LPG-hoidot

LPG on hoitolaite, jonka kehitti Louis Paul Guitay alunperin arpikudosten ja palovammojen hoitoon. Hoitolaite toimii alipaineella, ja hoito muistuttaa hierontaa.

Tätä patentoitua ja paljon tutkittua menetelmää hyödynnetään myös fysioterapiassa sekä urheiluvammojen hoidossa ja ehkäisyssä. LPG on turvallinen menetelmä, ja tehokkuutensa ansiosta se soveltuu myös kauneudenhoitoon.

LPG-hoitojen tavoite on palauttaa kudosten normaali toiminta. Alipaine yhdistetttynä laitteessa oleviin rulliin voidaan ihon solutasoa tehokkaasti stimuloida. Hoidot stimuloivat ihon luonnollista kollageeni-, elastiini- ja hyaluronihappotuotantoa, jolla saadaan aikaan sekä hoikentava että anti-ageingvaikutus.

LPG-hoidoilla ihosta tulee kiinteämpi, sileämpi ja kimmoisampia ja hoidolla voidaan

  • lieventää ikääntymisen vaikutuksia ihoon
  • kiinteyttää kasvojen ja kaulan ihoa
  • madaltaa juonteita
  • pienentää kaksoisleuan rasvakudosta

LPG-hoitoja on tutkittu valtavasti, ja kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet ihon tulehdustilojen, kiinnikkeiden ja nivelten liikkuvuuden vähenemisen. Ihosta tulee pehmeämpi ja väri sekä pigmentti ovat lähempänä tervettä ihoa.

Voit lukea hoitojen vaikuttavuudesta kirjoitettuja tutkimusartikkeleita osoitteessa alasetimport.fi

LPG Kauneushoidot

LPG Beauty Kasvo- ja vartalohoito  142,00€
» Ajanvaraus Lohja

Koko kehon tehohoito kasvoille ja vartalolle.

LPG Beauty Vartalohoito  85,00€
» Ajanvaraus Lohja

Valittavana joko rasvanpoisto, nesteenpoisto tai selluliittihoitoja koko vartalolle. LPG-hoidot ovat tutkitusti tehokkaita esteettisessä vartalon hoidossa. Edellyttää sarjahoitoja alussa 1-2 kertaa viikossa sekä ylläpitovaiheessa käyntiä 2-3 viikon välein.

LPG Beauty Osahoito vartalolle  45,00€
» Ajanvaraus Lohja

Osahoito on erikoishoito kehon ongelma-alueelle. Hoito sisältää yhden kehon alueen (esim. vatsa/reidet) tehohoidon selluliitille ja rasvakudokselle.

LPG Beauty Fresh Up-Kasvohoito 65,00€
» Ajanvaraus Lohja
» Ajanvaraus Nummela
Pikakirkastus kasvoille, joko detoxhoito tai heleyttävä ohjelma. Sopii erinomaisesti juuri ennen juhlaa tai meikin alle heleyttämään.

LPG Beauty Kasvohoito   85,00€
» Ajanvaraus Lohja

» Ajanvaraus Nummela
Koko kasvojen tehokas anti-ageinghoito. Tuloksia saadakseen edellyttää alkuun tiheämpää sarjahoitoa sekä 2-3 viikon välein käyntiä ylläpitovaiheessa.

LPG Beauty Osahoito kasvoille  38,00€
» Ajanvaraus Lohja

» Ajanvaraus Nummela
Kasvojen osahoidossa voidaan keskittyä valinnan mukaan hoitamaan kaksoisleukaa, huulia, otsaa tai leukalinjaa. Yksi alue/hoitokerta.

LPG Beauty Silmien- sekä huultenympärysten kiinteyttävä hoito  51,00€
» Ajanvaraus Lohja

» Ajanvaraus Nummela
Silmien- ja huultenympärystenhoito poistaa nesteitä sekä juonteita, vilkastuttaa aineenvaihduntaa, kiinteyttää herkkää silmänympärysihoa ja nuorentaa ilmettä. Tehokas hoito tummille silmänalusille.

LPG Beauty Rintojen ja Decolteen hoito 45,00€
» Ajanvaraus Lohja
Kiinteyttävä hoito rintojen ja decolteen alueelle. Hoito sopii hyvin kasvohoidon yhteyteen.

LPG Terveyshoidot

LPG Terveyshoidot sopivat lihaskireyksien hoitoon, turvotuksiin, erilaisten kiputilojen sekä tulehdusten hoitoon, nestekierron vauhdittamiseen sekä liikuntasuorituksista palautumiseen. Hoidoista löytyy apua mm. synnytyksestä palautumiseen, väsyneisiin ja turvonneisiin jalkoihin sekä kirurgisista toimenpiteistä toipumiseen.

LPG Terveys Osahoito  38,00€
» Ajanvaraus Lohja
Pienten yksittäisten kehon alueiden, kuten niska-hartiat, kädet / polvet / lonkat / pohkeet hoito.

LPG Terveys Puolivartalohoito 58,00€
» Ajanvaraus Lohja
Laajempien kokonaisuuksien hoito, kuten molempien jalkojen hoito, selän ja pakaroiden hoito.

LPG Terveys Kokovartalohoito 75,00€
» Ajanvaraus Lohja
Koko vartalon laitehoito.

LPG Terveys Arpikudoksen hoito 20,00€
» Ajanvaraus Lohja
» Ajanvaraus Nummela
Tuoreen tai vanhan leikkauksen tai trauman jälkeen arpikudoksen hoito, myös palovammojen hoito. Hoito tehdään luonnollisesti ja ehkäisee tarvetta uusiin toimenpiteisiin.