Kasvohoidot

Räätälöimme asiakkaille toiveiden ja ihon sen hetkisen tarpeen mukaiset kasvohoidot. Ota yhteyttä  – me alan ammattilaisina annamme neuvot ja vinkit parhaan lopputuloksen saamiseksi. Tervetuloa rentoutumaan!

Elämyksen Kasvohoito – Juuri Sinulle Räätälöity 60-120 min
» Ajanvaraus Nummela
» Ajanvaraus Lohja

Ihon tarpeet vaihtelee monen ulkoisen ja sisäisen tekijän vaikutuksesta, näin ollen voi olla haastavaa valita itselle sopivaa hoitoa. Elämyksen juuri sinulle räätälöidyn kasvohoidon toteuttaa kosmetologi, joka arvioi ihosi hoidon tarpeen. Hoito alkaa rentouttavalla selkähieronnalla, jonka jälkeen tehdään kasvoille sopivilla tuotteilla ja/tai laitteilla tehokas täsmähoito. Lopuksi kasvoille tehdään kevyt ehostus, jotta on mukava jatkaa päivää. Tämän hoidon jälkeen tiedät varmasti mitä ihollesi on tehty, mitä tuotteita hoidossa on käytetty; hoidossa käytetty aika veloitetaan (58€/h) sekä käytettävät tuotteet ja laitteet (timanttihionta, radiofrekvenssi, ultraääni) veloitetaan käytön mukaan (n.15-60€). Esim. Kasvohoito 90 min kustantaa tuotteista ja laitteista riippuen n. 100-150€.


Perinteinen ihonpuhdistus 60 min 65,00€
» Ajanvaraus Nummela

» Ajanvaraus Lohja

Perinteinen kasvohoito ihotyypistä riippuen joko ultraääni- tai mekaanisella ihonpuhdistuksella. Erinomainen perushoito kaikille ihotyypeille,  kun kaipaat tehokkaampaa puhdistusta, erityisesti epäpuhtaan tai ongelmaihon hoitoon. Hoito ja hoidossa käytettävät tuotteet toteutetaan ihotyypin mukaan.


Kasvolymfa 60 min 65,00€
» Ajanvaraus Nummela

» Ajanvaraus Lohja

Kasvolymfa on elämys, joka aktivoi koko kehon lymfaattista järjestelmää. Hoito normalisoi ihotoimintoja ehkäisten vanhenemismuutoksia.

Sopii erityisesti aknen, couperosan, ihon tulehduksellisten tilojen, arpien ja palovammojen hoitoon ja turvotusten poistamiseen kasvojen ja silmien ympäristöstä. Hoito helpottaa stressiä ja palauttaa hehkun kasvoillesi.


Kosteuttava kasvohoito 60 min 65,00€
» Ajanvaraus Nummela

» Ajanvaraus Lohja

Kosteuttava ja ravitseva kasvohoito on rauhoittava hoito kuivalle ja ärtyneellekin iholle. Hoitoon valitaan vaikutusaineet, jotka ravitsevat elotonta ja kuivaa ihoa. Hoidon jälkeen iho on elpynyt ja erittäin kosteutettu. Hoitoon kuuluu kasvojen ja kaulan hieronta. Hoito sopii kaikille ihotyypeille, myös nuorille.


Rentouttava kasvohoito 90 min 85,00€
» Ajanvaraus Nummela
» Ajanvaraus Lohja

Hemmotteleva kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille, hoito räätälöidään ihotyyppisi mukaan. Hoitoon sisältyy hoitava naamio kasvoille ja kuorinta ja hieronta käsille. Kasvoille ja decolteelle tehdään elvyttävä ja  rentouttava hieronta.


Aikuisen naisen kasvohoito 90 min 89,00€
» Ajanvaraus Nummela

» Ajanvaraus Lohja

Anti-age tehohoito, sisältää ihotyypille sopivan kuorinnan, kiinteyttävän ja heleyttävän naamion sekä ayurvedaan perustuvan elvyttävän face lift-hieronnan kasvoille ja decolteelle. Hoito sopii myös ongelmaiholle ja pigmentoituneelle iholle.


