Kauneus- ja hyvinvointihoidot
kauneushoitolassa Nummelan keskustassa ja Lohjalla

Räätälöimme asiakkaille toiveiden mukaiset kauneudenhoitopalvelut hoitolassamme Nummelassa ja Lohjalla. Teemme ripsipidennyksiä, rakennekynsiä ja manikyyreja sekä jalkahoitoja. Sokeroinnilla ja vahauksella saat sileän, hyväkuntoisen ihon. Hyvinvointiasi edistääksesi voit tilata myös henkilökohtaista kuntovalmennusta.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy neuvoa hyvinvoinnin ammattilaisilta. Tervetuloa hoitolaamme kokemaan elämyksiä!


Ripset | Kulmien muotoilu ja kestovärjäys | ehostus | Käsihoidot ja kesto- tai geelilaukkaus | Rakennekynnet | Jalkahoidot | Sokerointi | Personal Training


Kesto- tai volyymiripset

Ripsien ja kulmien kestoväri ja muotoilu 32,00€

Ripsien kestoväri  17,00€

Ripsien kestotaivutus  68,00€
Kestotaivutus tuo omat ripset kauniisti esiin ja on erinomainen vaihtoehto,mikäli et kaipaa ripsiin pidennyksiä. Kestotaivutus kestää ripsissä niiden kasvukauden ajan ( n. 4 viikkoa) ja lisää näyttävyyttä saat, kun otat taivutuksen yhteyteen kestovärin. Ripsien kestoväri taivutuksen yhteydessä +10,00€, kulmien muotoilu, väri sekä ripsien kestoväri 18,00€.

Klassiset kestoripset 98,00€
Klassisissa ripsipidennyksissä liimataan yksi yhteen tekniikalla omiin ripsiin ohuita kuituja. Klassisen pidennyksen lopputulos voi olla halutessa hyvinkin luonnollinen, tuoden ripset kauniisti esiin.

Volyymiripset 109,00€
Volyymiripsilla saadaan runsautta omiin ripsiin, erittäin näyttävätkin ripset halutessa. Kuidut ovat hyvin ohuita ja keveitä, ne liimataan ripsiin viuhkoina, joiden runsaudella määritellään haluttu lopputulos. Ripsiteknikon kanssa valitaan juuri sinulle sopivimmat ripset.

Ripsihuolto 2 viikkoa 75 min 55,00€

Ripsihuolto 3 viikkoa 90 min 65,00€

Ripsihuolto 4 viikkoa 105 min 75,00€

Ripsikuitujen poisto 30,00€

Bileripset 59,00€
Valmiina juhlaan- kevytvolyymit: sisältää kestovärin ripsiin sekä kevyen osatuuhennoksen omiin ripsiin volyymikuiduilla. Hyvä vaihtoehto, jos haluat kokeilla ripsipidennyksiä tai mikäli haluat huoltovapaat ripsipidennykset lyhyemmäksi ajaksi esim. lomalle tai juhlaan hiukan näyttävämmät ripset.


Kulmien muotoilu

Ripsien ja kulmien kestoväri ja muotoilu 32,00€

Kulmien kestoväri ja muotoilu  17,00€


Ehostus

Meikkauksia teemme ajanvarauksella Lohjalla ja Nummelassa sekä asiakkaan luona eli häämeikin voimme tulla tekemään paikan päälle tarvittaessa. Ehostuksissa käytämme ammattikosmetiikkaa, joka kestää koko päivän kauniina.

Meikkiopastus 55,00€
Meikkiopastus on palvelu sinulle, joka kaipaat apua värien ja tyylin valinnassa tai haluat päivitystä meikkaustyyliin. Nuorelle palvelu, jossa ammattilaisen ohjauksessa etsitään sopivat tuotteet, opetellaan niiden oikea käyttö ja etsitään oma tyyli. Sopii erinomaisesti myös sinulle, joka kaipaat päivitystä tyyliin ja tietoa esim. miten korostuksia ja varjostuksia kasvoissa kannattaa käyttää.

Päivämeikki 45,00€

Juhlameikki 55,00€

Häämeikki 75,00€

Ehostuksien ajanvaraukset paikan päällä, puhelimitse 044 386 1161 (Nummela) 045 105 6906 (Lohja) tai sähköpostitse elamys@elamyshyvinvointi.fi.


Käsihoidot • Geeli- tai kestolakkaus

Pikamanikyyri  29,00€
Kynsien muotoilu, kynsinauhojen siistiminen ja kynsien lakkaus.

Manikyyri  39,00€
Perinteiseen manikyyriin sisältyy kylvetys, tarvittaessa kuorinta, kynsien muotoilu, kynsinauhojen siistiminen sekä kynsien lakkaus. Lopuksi virkistävä hieronta käsille sekä hoitava öljy kynsinauhoille.

Parafiinihoito käsille  25,00€
Parafiinihoito on tehokas erikoishoito erityisesti kuivalle iholle, lämmin parafiini hoitaa ja kosteuttaa ihoa, rentouttaen sekä helpottaen kiputiloja. Voit valita käsille parafiinihoidon myös muiden palveluiden, kuten kasvo- tai jalkahoidon yhteyteen. (Lisäpalveluna toisen palvelun yhteydessä parafiininaamio käsille 15,00€)

IBX käsittely ja konsultointi 45 min 34,00€
IBX System on kaksiosainen hoitomenetelmä, jonka avulla voidaan muodostaa suojakerros osaksi luonnonkynttä ja samalla korjata mahdollisia vaurioita. Sitä voidaan käyttää geelilakkauksen alla ja/tai luonnon kynnen vahvistamiseen ja korjaamiseen. Suosittelemme ensimmäisellä kerralla konsultointikäyntiä, jossa arvioidaan samalla hoidon tarve.

