LPG Systems kehitti LPG-laitteen Ranskassa 1980-luvun alussa alun perin palovammojen ja arpikudosten hoitoon. Alipaineella toimiva hoito kiihdyttää verenkiertoa ja lymfakiertoa ja motorisoidut rullat hoitopäässä mahdollistavat erilaisen syvyysvaikutuksen hoidettavaan kudokseen. LPG-teknologia on tieteellisesti tutkittu menetelmä, joka luonnollisesti tehostaa ihosolujen kollageeni- ja elastiinituotantoa. Se on hyväksytty lääketieteelliseksi hoitolaitteeksi ympäri maailman. Tutkimuksista lisää tietoa maahantuoja Alaset Import-sivuilta.

Kenelle LPG-hoidot soveltuvat?

Fysioterapiassa: LPG-hoidot parantaa mm. akuutteja ja kroonisia jännetulehduksia, vähentää nivelten jäykkyyttä, lievittää fibromyalgiapotilaan kipuja. Hoidolla on välitön vaikutus turvotukseen, kipuun ja liikerajoituksiin.

Urheilijat: Hoidossa yhdistyy pehmytkudoksia muokkaava ja turvotusta vähentävä vaikutus, jonka vuoksi LPG sopii hyvin esim. kovan harjoittelujakson yhteyteen, kun lihakset tuntuvat ”tukkoisilta” ja palautumisen kanssa on ongelmia. Maitohapon poistumisen on todettu lisääntyvän LPG-hoidon ansiosta 30 %. Se ehkäisee viivästynyttä harjoittelun jälkeistä lihaskipua, nopeuttaa urheiluvammoista parantumista ja tukee vaurioituneen kudoksen rakentumista mahdollisimman toiminnalliseksi.

Lipomassage eli selluliitin vähentäminen ja veltostuneen ihon parantaminen kuuluvat laitteen käyttökirjoon. Hoidolla vaikutetaan paikallisiin rasvakertymiin joihin ruokavalio ja liikunta eivät yksistään tehoa.

Endermolift-Kasvohoidoissa tuloksia on nähtävillä heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen; iho kirkastuu, kiinteytyy ja turvotukset poistuu. Vaikutus jatkuu päiviä vielä hoidon jälkeen: ihon luonnollinen hyaluronisynteesi lisääntyy 80% eli iho on kosteutetumpi, täyteläisempi ja tiiviimpi. Kollageenisäikeet järjestyvät uudelleen ja niiden tuotanto kasvaa. Elastiinin ansiosta iho on kimmoisampi.
Pysyviä tuloksia saavuttaksesi suosittelemme alkuun 6-10 kerran hoitosarjaa sekä jotta tulokset pysyisivät ylläpitohoitoja kerran kuukaudessa. Keskustelemme aina hoidon aluksi toiveista ja odotuksista ja suunnittelemme sopivan hoidon sekä jakson.

Hoidon jälkeen asiakkaat ovat kokeneet ihon pehmeämmäksi ja kiinteämmäksi sekä ihoon imeytyy hoitavat ainesosat tehokkaasti. Säännöllisten hoitojaksojen jälkeen iho on vahvistunut eikä ole niin altis ulkoisille tekijöille, jotka heikentävät ihon suojausta. Säännöllisesti hoidoissa käyvät ovat tyytyväisiä tuloksiin ja sitoutuvat hoitoon mielellään.

Mitä hyötyä LPG-hoidoilla voidaan saavuttaa?

  • Kiihdyttää verenkiertoa
  • Kiihdyttää lymfanestekiertoa
  • Helpottaa kipu- ja särkytiloja
  • Parantaa nivelien liikkuvuutta
  • Laukaisee lihasten jännitystiloja
  • Tehostaa urheilusta palautumista
  • Vähentää palovamman ja arpikudoksen aiheuttamaa kiristystä iholla
  • Muokkaa rasvakudosta
  • Silottaa selluliittia
  • Kiinteyttää ihoa

Hieronta vai LPG?

LPG poikkeaa hieronnasta jonkin verran ja ymmärrettävästi asiakkaan saattaa olla vaikea tietää, koska kannattaisi hakeutua hieronnan sijaan LPG-hoitoon.

LPG muokkaa pinnallista faskiaa tehokkaasti ja tämän vuoksi soveltuu loistavasti tilanteisiin, joissa lihakset ovat kauttaaltaan kireät. Toisin kuin hieronta, LPG poistaa turvotusta, jonka vuoksi LPG:tä kannattaa hyödyntää kireyksien hoidon lisäksi myös harjoittelusta palautumisen nopeuttamiseksi, esim. kovan harjoittelujakson yhteydessä. LPG sopii loistavasti yhdeksi lihashuoltomenetelmäksi tapauksesta riippuen sellaisenaan tai muiden käsittelytekniikoiden, kuten hieronnan yhteyteen.

Lisätietoja erilaisista LPG-hoidoistamme löydät Laitehoidot-sivulta.