Hieronta- ja vartalohoidot

Tarjoamme asiakkaille monipuolisia hieronta- ja rentoutushoitoja. Lisäksi teemme vartalolle erilaisia laitehoitoja, kuten timanttihiontaa arpien hoitoon, kiinteyttäviä ja hoikentavia LPG-hoitoja, rasvakudosta pilkkovia kavitaatiohoitoja sekä laserhoitoja kehon kiputiloihin. Ota yhteyttä ja kerro kuinka voisimme auttaa sinua voimaan paremmin?

Hieronta ja rentoutus | Lymfa | Laitehoidot | Klassinen ja urheiluhieronta


Hieronta ja rentoutus

Intialainen päähieronta 40 min 39,00€
» Ajanvaraus Nummela
» Ajanvaraus Lohja

Lihaksia rentouttava ja jännityksiä poistava hieronta hartioille, olkavarsille, lapaluiden seudulle, niskaan sekä pään alueelle. Erinomainen rentoutushoito stressaantuneelle tai päätetyötä tekevälle, sekä päänsärkyihin sekä migreeniin taipuvaiselle.

Rentoutushoito (niska-hartiat) 45 min 49,00€
» Ajanvaraus Nummela

» Ajanvaraus Lohja

Rentouttava hoito, jossa käsitellään pää, niska ja hartiaseutu sekä käsivarret. Poistaa tehokkaasti kireyksiä hartiaseudulta ja rauhoittaa mielen. Erinomainen hoito unettomuuteen sekä stressin vaivatessa.

Elämys Osahieronta 45 min 45,00€
» Ajanvaraus Nummela

» Ajanvaraus Lohja

Rentouttava klassinen hieronta ylävartalolle. Hieroen napakoin, kuitenkin rentouttavin ottein ja pitkin venytyksin käsitellään selkä, hartiat, käsivarret, niska sekä pään aluetta. Hieronnassa käytetään pehmeästi tuoksuvaa eteeristä öljyä (myös tuoksuton vaihtoehto tarvittaessa).

Elämys Kokohieronta 60 min 59,00€
» Ajanvaraus Nummela

» Ajanvaraus Lohja

Rentouttava klassinen kokovartalohieronta. Napakoin ja rentouttavin ottein hierotaan jalat, selkä, hartiat, kädet, niska sekä pää. Hieronnassa käytettävä öljy on eteerisesti tuoksuva ja ihoa kosteuttava sekä hoitava. (Halutessasi tuoksuton vaihtoehto öljylle)

Perinteinen Jäsenkorjaus 90 min 79,00€
» Ajanvaraus Nummela

» Ajanvaraus Lohja

Koko kehoa tasapainottava käsittely, jossa korjataan virheellisiä kehon asentoja. Lihaksia ja niveliä mobilisoidaan liikkeen avulla, hoito aloitetaan aina jaloista ja tarkoituksena on tasapainottaa kehon kinesteettinen ketju. Tehokas käsittely lihas- ja nivelvaivoista johtuviin ongelmiin. Jäsenkorjauksen jälkeen on tärkeää antaa kehon hakea tasapainoa pari päivää rauhassa ja välttää kovaa rasitusta. Hoitoväliksi suositellaan 1-2 viikkoa.

Hermoratahieronta 90 min 79,00€
» Ajanvaraus Nummela

» Ajanvaraus Lohja

Kiinalaiseen lääketieteeseen perustuva käsittely, jossa pyörittävin ottein käsillä ja sormilla käsitellään koko keho päästä varpaisiin. Hermoratahieronta on ääreishermostoa kuntouttava hoito, joka herättelee kehon omia paranemismekanismeja. Yksittäisenä hoitona erinomainen rentoutushoito, sarjahoitona pitkään jatkuneisiin vaivoihin suositellaan 5-10 käyntiä säännöllisesti kerran viikossa.

Aromaattinen hieronta 90 min 79,00€
» Ajanvaraus Nummela

» Ajanvaraus Lohja

Intialainen, ayurvedaan perustuva kokovartalohieronta rentouttaa kehon ja mielen. Kevyesti tuoksuva, eteerinen lämmitetty luomuöljy hoitaa ja ravitsee herkkääkin ihoa imeytyen ihon kerroksiin kosteuttamaan vartaloa. Ayurvedinen käsittelytapa on lymfaattinen, pitkiin venytyksiin perustuva sekä lihasta nostetaan, myös nivelet käsitellään. Hieronta vaikuttaa kehon aineenvaihduntaan tehostavasti, erinomainen puhdistamaan kehoa kuona-aineista.

Lumoava hemmotteluhoito 100 min 89,00€
» Ajanvaraus Nummela

» Ajanvaraus Lohja

Elämyksellinen irtiotto arjesta – sisältää ayurvedisen koko vartalohieronnan sekä kasvoille kohottavan hieronnan eli luonnollisen faceliftin.

