- ja sairaustiloja. Hoito poistaa ja purkaa kehon jännityksiä ja tukoksia, ja sen avulla pyritään palauttamaan kehon omat parantavat voimavarat. Vyöhyketerapia on käsin tehtävää hoitoa, jossa sormin tai vyöhykepuikon avulla stimuloidaan perinteisesti heijastealueita jalkateristä.

Vyöhyketerapia:

 • Vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.
 • Rentouttaa ja parantaa vastustuskykyä sekä unen laatua.
 • Helpottaa kehon kipu- ja särkytiloja.

Klassinen vyöhyketerapia 45 min 49,00€
Hoidoilla on saatu hyviä tuloksia kipuun, särkyyn, stressiin, unettomuuteen, hormonaalisiin ja aineenvaihdunnan häiriöihin, korvatulehduksiin, flunssakierteisiin, allergioihin, niska- ja selkävaivoihin sekä vauvojen koliikkiin, itkuisuuteen ja unihäiriöihin. Vyöhyketerapia on myös erinomainen raskausajan vaivojen hoitomuoto.

Koko kehon vyöhyketerapia 75 min 69,00€
Refleksologiassa eli koko kehon vyöhyketerapiassa hoidetaan ihmistä useiden eri kehossa olevien heijastejärjestelmien kautta. Jalkaterien lisäksi niitä löytyy esimerkiksi sääristä, reisistä, korvista, päälaelta ja jopa kielestä. Käsiteltäessä useampia heijastepisteitä saadaan hoidosta tehokkaampi, monipuolisempi ja laaja-alaisempi.

Vauvojen vyöhyketerapia n. 20 min 25,00€
Vauvan vyöhyketerapia on hellävaraista ja siinä toimitaan vauvan ehdoilla. Hoito tehdään keveillä, sivelevillä ja painelevilla otteilla vauvan koko keholta, kirjaimellisesti päästä varpaisiin.
Vauvojen oma vyöhyketerapia on auttanut monia itkuisia pienokaisia. Mm. koliikki ja koliikin tyyppiset ongelmat, yleinen itkuisuus ja paha olo, vatsan toimintaongelmat sekä nukkumisvaikeudet. Vauvan vyöhyketerapiaa kannattaa kokeilla myös, jos synnytyksessä on ollut jotain erityistä – esim. on tarvittu imukuppia tai synnytys on ollut pitkä tai vaikea.

Vyöhyketerapia on hoitomuoto, jossa ihminen nähdään ajattelun, tunteiden ja kehon kokonaisuutena. Mikä tahansa näistä kolmesta voi sairastuttaa ja myös parantaa ihmisen eli terve sielu terveessä kehossa.