Kasvohoidot

Mietitkö, millaisen kasvohoidon voisit ottaa?

Perinteinen kasvohoito on erinomainen kaikille ihotyypeille. Meiltä löytyy kasvohoitoja jokaiselle, niin miehille, naisille kuin nuorillekin.

Suosittelemme:

aloittamaan kasvohoitoihin tutustumisen vaikkapa kosteuttavalla kasvohoidolla ja, jos haluan hieman lisää, valitse itsellesi rentouttava kasvohoito. Näistä kahdesta vaihtoehdosta on helppo lähteä liikkeelle. Kun kaipaat tehokkaampaa puhdistusta, erityisesti epäpuhtaan tai ongelmaihon hoitoon valitse itsellesi kasvohoito ihonpuhdistuksella. Jokainen kasvohoitosi on aina erilainen. Iho muuttuu jatkuvasti, sillä siihen vaikuttavat monet sisäiset ja ulkoiset tekijät, kuten hormonit, perimä, ilmasto ja aurinko.

Ota yhteyttä – me alan ammattilaisina annamme neuvot ja vinkit parhaan lopputuloksen saamiseksi.

Räätälöimme asiakkaille toiveiden ja ihon sen hetkisen tarpeen mukaiset kasvohoidot. Ota yhteyttä  – me alan ammattilaisina annamme neuvot ja vinkit parhaan lopputuloksen saamiseksi. Tervetuloa rentoutumaan!
Varaa aika helposti netin kautta!

 

 

Kasvohoidot
Varaa aika helposti netin kautta!

 

Kasvohoito ihonpuhdistuksella  72,00€
Perinteinen kasvohoito ihotyypistä riippuen timanttihionnalla, ultraääni- tai mekaanisella ihonpuhdistuksella. Erinomainen perushoito kaikille ihotyypeille,  kun kaipaat tehokkaampaa puhdistusta, erityisesti epäpuhtaan tai ongelmaihon hoitoon. Hoito ja hoidossa käytettävät tuotteet toteutetaan ihotyypin mukaan.


Kasvolymfa 65,00€
Kasvolymfa on elämys, joka aktivoi koko kehon lymfaattista järjestelmää. Hoito normalisoi ihotoimintoja ehkäisten vanhenemismuutoksia.

Sopii erityisesti aknen, couperosan, ihon tulehduksellisten tilojen, arpien ja palovammojen hoitoon ja turvotusten poistamiseen kasvojen ja silmien ympäristöstä. Hoito helpottaa stressiä ja palauttaa hehkun kasvoillesi.


Kosteuttava kasvohoito 72,00€
Kosteuttava ja ravitseva kasvohoito on rauhoittava hoito kuivalle ja ärtyneellekin iholle. Hoitoon valitaan vaikutusaineet, jotka ravitsevat elotonta ja kuivaa ihoa. Hoidon jälkeen iho on elpynyt ja erittäin kosteutettu. Hoitoon kuuluu kasvojen ja kaulan hieronta. Hoito sopii kaikille ihotyypeille, myös nuorille.


Rentouttava kasvohoito 95,00€
Hemmotteleva kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille, hoito räätälöidään ihotyyppisi mukaan. Hoitoon sisältyy hoitava naamio kasvoille ja kuorinta ja hieronta käsille. Kasvoille ja decolteelle tehdään elvyttävä ja  rentouttava hieronta.


Aikuisen naisen kasvohoito 98,00€
Anti-age tehohoito, sisältää ihotyypille sopivan kuorinnan, kiinteyttävän ja heleyttävän naamion sekä elvyttävän face lift-hieronnan kasvoille ja decolteelle. Hoito sopii myös ongelmaiholle ja pigmentoituneelle iholle.


Hedelmäinen AHA-kuorinta kasvohoito 109,00€
Ihoa kirkastavat AHA-hedelmähapot tasoittavat tehokkaasti pigmenttihäiriöitä sekä aknearpia iholla ja ehkäisevät epäpuhtauksia ja tulehduksia iholla. Eri hedelmähapoilla on tehokkaasti kirkastava vaikutus, joka häivyttää juonteita sekä nuorentaa ja tasoittaa ihoa, lisäksi ne aktivoivat kollageenin muodostumista ja ihon uudistumista.


