Korneoterapia hellii herkkääkin hipiää -Dermavidualsin yksilöllinen kasvohoito Sinulle

Etsimme pitkään meidän asiakkaille sopivaa sekä omat vaatimuksemme täyttävää tuotesarjaa. Saksalainen Dermaviduals-sarja lopulta vei voiton; ihastuimme sarjan puhtauteen sekä sekoiteltavien vaikutusaineiden tuomiin mahdollisuuksiin.

Dermaviduals perustuu korneoterapiaan eli ihon hoitamiseen ulkoa sisäänpäin. Iho on suurin elimemme ja sen tarkoitus on suojata meitä ulkoisesti, joskus sarveiskerroksen suojaus kuitenkin sisäisestä tai ulkoisesta syystä vaurioituu ja iho alkaa reagoimaan.
Dermavidualsin DMS-voidepohja on ainutlaatuinen koostumuksensa vuoksi, se on hyvin ihon sarveiskerroksen kaltainen mikroskoopilla tarkastellessa. DMS-voiteet sisältävät fosfatidyylikoliinia, joka on soijalesitiinista peräisin ja fysiologisesti vastaa ihon rasvoja.

Dermaviduals-ihonhoitotuotteissa ei käytetä yleisesti herkistäviä ainesosia, kuten säilöntäaineita, mineraaliöljyjä, silikonia, väriaineita tai hajusteita. Monet tavanomaiselle kosmetiikalle herkistyneet, kuten atoopikot ja psoriaatikot ovat saaneet avun, koska tuotteet sisältävät vain  fysiologisia raaka-aineita.

Henkilökohtainen hoitovoide rakennetaan ihotyypin mukaiseen DMS-voidepohjaan dermaviduals-tehoaineista, jotka ovat nanopartikkeleita, liposomeja, öljyjä sekä kasviuutteita. Koska ihon tarpeet vaihtelee, näin voidaan erittäin tehokkaasti hoitaa ihon juuri sen hetkisiä tarpeita, kuormittamatta kehoa ylimääräisillä kemikaaleilla.

Iho on suurin elimemme ja sen tarkoitus on suojata meitä ulkoisesti, joskus sarveiskerroksen suojaus kuitenkin sisäisestä tai ulkoisesta syystä vaurioituu ja iho alkaa reagoida.

Dermaviduals on saanut ihastuneen vastaanoton asiakkailta ja olemme saaneet hyviä käyttökokemuksia myös henkilökohtaisessa käytössä.