Kadonneen vyötärön metsästys eli suoraa puhetta selluliitista

Alkuun varoitus; kirjoitus sisältää Annen henkilökohtaisia käsittelemättömiä kuvia selluliitista sekä vatsamakkaroista.

Jotta tämä tarina ei veny ensyklopediaksi, totean pohjustukseksi, että vuosia olen minäkin kamppaillut kiloja ja senttejä vastaan. Vuodet sisältää jopa iloisia onnistumisia, jotka ovat sittemmin kääntyneet tappioksi.

Nämä viimeisimmät käänteet saivat alkusysäyksen toukokuussa, kun avasimme Lohjalle toisen toimipisteen ja pääsin tutustumaan aivan uuteen luonnolliseen tapaan hoitaa selluliittiä ja kiinteytyä. Saimme maahantuojalta aloituskoulutuksessa paljon infoa, miten LPG-laitteella voidaan tehokkain keinoin vaikuttaa rasvakudokseen ja saada pysyviä tuloksia.

Helteisen kesän mukanaan tuoma turvotus polkaisi asiat lopullisesti käyntiin ja erään työpäivän päätteeksi ovet lukittuani, pukeuduin LPG-hoitopukuun  ja asetuin koneen ääreen ihmettelemään, mitä hoitoa pystyisin sillä itselleni tekemään.

Tässä siis karu lähtötilanne 14.7.2018: Lantion ympärys 115 cm, Vyötärön ympärysmitta 111 cm, Rinnan ympärys 111 cm. Olo oli todella tuskastunut, vatsan römpykkä tuntui olevan koko ajan edessä, eikä mitkään vaatteen tuntuneet sopivilta.

Aloitin LPG:llä vatsan alueen rullaamisen, koska se on silmiinpistävin ongelmani tällä hetkellä. Ensimmäisen hoidon jälkeen olin illan väsynyt ja juoksin jatkuvasti vessassa sekä join vettä valtavat määrät (juon siis muutenkin 2-3 litraa päivässä). Seuraavana aamuna herätessäni huomioni kiinnittyi ensimmäisenä siihen, että illalla kiristäneet pyjamahousut roikkuivat väljänä jalassa vatsan kohdalta. Pysähdyin tätä peilin eteen ihmettelemään ja kun en silmiäni halunnut uskoa, otin mittanauhan käteen. Enkä ollut uskoa tuloksia, vaan mittasin varmuuden vuoksi useamman kerran: Vyötärön ympärys oli pienentynyt -5 cm, samoin lantiolta oli lähtenyt -5 cm eli uudet mitat oli vyötärö 106 cm ja lantio 110 cm.

Tästä alkoi henkilökohtainen ihmiskoe LPG:n tuomista tuloksista taistossa selluliittiä vastaan. Olen tiiviisti rullannut 2-3 päivän välein, mitannut aamuisin ympärysmittaa ja nyt viiden hoitokerran jälkeen tulokset ovat todella positiisesti yllättäneet: vyötärö 102 cm ja lantio 109 cm eli -9 cm vyötäröltä ja -6 cm lantiolta. Sen lisäksi vatsan iho on selkeästi sileämpi eli selluliittimuhkurat ovat vähentyneet, vaatteet tuntuvat mukavammilta päällä ja ennen kaikkea itselläni on paljon mukavampi olo oman kehoni kanssa.

Tunnen omat vatsalihakset jo rasvakerroksen alta ja juuri siihen kerrokseen, joka on jännitetyn lihaksen päällä pehmeää kudosta, on sitä mihin LPG-hoidolla voidaan vaikuttaa. Matka jatkuu, alku sysäyksen innoittamana olen vähentänyt hiilihydraatteja ruokavaliosta merkittävästi sekä syön säännöllisesti ja terveellisemmin. Kunhan nämä hirmu helteet hellittää, lisään liikunnan jälleen arkeen. Toivottavasti voin seuraavaksi raportoida pudotetuista kiloista senttien lisäksi.

Näiden ja ensimmäisten kuvien välillä on siis eroa kolme päivää ja kaksi hoitoa!!! Ensimmäiset otettu 14.7. ja nämä toiset 17.7. Voitteko uskoa?  En itse olisi voinut uskoa, että millään hoidolla voi vaikuttaa näin positiivisesti ja lyhyessä ajassa yli 20 vuotta sitten keisarinleikattuun alavatsaani, joka on pömpöttänyt kaikki nämä vuodet rumana röllykkänä. Raportoin teille jatkossa tuloksia, mitä ruokavalion muutokset ja liikunta tuo tullessaan.

Haluatko Sinä lisätietoa LPG-hoidoista? Ota yhteyttä, niin keskustellaan voisitko saada apua kehon ongelmakohtiin.

Ostaessasi 10 kerran sarjahoidot, saat 10 hoidon veloituksetta, esimerkiksi LPG Beauty kokovartalohoitosarja 765,00€. Meillä voit maksaa myös erissä MASH-laskulla.  Ota rohkeasti yhteyttä, niin räätälöidään sinulle sopiva hoito-ohjelma, joka tuo iloisia onnistumisen tunteita <3