Joululahjavinkit

Kosmetiikkaan kauneuden- ja hyvinvoinnin hoitoon liittyvät lahjat ovat hyvin suosittuja! Monelle pieni hemmotteluhetki on oikein kaivattu ja kaiken kukkuraksi ansaittu!

Jos lahjaidea on vielä hukassa, niin ei huolta – me autamme! Nämä ideat sopivat niin äidille, isälle, nuorelle, kumppanille, ystävälle kuin kenelle tahansa muulle! Kokosimme tähän parhaimmat joululahjavinkkimme erilaisille budjeteille.

Lahjakortit ovat voimassa 6 kk ostopäivästä ja käyvät kaikissa liikkeissämme. Lahjakortin voi ostaa hoitoloistamme, tilata netistä kirjeenä valitsemaansa osoitteeseen tai pikatoimituksena suoraan sähköpostiin.


Tehokas erikoishoito erityisesti kuiville käsille. 
Parafiinihoito käsille 25€
Lämmin parafiini hoitaa ja kosteuttaa ihoa, rentouttaen sekä helpottaen kiputiloja. Voit valita käsille parafiinihoidon myös muiden palveluiden, kuten kasvo- tai jalkahoidon yhteyteen. (Lisäpalveluna toisen palvelun yhteydessä parafiininaamio käsille 15,00€)

Kynnet upean kauniiksi geelilakkauksella!
Geelilakkaus 45€
Palvelu sisältää yksivärisen geelilakkauksen, jonka kesto on useita viikkoja! Hoidon yhteydessä hoidamme kynsinauhat ja siistimme kynnet.

Piristystä ilmeeseen kestovärjäyksellä!
Ripsien ja kulmien väri 32€
sis. muotoilun. 

 


Hyvinvointia keholle ja mielelle!
Kuumakivihieronta 60min 60€
Kokovartalon kuumakivihieronta on lämpimillä kivillä tehtävä syvärentouttava ja lihasjännityksiä helpottava. Hoito aktivoi aineenvaihduntaa ja lymfanestekiertoa. Hieronta on miellyttävää ja kivutonta.

Jaloille hemmottelua ja hyvinvointia!
Jalkahoito 60min 65€
Perinteinen jalkahoito kylvetyksellä, sisältää kovettumien poiston, kynsien lyhennyksen ja muotoilun, tarvittaessa ohennuksen sekä hoitovoiteen levityksen. Kynsien lakkaus +10,00€, kynsilakan saa omaksi.

Kasvohoito kaikille ihotyypeille!
Kosteuttava kasvhoito 6omin 72€
Kosteuttava ja ravitseva kasvohoito on rauhoittava hoito kuivalle ja ärtyneellekin iholle. Hoitoon valitaan vaikutusaineet, jotka ravitsevat elotonta ja kuivaa ihoa. Hoidon jälkeen iho on elpynyt ja erittäin kosteutettu. Hoitoon kuuluu kasvojen ja kaulan hieronta. Hoito sopii kaikille ihotyypeille, myös nuorille.
Kasvohoito ihonpuhdistuksella 72€
Perinteinen kasvohoito ihotyypistä riippuen timanttihionnalla, ultraääni- tai mekaanisella ihonpuhdistuksella. Erinomainen perushoito kaikille ihotyypeille,  kun kaipaat tehokkaampaa puhdistusta, erityisesti epäpuhtaan tai ongelmaihon hoitoon. Hoito ja hoidossa käytettävät tuotteet toteutetaan ihotyypin mukaan.

 


Elämyksellinen irtiotto arjesta!
Lumoava hemmotteluhoito 100min 99€
Sisältää rentouttavan kokovartalo-sekä kasvohieronnan.

Koko kehon tehohoito kasvoille ja vartalolle!
LPG Kasvo-ja vartalohoito 149€

Hydrogen puhdistaa ihosi pintaa syvemmältä!
Hydrogen kasvohoito 119€
Hydrogen on nelivaiheinen laitehoito, joka on turvallinen, puhdas. luonnollinen sekä tuloksellinen ihon ongelmien sekä ikääntymisen merkkien hoidossa.