Kasvohoidot

Räätälöimme asiakkaille toiveiden ja ihon sen hetkisen tarpeen mukaiset kasvohoidot. Ota yhteyttä  – me alan ammattilaisina annamme neuvot ja vinkit parhaan lopputuloksen saamiseksi. Tervetuloa rentoutumaan!

Elämyksen Kasvohoito – Juuri Sinulle Räätälöity 60-120 min
Ihon tarpeet vaihtelee monen ulkoisen ja sisäisen tekijän vaikutuksesta, näin ollen voi olla haastavaa valita itselle sopivaa hoitoa. Elämyksen juuri sinulle räätälöidyn kasvohoidon toteuttaa kosmetologi, joka arvioi ihosi hoidon tarpeen. Hoito alkaa rentouttavalla selkähieronnalla, jonka jälkeen tehdään kasvoille sopivilla tuotteilla ja/tai laitteilla tehokas täsmähoito. Lopuksi kasvoille tehdään kevyt ehostus, jotta on mukava jatkaa päivää. Tämän hoidon jälkeen tiedät varmasti mitä ihollesi on tehty, mitä tuotteita hoidossa on käytetty; hoidossa käytetty aika veloitetaan (58€/h) sekä käytettävät tuotteet ja laitteet (timanttihionta, radiofrekvenssi, ultraääni) veloitetaan käytön mukaan (n.15-60€). Esim. Kasvohoito 90 min kustantaa tuotteista ja laitteista riippuen n. 100-150€.


Perinteinen ihonpuhdistus  72,00€
Perinteinen kasvohoito ihotyypistä riippuen joko ultraääni- tai mekaanisella ihonpuhdistuksella. Erinomainen perushoito kaikille ihotyypeille,  kun kaipaat tehokkaampaa puhdistusta, erityisesti epäpuhtaan tai ongelmaihon hoitoon. Hoito ja hoidossa käytettävät tuotteet toteutetaan ihotyypin mukaan.


Kasvolymfa 65,00€
Kasvolymfa on elämys, joka aktivoi koko kehon lymfaattista järjestelmää. Hoito normalisoi ihotoimintoja ehkäisten vanhenemismuutoksia.

Sopii erityisesti aknen, couperosan, ihon tulehduksellisten tilojen, arpien ja palovammojen hoitoon ja turvotusten poistamiseen kasvojen ja silmien ympäristöstä. Hoito helpottaa stressiä ja palauttaa hehkun kasvoillesi.


Kosteuttava kasvohoito 72,00€
Kosteuttava ja ravitseva kasvohoito on rauhoittava hoito kuivalle ja ärtyneellekin iholle. Hoitoon valitaan vaikutusaineet, jotka ravitsevat elotonta ja kuivaa ihoa. Hoidon jälkeen iho on elpynyt ja erittäin kosteutettu. Hoitoon kuuluu kasvojen ja kaulan hieronta. Hoito sopii kaikille ihotyypeille, myös nuorille.


Rentouttava kasvohoito 95,00€
Hemmotteleva kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille, hoito räätälöidään ihotyyppisi mukaan. Hoitoon sisältyy hoitava naamio kasvoille ja kuorinta ja hieronta käsille. Kasvoille ja decolteelle tehdään elvyttävä ja  rentouttava hieronta.


Aikuisen naisen kasvohoito 98,00€
Anti-age tehohoito, sisältää ihotyypille sopivan kuorinnan, kiinteyttävän ja heleyttävän naamion sekä ayurvedaan perustuvan elvyttävän face lift-hieronnan kasvoille ja decolteelle. Hoito sopii myös ongelmaiholle ja pigmentoituneelle iholle.


Hedelmäinen AHA-kasvohoito 109,00€
Ihoa kirkastavat AHA-hedelmähapot tasoittavat tehokkaasti pigmenttihäiriöitä sekä aknearpia iholla ja ehkäisevät epäpuhtauksia ja tulehduksia iholla. Eri hedelmähapoilla on tehokkaasti kirkastava vaikutus, joka häivyttää juonteita sekä nuorentaa ja tasoittaa ihoa, lisäksi ne aktivoivat kollageenin muodostumista ja ihon uudistumista.


Timanttinen kasvohoito  78,00€
Timanttimikrohionta on erikoiskasvohoito, joka uudistaa, kirkastaa ja syväpuhdistaa ihoa, jolloin meikki levittyy kauniisti ja helposti sekä hoitavat voiteet imeytyvät pintaa syvemmälle. Iho on upean hohtava, tasaisen sävyinen ja kirkas. Timanttinen kasvohoito sopii myös miehille.

Timanttihionta vahvistaa ihoa sekä vilkastuttaa verenkiertoa. Sarjahoitona parhaat tulokset pinnallisten aknearpien poistoon, pigmenttiläiskiin, laajentuneisiin ihohuokosiin tai pintaryppyihin.

Timanttihiontaan voit valita lisäpalveluna radiofrekvenssihoidon 30 min 25,00€


Cryo-huippukylmä Kasvohoito 95,00€ (Lohjalla)
Cryoterapialla aikaansaatu termoshokki aktivoi ihon luonnollista kollageenituotantoa 48h ajan. Iho on raikkaamman näköinen, kimmoisampi ja sileämpi välittömästi hoidon jälkeen sekä ihon sävy on tasaisempi. Cryoterapia parantaa kapillarien verenkiertoa hoitaen sitä kautta monia iho-ongelmia, kuten pintajuonteita ja pigmenttihäiriöitä. Huippukylmä desinfioi ihoa pintaa syvemmältä hoitaen epäpuhtauksia, aknea sekä rosaceaa.
Kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan ihotyypin mukaan, kasvohieronnan, Cryo-huippukylmähoidon sekä rauhoittavan naamion ja loppuvoiteet.


