Kestopigmentoinnit

Kestopigmentoinnit nyt harjoitteluhintaan -50 %

Kestopigmentointi

Kestopigmentoinnit tehdään pigmentointilaitteella. Ne eroavat tatuoinneista siinä, että pigmentointi tehdään vain ihon pintakerroksiin eli epidermiksen tyvisoluvyöhykkeeseen ja se haalistuu iholta 1,5 – 3 vuoden kuluessa. Pigmentoinnin pysyvyys riippuu henkilön iästä, ihon laadusta sekä kotona tehtävästä jälkihoidosta.

Pigmentointiin varataan kulmien ja huulten kodalla 3 tuntia ja silmien rajauksissa 2 tuntia aikaa. Tähän aikaan kuuluu asiakassopimuksen täyttäminen, pigmentoinnin suunnittelu ja mahdolliset mittaukset sekä itse pigmentointi. Lisäksi käymme yhdessä asiakkaan kanssa läpi pigmentoinnin kotihoitotoimenpiteet.

Kestopigmentoinnin hintaan kuuluu myös yksi vahvistuskerta, joka tehdään 6-12 viikon kuluttua ensimmäisestä kerrasta. Vahvistuskertaan varataan noin tunti aikaa.

Käytämme pigmentoinneissa hypoallergisia SWISS COLOR® -pigmenttejä.

Kestopigmentointien ikäraja on 18 vuotta.

Kulmien kestopigmentointi shadow-tekniikalla 390 €

Teemme kulmien kestopigmentointia shadow-tekniikalla, jolla voidaan tehdä kulmista asiakkaan toiveiden mukaisesti luonnollisemmat tai meikatumman näköiset.

Klassinen eyeliner -kestopigmentointi 360 €

Klassinen eyeliner -kestopigmentointi on silmien ylärajaus, jossa ripsirajaan muotoillaan sopiva kestorajaus.

Huulten 3D -kestopigmentointi 420 €

Huulten 3D -kestopigmentoinnissa huulten raja on tummempi ja sitä häivytetään huulten keskiosaa kohti ja näin saadaan luotua kolmiulotteinen vaikutelma.