Elämyksen Kasvohoito – Juuri Sinulle Räätälöity 60-120 min
Ihon tarpeet vaihtelee monen ulkoisen ja sisäisen tekijän vaikutuksesta, näin ollen voi olla haastavaa valita itselle sopivaa hoitoa. Elämyksen juuri sinulle räätälöidyn kasvohoidon toteuttaa kosmetologi, joka arvioi ihosi hoidon tarpeen. Hinta määräytyy tehdyn hoidon mukaisesti.

Tämän hoidon jälkeen tiedät varmasti mitä ihollesi on tehty, mitä tuotteita hoidossa on käytetty.

Caretech Radiofrekvenssi Cryo 

Varaa aika helposti netin kautta!

 

Caretech Radiofrekvenssi Cryo kasvoille 95,00€
Caretech RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. RF lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja kutistaa pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho ”kutistuu” ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät.

Caretech RF-Cryo silmänympäryksille 55,00€
Caretech RF Cryo on silmäympärysalueen tehohoito. Se vaikuttaa kiinteyttävästi sekä siloittaa ryppyjä silmien sivuilla (harakanvarpaat) ja alapuolella. Erinomainen hoito silmäpusseihin poistamaan nesteturvotusta sekä vaalentaa tummuneita silmienympäryksiä välittömästi. Sarjahoitona suositellaan syvempiin juonteisiin sekä tummien simänympäryksien ihon vahvistamiseen.


Caretech Hydrogen Kasvohoito

Nelivaiheinen laitehoito, joka on turvallinen, puhdas. luonnollinen sekä tuloksellinen ihon ongelmien sekä ikääntymisen merkkien hoidossa.
Varaa aika helposti netin kautta!

Caretech Hydrogen Kasvohoito 119,00€
Hydrogen on nelivaiheinen laitehoito, joka on turvallinen, puhdas. luonnollinen sekä tuloksellinen ihon ongelmien sekä ikääntymisen merkkien hoidossa. Laitteessa käytetään puhdasta vettä sekä vetyä, joka muuttuu elimistössä vedeksi hajotessaan eikä sillä ole sivuvaikutuksia.

Caretech Hydrogen hoito soveltuu:

 • herkälle, ohentuneelle iholle
 • kuivalle, ryppyiselle, elottomalle ja kimmoisuutensa menettäneelle iholle
 • kemialllisille/mekaanisille kuorinnoille sopimattomalle iholle
 • couperosaiholle
 • epäpuhtaalle akneiholle
 • laajentuneille ihohuokosille
 • arpiselle iholle
 • ilmansaasteille tai ilmastoinnin rasittamalle iholle
 • elintapojen tai ulkoilman ahavoittaman ihon/ihovaurioiden korjaamiseen
 • ihon vastustuskyvyn parantamiseen
 • kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä

Caretech Hydrogen + LPG Fresh Up -kasvohoito 139,00€
Tehokaksikkomme yhdistettynä; Hydrogen puhdistaa ihosi pintaa syvemmältä ja LPG kiinteyttää sekä aktivoi ihon kollageenituotantoa. Väsyneen ihon pelastaja, kirkastaa samean ihon, kiinteyttää ja vauhdittaa kasvojen alueen aineenvaihduntaa. Hoito alkaa Hydrogen-ihonpuhdistuksella jatkuen heleyttävällä LPG-hoidolla, lopuksi ihotyypin mukaan naamio sekä loppuvoiteet.

Caretech Hydrogen + Radiofrekvenssi Cryo Kasvoille 139,00€
Uusimmat laitehoitomme yhdistelmänä; Hydrogen puhdistaa ihosi pintaa syvemmältä, poistaen ilmansaasteet sekä siitepölyt ihosoluista, jotka aiheuttavat ihon ennenaikaista vanhenemista sekä ihon pinnan samenemista. Radiofrekvenssi Cryo on ihon pinnan tehokiinteyttäjä, aktivoiden pintakapillaareja sekä kutistaen rasvasoluja ja kollageenia.