Kiinteyttävä RF-kasvohoito 45 min 65,00€
» Ajanvaraus Nummela

Radiofrekvenssihoito on tehokas kiinteyttävä ja elvyttävä erikoiskasvohoito. Radiofrekvenssihoito lisää kollageenin ja elastaanin tuotantoa, palauttaa ihon luonnollisen tasapainon, parantaa pintaverenkiertoa sekä lymfanestekiertoa.

RF-hoito sopii ryppyjen hoitoon, laajentuneisiin ihohuokosiin sekä kaksoisleualle ja veltostuneelle iholle. Suositellaan sarjahoitona parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Radiofrekvenssihoidon tehosteeksi voit valita lisäpalveluna timanttihionnan 30 min 25,00€.


Radiofrekvenssihoito kaulalle 20 min 25,00€

RF-Kasvohoidon yhteydessä toteutettava kaulan ja leuan alueen kiinteytyshoito.


Timanttinen kasvohoito 75 min 70,00€
» Ajanvaraus Nummela

Timanttimikrohionta on erikoiskasvohoito, joka uudistaa, kirkastaa ja syväpuhdistaa ihoa, jolloin meikki levittyy kauniisti ja helposti sekä hoitavat voiteet imeytyvät pintaa syvemmälle. Iho on upean hohtava, tasaisen sävyinen ja kirkas. Timanttinen kasvohoito sopii myös miehille.

Timanttihionta vahvistaa ihoa sekä vilkastuttaa verenkiertoa. Sarjahoitona parhaat tulokset pinnallisten aknearpien poistoon, pigmenttiläiskiin, laajentuneisiin ihohuokosiin tai pintaryppyihin.

Timanttihiontaan voit valita lisäpalveluna radiofrekvenssihoidon 30 min 25,00€


Silmänympärysten hoito 15 min 20,00€
» Ajanvaraus Nummela

Tehdään kasvohoidon yhteydessä. Kasvipohjainen, kosteuttava ja turvotusta ehkäisevä silmänympärysalueen hoito on yhdistettävissä kasvohoitoihin.


Kaulan ja decolteen hoito 20 min 25,00€
» Ajanvaraus Nummela

Tehdään kasvohoidon yhteydessä. Kiinteyttävä ja kohottava kaulan ja decolteen hoito. Elvyttää tehokkaasti kaulan ja decolteen ihoa tasoittaen ihon sävyä.


LPG-Kasvohoidot (Lohjalla)

LPG Beauty Kasvohoito 60 min  85,00€
» Ajanvaraus Lohja

Koko kasvoja tehokkaasti heleyttävä, kiinteyttävä sekä kohottava anti-aginghoito. Endermolift-hoidossa käytettävä ohjelma valitaan asiakkaan tarpeet huomioiden. LPG-kasvohoidoissa on myös miesten iholle sopivat ohjelmat. Pysyviä tuloksia saadakseen aluksi 1-2 kertaa viikossa 8-10 kertaa sarjahoitona ja kiinteyttä ylläpitääkseen edellyttää 2-3 viikon välein käyntiä ylläpitovaiheessa.

LPG Kasvohoitoa täydentämään voit valita haluamiasi lisäpalveluita:

  • kasvojen ihon mekaaninen puhdistus  20,00€
  • Kiinteyttävä Kollageeninaamio kasvoille ja kaulalle 30,00€
  • Kasvojen sokerointi/vahaus (huulet/leuka) 15,00€
  • Ripsien ja kulmien kestoväri sekä muotoilu 18,00€
  • Käsiin ihoa heleyttävä LPG-hoito 18,00€

LPG Beauty Fresh Up-Kasvohoito 65,00€
» Ajanvaraus Lohja
Pikakirkastus kasvoille, joko detoxhoito tai heleyttävä ohjelma. Sopii erinomaisesti juuri ennen juhlaa tai meikin alle heleyttämään.


LPG Beauty Osahoito kasvoille  38,00€
» Ajanvaraus Lohja

Kasvojen osahoidossa voidaan keskittyä valinnan mukaan hoitamaan kaksoisleukaa, huulia, otsaa tai leukalinjaa. Yksi alue/hoitokerta.


LPG Beauty Silmien- ja huultenympärystenhoito  51,00€
» Ajanvaraus Lohja

Silmien- ja huultenympärystenhoito poistaa nesteitä sekä juonteita, vilkastuttaa aineenvaihduntaa, kiinteyttää herkkää silmänympärysihoa ja nuorentaa ilmettä. Tehokas hoito tummille silmänalusille.