LPG Kasvohoidot

LPG Endermolift-kasvohoidot edustavat terveyttä ja ihoa kunnioittavia luonnollisia ratkaisuja ikääntymisen merkkien ennaltaehkäisyyn. LPG hoitojen patentoitu teknologia vaikuttaa ihon kerroksiin ulkoa käsin aktivoiden ihon omia toimintoja, kuten kollageenin muodostumista, elastiinikudos lisääntyy sekä ihon hyaluronituotanto aktivoituu. Iho tuntuu kosteutetulta, kiinteämmältä ja täyteläisemmältä.
LPG Kasvohoito on miellyttävä hoito, jonka tulokset näkyvät heti ensimmäisen hoidon jälkeen ja tehostuvat hoitosarjoissa. Endermolift hoidoissa ihoon ei johdeta sähköä, ihoon ei johdeta mitään keinotekoisia materiaaleja eikä ihon pintaa rikota neuloilla. Säännöllisillä Endermolift-hoidoilla voidaan kirurgisia toimenpiteitä välttää tai siirtää myöhemmäksi. LPG-kasvohoidoissa löytyy myös miesten iholle sopivat ohjelmat.
Pysyviä tuloksia saavuttaaksesi suosittelemme aluksi 1-2 kertaa viikossa 8-10 kertaa sarjahoitona ja kiinteyttä ylläpitääkseen edellyttää 3-4 viikon välein käyntiä ylläpitovaiheessa.

LPG Kasvohoitoa täydentämään voit valita haluamiasi lisäpalveluita:

    • kasvojen ihon mekaaninen puhdistus /ihon ultraäänipuhdistus 20,00€
    • Kiinteyttävä Kollageeninaamio kasvoille ja kaulalle 30,00€
    • Kasvojen sokerointi/vahaus (huulet/leuka) 15,00€
    • Ripsien ja kulmien kestoväri sekä muotoilu 18,00€
    • Käsiin ihoa heleyttävä LPG-hoito 18,00€

 

LPG Beauty Kasvohoito  85,00€
Koko kasvoja tehokkaasti heleyttävä, kiinteyttävä sekä kohottava anti-aginghoito. Hoidon tulokset nähtävissä välittömästi hoidon jälkeen. Hoidon kesto n. 60 min. Endermolift-hoidossa käytettävä ohjelma valitaan asiakkaan tarpeet huomioiden.


LPG Beauty Fresh Up-Kasvohoito 65,00€
Pikakirkastus kasvoille, joko detoxhoito tai heleyttävä ohjelma. Kesto n. 35 min. Heleyttävä hoito sopii erinomaisesti juuri ennen juhlaa meikin alle heleyttämään. Detoxhoito vie turvotukset kasvoista, aktivoi aineenvaihduntaa ja puhdistaa ihoa.


LPG Beauty Kasvohoito Kollageeninaamiolla 115,00€
LPG tehohoito kasvoille: kiinteyttä, kirkkautta ja kohotusta kasvoille. LPG-laitehoitoa tehostetaan kollageenia sisältävällä ja kollageenituotantoa aktivoivalla naamiolla. Naamion vaikutuksen aikana rentouttava niska/hartiahieronta.


LPG Beauty Happokuorinta 149,00€
Happokuorinta sopii erinomaisesti mm. ihon pigmenttimuutosten hoitoon (auringon aiheuttamien, iän myötä tulleiden, aknearpien vaalennus) sekä juonteiden hoitoon. Happohoidolla voidaan myös kirkastaa sameaa ihon pintaa, pintakuivuus kuoria pois sekä tämä on tehokas aknehoito. Glykoli- ja mantelihappo rauhoittaa aktiivisessa vaiheessa aknen, avaa ihohuokoset ja poistaa tulehdusta.
Aknen hoidossa tai ihon vaalennushoidoissa suositellaan säännöllistä hoitoa, mieluiten kuurina.
Hoidossa käytettävän hapon voimakkuus valitaan ihotyypin mukaan, tämä ei aiheuta voimakasta ihon kuoriutumista ja normaali arkeen voi palata heti hoidon jälkeen.


LPG Beauty Osahoito kasvoille  45,00€
Kasvojen osahoidossa keskitytään valinnan mukaan hoitamaan mm. kaulaa ja decolteeta, kaksoisleukaa, huulten juonteita tai poimuja suupielissä, otsa- tai huoliryppyjä tai veltostunutta leukalinjaa. Yksi alue/hoitokerta. Pysyviä tuloksia saavuttaaksesi suosittelemme sarjahoitona 6-10 kertaa 1-2 kertaa viikossa, jatkossa ylläpitohoidot n. kerran kuukaudessa.


LPG Beauty Silmien- ja huultenympärystenhoito  51,00€
Silmien- ja huultenympärystenhoito poistaa nesteitä sekä juonteita, vilkastuttaa aineenvaihduntaa, kiinteyttää herkkää silmänympärysihoa ja tuo täyteläisyyttä huulten alueelle. Tehokas hoito tummille silmänalusille ja silmäpusseille.


LPG Beauty Rintojen ja Decolteen hoito 45,00€
Kiinteyttävä hoito rintojen ja decolteen alueelle. Hoito sopii hyvin kasvohoidon yhteyteen.