Kasvohoidot

Meiltä löytyy kasvohoitoja jokaiselle, niin miehille, naisille kuin nuorillekin.
Ota yhteyttä – me alan ammattilaisina annamme neuvot ja vinkit parhaan lopputuloksen saamiseksi.

Räätälöimme asiakkaille toiveiden ja ihon sen hetkisen tarpeen mukaiset kasvohoidot. Ota yhteyttä  – me alan ammattilaisina annamme neuvot ja vinkit parhaan lopputuloksen saamiseksi. Tervetuloa rentoutumaan!
Varaa aika helposti netin kautta!

Gua Sha -kasvohoito 85,00 €
Gua Sha -käsittely on vanha kiinalainen hoitomuoto, jolla aktivoidaan ihon lymfa- ja verenkiertoa painellen ja vedellen hierontalastalla tai rullalla hellävaraisesti kasvoja, kaulaa ja decolteen aluetta. Hoito kiinteyttää sekä heleyttää ihoa parantaen sen kimmoisuutta ja ehkäisten ryppyjen muodostumista. Gua Sha -kasvohoitoon sisältyy Gua Sha -hieronnan lisäksi alkupuhdistus, naamio sekä loppuvoide.


Timanttihionta kasvoille 65,00€ 
Timanttihionta on ihoa tasoittava, kirkastava ja uudistava kasvohoito. Hoito kuorii kuollutta pintasolukkoa, tasoittaa pintajuonteita, aknearpia ja ihon väriä. Hoidon jälkeen iho on kirkkaampi, sileämpi ja hoitotuotteet imeytyvät paremmin iholle. Hoidossa käytettävät tuotteet toteutetaan ihotyypin mukaan.

Esteet timanttihionnalle:
-Voimakas couperosa
-Akne (roacuttan lääkitys)
-Ihosairaudet (mm. herpes, ärtynyt/halkeileva iho)
-Hoidon jälkeen vältettävä auringonottoa 2viikkoa.

Emme tee timanttihiontaa kesäisin, sillä se ohentaa ihon pintakerrosta, mikä altistaa auringonsäteilyn aiheuttamille pigmenttimuutoksille.


Timanttihionta kasvoille 5krt- SARJAHOITO 200€

5 x SARJAHOITO:

Sarjahoito sisältää alkupuhdistuksen, timanttihionnan ja loppuvoiteet.
Hoito kestää 30min/ krt.
Hoitoja suositellaan tehtäväksi viikon välein.

Timanttihionta on ihoa tasoittava, kirkastava ja uudistava kasvohoito. Hoito kuorii kuollutta pintasolukkoa, tasoittaa pintajuonteita, aknearpia ja ihon väriä. Hoidon jälkeen iho on kirkkaampi, sileämpi ja hoitotuotteet imeytyvät paremmin iholle. Hoidossa käytettävät tuotteet toteutetaan ihotyypin mukaan.


Kasvohoito ihonpuhdistuksella  72,00€
Perinteinen kasvohoito ihotyypistä riippuen timanttihionnalla, ultraääni- tai mekaanisella ihonpuhdistuksella. Erinomainen perushoito kaikille ihotyypeille,  kun kaipaat tehokkaampaa puhdistusta, erityisesti epäpuhtaan tai ongelmaihon hoitoon. Hoito ja hoidossa käytettävät tuotteet toteutetaan ihotyypin mukaan.


Kosteuttava kasvohoito 72,00€
Kosteuttava ja ravitseva kasvohoito on rauhoittava hoito kuivalle ja ärtyneellekin iholle. Hoitoon valitaan vaikutusaineet, jotka ravitsevat elotonta ja kuivaa ihoa. Hoidon jälkeen iho on elpynyt ja erittäin kosteutettu. Hoitoon kuuluu kasvojen ja kaulan hieronta. Hoito sopii kaikille ihotyypeille, myös nuorille.


Räätälöity ihonpuhdistus miehille 72€
Miehille räätälöity oma kasvohoito, jossa kosmetologi arvioi millainen hoito sopisi parhaiten kasvoille juuri nyt. Hoitoon sisältyy puhdistus ihon tarpeiden mukaan (mekaaninen / koneellinen), kuorinta, hieronta ja kosteutus. Hoito kestää noin tunnin.

Elämyksen Täydellinen Kasvohoito – Juuri Sinulle Räätälöity 60-120 min
Ihon tarpeet vaihtelee monen ulkoisen ja sisäisen tekijän vaikutuksesta, näin ollen voi olla haastavaa valita itselle sopivaa hoitoa. Elämyksen juuri sinulle räätälöidyn kasvohoidon toteuttaa kosmetologi, joka arvioi ihosi hoidon tarpeen. Hinta määräytyy tehdyn hoidon mukaisesti.

Tämän hoidon jälkeen tiedät varmasti mitä ihollesi on tehty, mitä tuotteita hoidossa on käytetty.

Caretech Radiofrekvenssi 

Varaa aika helposti netin kautta!

 

Caretech Radiofrekvenssi kasvoille 95,00€
Caretech RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. RF lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja kutistaa pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho ”kutistuu” ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät.


Caretech Hydrogen Kasvohoito

Nelivaiheinen laitehoito, joka on turvallinen, puhdas. luonnollinen sekä tuloksellinen ihon ongelmien sekä ikääntymisen merkkien hoidossa.
Varaa aika helposti netin kautta!

Hydrogen Kasvohoito 119,00€
Hydrogen on nelivaiheinen laitehoito, joka on turvallinen, puhdas. luonnollinen sekä tuloksellinen ihon ongelmien sekä ikääntymisen merkkien hoidossa. Laitteessa käytetään puhdasta vettä sekä vetyä, joka muuttuu elimistössä vedeksi hajotessaan eikä sillä ole sivuvaikutuksia.

Hydrogen hoito soveltuu:

 • herkälle, ohentuneelle iholle
 • kuivalle, ryppyiselle, elottomalle ja kimmoisuutensa menettäneelle iholle
 • kemialllisille/mekaanisille kuorinnoille sopimattomalle iholle
 • couperosaiholle
 • epäpuhtaalle akneiholle
 • laajentuneille ihohuokosille
 • arpiselle iholle
 • ilmansaasteille tai ilmastoinnin rasittamalle iholle
 • elintapojen tai ulkoilman ahavoittaman ihon/ihovaurioiden korjaamiseen
 • ihon vastustuskyvyn parantamiseen
 • kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä

Hydrogen + LPG kiinteyttävä -kasvohoito 139,00€
Tehokaksikkomme yhdistettynä; Hydrogen puhdistaa ihosi pintaa syvemmältä ja LPG kiinteyttää sekä aktivoi ihon kollageenituotantoa. Väsyneen ihon pelastaja, kirkastaa samean ihon, kiinteyttää ja vauhdittaa kasvojen alueen aineenvaihduntaa. Hoito alkaa Hydrogen-ihonpuhdistuksella jatkuen heleyttävällä LPG-hoidolla, lopuksi ihotyypin mukaan naamio sekä loppuvoiteet.

Hydrogen + RF Kasvohoito 139,00€
Laitehoitomme yhdistelmänä; Hydrogen puhdistaa ihosi pintaa syvemmältä, poistaen ilmansaasteet sekä siitepölyt ihosoluista, jotka aiheuttavat ihon ennenaikaista vanhenemista sekä ihon pinnan samenemista. Radiofrekvenssi on ihon pinnan tehokiinteyttäjä, aktivoiden pintakapillaareja sekä kutistaen rasvasoluja ja kollageenia.