LPG-hoidot

LPG on hoitolaite, jonka kehitti Louis Paul Guitay alunperin arpikudosten ja palovammojen hoitoon. Hoitolaite toimii alipaineella, ja hoito muistuttaa hierontaa.

Tätä patentoitua ja paljon tutkittua menetelmää hyödynnetään myös fysioterapiassa sekä urheiluvammojen hoidossa ja ehkäisyssä. LPG on turvallinen menetelmä, ja tehokkuutensa ansiosta se soveltuu myös kauneudenhoitoon.

LPG-hoitojen tavoite on palauttaa kudosten normaali toiminta. Alipaine yhdistetttynä laitteessa oleviin rulliin voidaan ihon solutasoa tehokkaasti stimuloida. Hoidot stimuloivat ihon luonnollista kollageeni-, elastiini- ja hyaluronihappotuotantoa, jolla saadaan aikaan sekä hoikentava että anti-ageingvaikutus.

LPG-hoidoilla ihosta tulee kiinteämpi, sileämpi ja kimmoisampia ja hoidolla voidaan

  • lieventää ikääntymisen vaikutuksia ihoon
  • kiinteyttää kasvojen ja kaulan ihoa
  • madaltaa juonteita
  • pienentää kaksoisleuan rasvakudosta

LPG-hoitoja on tutkittu valtavasti, ja kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet ihon tulehdustilojen, kiinnikkeiden ja nivelten liikkuvuuden vähenemisen. Ihosta tulee pehmeämpi ja väri sekä pigmentti ovat lähempänä tervettä ihoa.

Voit lukea hoitojen vaikuttavuudesta kirjoitettuja tutkimusartikkeleita osoitteessa alasetimport.fi

LPG Kauneushoidot

LPG Beauty Kasvo- ja vartalohoito  142,00€
Koko kehon tehohoito kasvoille ja vartalolle.

LPG Beauty Vartalohoito  85,00€
Valittavana joko rasvanpoisto, nesteenpoisto tai selluliittihoitoja koko vartalolle. LPG-hoidot ovat tutkitusti tehokkaita esteettisessä vartalon hoidossa. Edellyttää sarjahoitoja alussa 1-2 kertaa viikossa sekä ylläpitovaiheessa käyntiä 2-3 viikon välein.

LPG Beauty Osahoito vartalolle  45,00€
Osahoito on erikoishoito kehon ongelma-alueelle. Hoito sisältää yhden kehon alueen (esim. vatsa/reidet) tehohoidon selluliitille ja rasvakudokselle.

LPG Beauty Fresh Up-Kasvohoito 65,00€
Pikakirkastus kasvoille, joko detoxhoito tai heleyttävä ohjelma. Kesto n. 35 min. Sopii erinomaisesti juuri ennen juhlaa tai meikin alle heleyttämään.

LPG Beauty Kasvohoito   85,00€
Koko kasvojen tehokas anti-ageinghoito. Kesto n. 60 min. Tuloksia nähtävissä heti ensimmäisen hoidon jälkeen. Pysyviä tuloksia tai muutoksia aikaan saadakseen edellyttää alkuun tiheämpää sarjahoitoa sekä 2-3 viikon välein käyntiä ylläpitovaiheessa.

LPG Beauty Osahoito kasvoille  45,00€
Kasvojen osahoidossa voidaan keskittyä valinnan mukaan hoitamaan kaksoisleukaa, huulia, otsaa tai leukalinjaa. Yksi alue/hoitokerta, kesto n. 20min. Ennalta ehkäisevänä hoitona toimii erinomaisesti yksinään, mikäli halutaan pysyviä muutoksia suositellaan sarjahoitoa.

LPG Beauty Silmien- sekä huultenympärysten kiinteyttävä hoito  51,00€
Silmien- ja huultenympärystenhoito poistaa nesteitä sekä juonteita, vilkastuttaa aineenvaihduntaa, kiinteyttää herkkää silmänympärysihoa ja nuorentaa ilmettä. Tehokas hoito tummille silmänalusille.

LPG Beauty Rintojen ja Decolteen hoito 45,00€
Kiinteyttävä hoito rintojen ja decolteen alueelle. Hoito sopii hyvin kasvohoidon yhteyteen.

LPG Terveyshoidot

LPG Terveyshoidot sopivat lihaskireyksien hoitoon, turvotuksiin, erilaisten kiputilojen sekä tulehdusten hoitoon, nestekierron vauhdittamiseen sekä liikuntasuorituksista palautumiseen. Hoidoista löytyy apua mm. synnytyksestä palautumiseen, väsyneisiin ja turvonneisiin jalkoihin sekä kirurgisista toimenpiteistä toipumiseen.

LPG Terveys Osahoito  38,00€
Pienten yksittäisten kehon alueiden, kuten niska-hartiat, kädet / polvet / lonkat / pohkeet hoito.

LPG Terveys Puolivartalohoito 58,00€
Laajempien kokonaisuuksien hoito, kuten molempien jalkojen hoito, selän ja pakaroiden hoito.

LPG Terveys Kokovartalohoito 75,00€
Koko vartalon laitehoito.

LPG Terveys Arpikudoksen hoito 20,00€
Tuoreen tai vanhan leikkauksen tai trauman jälkeen arpikudoksen hoito, myös palovammojen hoito. Hoito aktivoi luonnollisesti ihon omia paranemisprosesseja ja ehkäisee tarvetta uusiin toimenpiteisiin. Yhden pienehkön alueen hoito 10 min.