Jalkahoidot

Jalkahoito olisikin hyvä ottaa osaksi säännöllistä hemmottelu- ja rentoutumishetkeä arjen kiireiden keskellä ammattilaisen hoivissa. Kun käyt säännöllisesti  jalkahoidossa, saat pitää aina pehmeät ja terveet jalat. Kotihoitokin on silloin helppoa ja yksinkertaista.

Jalkahoitomme sopivat sekä miehille että naisille. Nautimme siitä, että voimme tarjota mahdollisimman kattavan jalkahoidon, jonka vaikutuksen voi tuntea pitkään hoidon jälkeenkin.

Jalkahoitoihin voit yhdistää lisäpalveluna esim. kynsien lakkauksen (+10,00€, kynsilakan saat omaksi) tai käsille kosteuttavan parafiinihoidon (+15,00€).

Varaa aika helposti netin kautta!

Jalkahoito 65,00€
Perinteinen jalkahoito kylvetyksellä, sisältää kovettumien poiston, kynsien lyhennyksen ja muotoilun, tarvittaessa ohennuksen sekä hoitovoiteen levityksen. Kynsien lakkaus +10,00€, kynsilakan saat omaksi.


Elämyksellinen jalkahoito 89,00€
Kun kaipaat jalkahoidolta hiukan enemmän- Jalkojen ollessa kylvyssä, kuoritaan kädet sekä hierotaan hoitava voide käsien iholle. Jaloille tehdään virkistävä kuorinta, kovettumat poistetaan, kynsinauhat siistitään, varpaan kynnet muotoillaan ja lakataan. Lopuksi aineenvaihduntaa virkistävä hieronta jaloille. Kynsilakan saat hoidosta omaksesi.


Jalkahoito geelilakkauksella 104,00€
Jalkahoito kylvetyksellä, kovettumien hoidon sekä varpaan kynsien kestolakkauksen.


Jalkahoito + Geelilakkauksen huolto 120,00€
Jalkahoito kylvetyksellä, kovettumien poisto ja varpaan kynsien vanhojen geelilakkauksien poisto. Hoidamme kynsinauhat ja siistimme kynnet uudella geelilakkauksella.


Varpaan kynsien hoito 35,00€
Tässä kompakti hoito, kun haluat varpaan kynnet sopivan mittaisiksi. Hoito sisältää kylvetyksen, kynsien lyhennyksen sekä kynsinauhoille hoitavan öljyn.