Käsihoidot ja geeli- tai kestolakkaus

Varaa aika helposti netin kautta!

 

Pikamanikyyri  30,00€
Kynsien muotoilu, kynsinauhojen siistiminen ja kynsien yksivärinen lakkaus.

Manikyyri  45,00€
Perinteiseen manikyyriin sisältyy tarvittaessa kuorinta, kynsien muotoilu, kynsinauhojen siistiminen sekä kynsien yksivärinen lakkaus. Lopuksi virkistävä hieronta käsille sekä hoitava öljy kynsinauhoille.

Parafiinihoito käsille  25,00€
Parafiinihoito on tehokas erikoishoito erityisesti kuivalle iholle, lämmin parafiini hoitaa ja kosteuttaa ihoa, rentouttaen sekä helpottaen kiputiloja. Voit valita käsille parafiinihoidon myös muiden palveluiden, kuten kasvo- tai jalkahoidon yhteyteen. (Lisäpalveluna toisen palvelun yhteydessä parafiininaamio käsille 15,00€)

IBX käsittely 30min 34,00€
IBX System on kaksiosainen hoitomenetelmä, jonka avulla voidaan muodostaa suojakerros osaksi luonnonkynttä ja samalla korjata mahdollisia vaurioita. Sitä voidaan käyttää geelilakkauksen alla ja/tai luonnon kynnen vahvistamiseen ja korjaamiseen.

Geelilakkaus

Geelilakkaus 46,00€ / Ranskalainen 49,00€
Geelilakkaus antaa upean kestävän lakan jopa 3 viikoksi. Lakkaus on yksinkertainen ja nopea tehdä, lopputulos on ohut ja kiiltävä. Geelilakkaus on tarkoitettu terveelle luonnonkynnelle. Koska geelilakkaus on yhtä ohut kuin tavallinen kynsilakka, kynnen muotoa ja pituutta ei voida geelilakalla muuttaa. Mikäli luonnonkynnen pinta on hieman epätasainen, tätä voidaan kuitenkin geelilakkauksella korjata/peittää.

Geelilakkaus huolto 55€
Sisältää vanhan lakkauksen poiston ja uuden lakkauksen.

Geelilakkaus huolto ranskalainen 59€

Geelilakkauksen poisto 35,00€