 


LPG Beauty Kasvohoidot

LPG Kasvohoito on miellyttävä hoito, jonka tulokset näkyvät heti ensimmäisen hoidon jälkeen ja tehostuvat hoitosarjoissa..
Varaa aika helposti netin kautta!

 

LPG Endermolift-kasvohoidot edustavat terveyttä ja ihoa kunnioittavia luonnollisia ratkaisuja ikääntymisen merkkien ennaltaehkäisyyn. Sopivat myös miesten iholle! Endermolift hoidoissa ihoon ei johdeta sähköä, mitään keinotekoisia materiaaleja eikä ihon pintaa rikota neuloilla.

LPG hoitojen patentoitu teknologia vaikuttaa ihon kerroksiin ulkoa käsin aktivoiden ihon omia toimintoja:

 • Kollageenin muodostumista
 • Elastiinikudos lisääntymistä
 • Ihon hyaluronituotanto aktivoitumista.
 • Iho tuntuu kosteutetulta, kiinteämmältä ja täyteläisemmältä.
 • Säännöllisillä Endermolift-hoidoilla voidaan kirurgisia toimenpiteitä välttää tai siirtää myöhemmäksi.

Pysyviä tuloksia saavuttaaksesi suosittelemme aluksi 1-2 kertaa viikossa 8-10 kertaa sarjahoitona ja kiinteyttä ylläpitääkseen edellyttää 3-4 viikon välein käyntiä ylläpitovaiheessa.

LPG Beauty Kasvohoito  89,00€
Koko kasvoja tehokkaasti heleyttävä, kiinteyttävä sekä kohottava anti-aginghoito. Hoidon tulokset nähtävissä välittömästi hoidon jälkeen. Hoidon kesto n. 60 min. Endermolift-hoidossa käytettävä ohjelma valitaan asiakkaan tarpeet huomioiden.

LPG Beauty Fresh Up-Kasvohoito 72,00€
Pikakirkastus kasvoille, joko detoxhoito tai heleyttävä ohjelma. Kesto n. 35 min. Heleyttävä hoito sopii erinomaisesti juuri ennen juhlaa meikin alle heleyttämään. Detoxhoito vie turvotukset kasvoista, aktivoi aineenvaihduntaa ja puhdistaa ihoa.

LPG Beauty Kasvohoito Erikoisnaamiolla 115,00€
LPG tehohoito kasvoille: kiinteyttä, kirkkautta ja kohotusta kasvoille. LPG-laitehoitoa tehostetaan ihotyypille sopivalla  naamiolla. Naamion vaikutuksen aikana rentouttava niska/hartiahieronta.

LPG Beauty osahoidot kasvoille

LPG Beauty Osahoito kasvoille  45,00€
Kasvojen osahoidossa keskitytään valinnan mukaan hoitamaan mm. kaulaa ja decolteeta, kaksoisleukaa, huulten juonteita tai poimuja suupielissä, otsa- tai huoliryppyjä tai veltostunutta leukalinjaa. Yksi alue/hoitokerta. Pysyviä tuloksia saavuttaaksesi suosittelemme sarjahoitona 6-10 kertaa 1-2 kertaa viikossa, jatkossa ylläpitohoidot n. kerran kuukaudessa.

LPG Beauty Silmien- ja huultenympärystenhoito  55,00€
Silmien- ja huultenympärystenhoito poistaa nesteitä sekä juonteita, vilkastuttaa aineenvaihduntaa, kiinteyttää herkkää silmänympärysihoa ja tuo täyteläisyyttä huulten alueelle. Tehokas hoito tummille silmänalusille ja silmäpusseille.

LPG Beauty Rintojen ja Decolteen hoito 45,00€
Kiinteyttävä hoito rintojen ja decolteen alueelle. Hoito sopii erittäin hyvin kasvohoidon yhteyteen.