Jalkahoidot

Jalkamme tarvitsevat erityistä huolenpitoa, koska käytämme jalkojamme päivittäin. Jalkojen kunnosta heijastuu koko kehon terveydentila ja siksi jaloistamme huolehtiminen on erityisen tärkeää. Oman kotihoidon lisäksi jalkojen säännöllinen hoitolahoito parantaa jalkojen kuntoa ja ehkäisee jalkaongelmien syntyä. 

Jalkahoito on yksi bravuureistamme!

Jalkahoito olisikin hyvä ottaa osaksi säännöllistä hemmottelu- ja rentoutumishetkeä arjen kiireiden keskellä ammattilaisen hoivissa. Kun käyt säännöllisesti noin kerran vuodessa jalkahoidossa, saat pitää aina pehmeät ja terveet jalat. Kotihoitokin on silloin helppoa ja yksinkertaista.

Jalkahoitomme sopivat sekä miehille että naisille. Nautimme siitä, että voimme tarjota mahdollisimman kattavan jalkahoidon, jonka vaikutuksen voi tuntea pitkään hoidon jälkeenkin. Jalkojenhoitorutiinilla sekä painavat jalat että mieli kevenevät!

Teemme jalkahoitoja perinteisesti kylvetyksellä sekä Calluspeeling-menetelmällä, jolla saadaan nopeasti hoidettua kuivat jalat sekä kovettumat poistettua.

Jalkahoitoihin voit yhdistää lisäpalveluna esim. kynsien lakkauksen (+10,00€, kynsilakan saat omaksi) tai käsille kosteuttavan parafiinihoidon (+15,00€).

Varaa aika helposti netin kautta!

Jalkahoito kylvetyksellä 65,00€
Perinteinen jalkahoito kylvetyksellä, sisältää kovettumien poiston, kynsien lyhennyksen ja muotoilun, tarvittaessa ohennuksen sekä hoitovoiteen levityksen. Kynsien lakkaus +10,00€, kynsilakan saat omaksi.


Elämyksellinen jalkahoito 89,00€
Kun kaipaat jalkahoidolta hiukan enemmän- Jalkojen ollessa kylvyssä, kuoritaan kädet sekä hierotaan hoitava voide käsien iholle. Jaloille tehdään virkistävä kuorinta, kovettumat poistetaan, kynsinauhat siistitään, varpaan kynnet muotoillaan ja lakataan. Lopuksi aineenvaihduntaa virkistävä hieronta jaloille. Kynsilakan saat hoidosta omaksesi.


Jalkahoito geelilakkauksella 104,00€
Jalkahoito kylvetyksellä, kovettumien hoidon sekä varpaan kynsien kestolakkauksen.


Varpaan kynsien hoito 35,00€
Tässä kompakti hoito, kun haluat varpaan kynnet sopivan mittaisiksi. Hoito sisältää kylvetyksen, kynsien lyhennyksen sekä kynsinauhoille hoitavan öljyn.


Jalkahieronta 35,00€
Jalkaterille ja pohkeille rentouttava 30 min hieronta.


Syylän hoito Verrutop-menetelmällä 59,00€
Verrutop on patentoitu CE-merkitty lääketieteellinen tuote, menetelmällä voidaan kivuttomasti hoitaa syylä, niin että syylä hoidon seurauksena  kuivuu. Verrutop-menetelmä ei sovellu litteiden syylien hoitoon. Mikäli et ole ollut hetkeen jalkahoidossa suosittelemme varaamaan ajan myös  jalkahoitoon.