Lämmitetty tuoksuva luomuöljy, yhdistettynä mieltä rauhoittavaan musiikkiin lämpimällä hoitopöydällä vie mielen kauas arjesta. Kiire unohtuu ja keho rauhoittuu. Suosittu hoito lahjaksi tai itselle.


Lymfahieronta

Lymfahieronta on turvotusta lievittävä ja kehoa ja mieltä rentouttava hoito, jossa hierontaliikkeet ovat hyvin kevyitä ja miellyttäviä mutta tuloksellisia. Lymfahieronta lievittää kipuja ja vaikuttaa positiivisesti verenkiertoon, elimistön puolustusjärjestelmään, lihaksistoon sekä autonomiseen hermostoon. Lymfahierontaa käytetään leikkauspotilaiden turvotuksen poistamiseen, mutta se soveltuu erinomaisesti mm. painoaan pudottaville, raskaana oleville sekä parempaa unta ja kokonaisvaltaista hyvää oloa kaipaaville. Ajanvarauksen yhteydessä voit lisätä viestiksi toiveen hoidettavasta alueesta.

Lymfahieronta Yhden kehon osan hoito, esim. kädet tai selkä 45,00€ /
» Ajanvaraus Nummela
» Ajanvaraus Lohja

Lymfahieronta Jalat ja vatsan alue tai rinnan ja vatsan alue tai kasvot 65,00€ /
» Ajanvaraus Nummela

» Ajanvaraus Lohja

Lymfahieronta Puolivartaloa, esim. jalat, vatsa ja selkä 75,00€ /
» Ajanvaraus Nummela

» Ajanvaraus Lohja

Lymfahieronta Koko vartalolle 95,00€ /
» Ajanvaraus Nummela

» Ajanvaraus Lohja


Laitehoidot vartalolle

Laserhoito on nopea, kivuton, tehokas ja vaaraton hoitomuoto, joka sopii mm. tulehduksiin ja kipuihin, lihas- ja nivelongelmiin, urheilu- ja rasitusvammoihin, turvotuksiin ja nyrjähdyksiin, jännitystiloihin, virus- ja bakteeri-infektioihin.

Kehon kiinteyttävä käsittely ‘Kaunis keho’ tehdään laitehoitona yhdistäen eri hoitomenetelmiä: imurullaus-, infrapuna- ja radiofrekvenssikäsittelyä. Ultraääni-kavitaation avulla saadaan rikottua ihonalaista rasvakudosta pysyvästi ja kivuttomasti. Teho perustuu ultraääni-impulsseihin, jotka rikkovat ihon alla olevien rasvasolujen kalvoja. Vapautunut rasva kulkeutuu maksan kautta aineenvaihduntaan normaalia reittiä – kuten ravinnosta saatu rasva ja poistuu kehosta muutamien viikkojen aikana.

Laserhoito 30 min   40,00€  /
»
Ajanvaraus Nummela

Kaunis keho-kavitaatio 45 min 89,00€ /
» Ajanvaraus Nummela

Kavitaatio-yhdistelmälaitehoito tehdään valitulle alueelle. Valittavissa hoitoalueeksi: vatsa / takareidet+pakarat / etureidet tai käsivarret. Yksi hoitoalue/ kerta. Viisi hoitokertaa yhteishintaan 379€.

Selän ihonpuhdistus 60 min 70,00€ /
» Ajanvaraus Nummela

» Ajanvaraus Lohja
Epäpuhtauksien poisto selän iholta mekaanisesti, ehkäisee aknearpien syntymistä sekä edesauttaa ihon tasapainon saavuttamista. Hoitoon sisältyy pintapuhdistus, lämmitys höyryllä, kuorinta, mekaaninen puhdistus,  tarvittaessa laitehoito, naamio ja hoitovoide.

Timanttihionta vartalolle 60 min 75,00€ /
» Ajanvaraus Nummela
Timanttimikrohionnalla voidaan hoitaa raskausarpia sarjahoitona, kuivia ihoalueita kuten polvia, kyynärpäitä tai epäpuhtauksia selästä. Hoitoon sisältyy pintapuhdistus, timanttihionta, naamio, hoitovoide.


Klassinen ja urheiluhieronta

Ajanvaraukset puhelimitse tai tekstiviestillä puh. 040 963 8231   Vastaanotto Lohjalla ja Nummelassa.

Hieronnan vaikutukset ovat kokonaisvaltaiset. Se vilkastuttaa verenkiertoa, rentouttaa lihaksia, poistaa kipua, nopeuttaa imunesteen eli lymfan kulkua, poistaa kuona-aineita sekä vähentää turvotusta. Hieronta rauhoittaa myös keskushermostoa. Urheiluhieronta nopeuttaa vammojen paranemista, edistää palautumista, poistaa lihaskireyttä- ja jäykkyyttä sekä rentouttaa. Urheiluhieronta sopii kaiken ikäisille.

Klassinen / urheiluhieronta 30 min 35,00€

Klassinen / urheiluhieronta 45 min 45,00€

Klassinen / urheiluhieronta 60 min 55,00€

Klassinen / urheiluhieronta 90 min 65,00€