Kotimaiset No75-kollageeni ravintolisät Elämyksestä

Kauneus, hyvinvointi ja laadukas ravinto kulkevat käsi kädessä, riittävä veden juonti sekä ravintorikas ruokavalio näkyvät nopeasti myös ulkoisesti ihon ja hiusten hyvinvointina sekä virkeämpänä mielenä.

Kollageeni on tärkeä solujen rakennusaine sekä yleisimpiä elimistön proteiineja, jonka tuotanto elimistössä luonnollisen ikääntymisen myötä vähenee. Väheneminen näkyy ihossa veltostumisena, juonteina, ryppyinä, pigmenttimuutoksina sekä couperosana.

No75-tuotesarjan hydrolysoitu kollageeni on tieteellisesti tutkittu ja sen on kliinisin tutkimuksin osoitettu vaikuttavan positiivisesti ihon kosteuspitoisuuteen, kimmoisuuteen sekä hidastavan juonteiden muodostumista jo 2,5 g päiväannostuksella. Lisää tietoa tutkimustuloksista: No75-tuotesarjan kotisivuilta.

Raikkaan sitruunanmakuinen jauhe liukenee hyvin veteen sekoitettaessa, näin saat raikkaan juoman tai sen voi sekoittaa ruokaan. No75-tuotesarjan kollageeni sopii myös kala-allergisille, hydrolysoitu kollageeni on peräisin naudasta.

Muistathan, että ihon uusiutuminen kestää keskimäärin 28 vuorokautta, joten suositus on käyttää kaksi purkkia alkuun yhtäjaksoisesti, jotta saat parhaat tulokset näkyviin. Annostuksen ollessa 1 tl/vrk, purkillinen jauhetta riittää n. kuukauden käyttöön.