IBX käsittely + IBX BOOST 50 min 61,00€
IBX BOOST on luonnon kynnelle kaunis ja kevyt vahvistaja. Tämä käsittely sopii myös yksin luonnon kynnelle, vahvemman kynnen saa kuitenkin yhdessä IBX System käsittelyn kanssa.

Geelilakkaus 45,00€
Geelilakkaus antaa upean kestävän lakan jopa 3 viikoksi. Lakkaus on yksinkertainen ja nopea tehdä, lopputulos on ohut ja kiiltävä. Geelilakkaus on tarkoitettu terveelle luonnonkynnelle. Koska geelilakkaus on yhtä ohut kuin tavallinen kynsilakka, kynnen muotoa ja pituutta ei voida geelilakalla muuttaa. Mikäli luonnonkynnen pinta on hieman epätasainen, tätä voidaan kuitenkin geelilakkauksella korjata/peittää.

Geelilakkauksen poisto 25,00€


Rakennekynnet

Rakennekynnet, akryyli, yksivärinen 120 min 80,00€
Rakennekynnet rakennetaan oman kynnen päälle akryylilla koulutetun kynsienhoitajan toimesta. Rakennekynnet ovat oiva tapa saada kauniit, huolitellut ja ennen kaikkea kestävät kynnet. Rakennekynsiä huolletaan noin 3-4 viikon välein.

Huolto, akryyli, yksivärinen 90 min 65,00€

Rakennekynnet, akryyli, ranskalainen/glitter,120 min 85,00€
Koristellut rakennekynnet akryylillä eli kun haluat kynsiin ranskalaisen manikyyriin tai useampaa väriä tai koristuksia.

Huolto, akryyli, ranskalainen tai glitter, 90 min 69,00€


Jalkahoidot

Teemme jalkahoitoja perinteisesti kylvetyksellä sekä Calluspeeling-menetelmällä, jolla saadaan nopeasti hoidettua kuivat jalat sekä kovettumat poistettua.
Valmistamme myös henkilökohtaisia silikoniortooseja eli kevennyksiä jalkoihin jalkahoidon yhteydessä, henkilökohtaisen ortoosin hinta koostuu ortoosiin käytetyn materiaalin määrästä, hinnat alkaen 15,00€
Teemme varpaankynsille oikomishoitoja ennalta ehkäisemään kynnen sisäänkasvua tai korjaamaan jo sisäänkasvaneen kynnen kasvusuuntaa. Vaurioituneen kynnen tilalle voimme tehdä tarvittaessa kynsiortoosin. Jalkahoitoihin voit yhdistää lisäpalveluna esim. kynsien lakkauksen (+10,00€, kynsilakan saat omaksi) tai käsille kosteuttavan parafiinihoidon (+15,00€).

Calluspeel Jalkahoito 49,00€
Nopea jalkahoito, jossa kovettumat poistetaan Calluspeeling-menetelmällä, kynnet muotoillaan sekä hoitovoide hierotaan jalkoihin. Hoito sopii terveille, ehjille jaloille sekä diabeetikoille. Kynsien lakkaus +10,00€, kynsilakan saat omaksi.

Jalkahoito kylvetyksellä 65,00€
Perinteinen jalkahoito kylvetyksellä, sisältää kovettumien poiston, kynsien lyhennyksen ja muotoilun, tarvittaessa ohennuksen sekä hoitovoiteen levityksen. Kynsien lakkaus +10,00€, kynsilakan saat omaksi.

Elämyksellinen jalkahoito 85,00€
Kun kaipaat jalkahoidolta hiukan enemmän- Jalkojen ollessa kylvyssä, kuoritaan kädet sekä hierotaan hoitava voide käsien iholle. Jaloille tehdään virkistävä kuorinta, kovettumat poistetaan, kynsinauhat siistitään, varpaan kynnet muotoillaan ja lakataan. Lopuksi aineenvaihduntaa virkistävä hieronta jaloille. Kynsilakan saat hoidosta omaksesi.

Varpaan kynsien hoito 30,00€
Tässä kompakti hoito, kun haluat varpaan kynnet sopivan mittaisiksi. Hoito sisältää kylvetyksen, kynsien lyhennyksen sekä kynsinauhoille hoitavan öljyn.

Syylän hoito Verrutop-menetelmällä 59,00€
Verrutop on patentoitu CE-merkitty lääketieteellinen tuote, menetelmällä voidaan kivuttomasti hoitaa syylä, niin että syylä hoidon seurauksena  kuivuu.


Sokerointi • Vahaus

Karvanpoistot sokeroinnilla tai vahauksella alk. 15,00€
Sokerointi ja vahaus poistaa tehokkaasti häiritsevät ihokarvat kasvoilta tai vartalolta. Iholla säilyy pehmeä tunne pitkään. Säännöllisesti toistettuna hidastaa karvankasvua.


Personal training

Valmennus 1-6 kk 255€ – 295€/kk

Henkilökohtainen ohjaus 1-6 kk paketit kuukausiveloituksella. Pilates, kehonhuolto tai liikkuvuus harjoituksia. Sisältää viisi 60 min tapaamista kuukaudessa ohjaajan kanssa.