LPG- ja CRYO-hoidot

LPG on hoitolaite, jonka kehitti Louis Paul Guitay alunperin arpikudosten ja palovammojen hoitoon. Hoitolaite toimii alipaineella, ja hoito muistuttaa hierontaa.

Tätä patentoitua ja paljon tutkittua menetelmää hyödynnetään myös fysioterapiassa sekä urheiluvammojen hoidossa ja ehkäisyssä. LPG on turvallinen menetelmä, ja tehokkuutensa ansiosta se soveltuu myös kauneudenhoitoon.

LPG-hoitojen tavoite on palauttaa kudosten normaali toiminta. Alipaine yhdistetttynä laitteessa oleviin rulliin voidaan ihon solutasoa tehokkaasti stimuloida. Hoidot stimuloivat ihon luonnollista kollageeni-, elastiini- ja hyaluronihappotuotantoa, jolla saadaan aikaan sekä hoikentava että anti-ageingvaikutus.

LPG-hoidoilla ihosta tulee kiinteämpi, sileämpi ja kimmoisampia ja hoidolla voidaan

  • lieventää ikääntymisen vaikutuksia ihoon
  • kiinteyttää kasvojen ja kaulan ihoa
  • madaltaa juonteita
  • pienentää kaksoisleuan rasvakudosta

LPG-hoitoja on tutkittu valtavasti, ja kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet ihon tulehdustilojen, kiinnikkeiden ja nivelten liikkuvuuden vähenemisen. Ihosta tulee pehmeämpi ja väri sekä pigmentti ovat lähempänä tervettä ihoa.

Voit lukea hoitojen vaikuttavuudesta kirjoitettuja tutkimusartikkeleita osoitteessa alasetimport.fi

Varaa aika helposti netin kautta!

X°Cryo Huippukylmä

X°Cryo Huippukylmän teho hoitona perustuu termosokkiin, joka aikaansaadaan jäähdyttämällä ihon pintasolut nopeasti alle +4 asteeseen, jolloin aivot aktivoivat elimistön oman puolustusjärjestelmän, joka vapauttaa mielihyvää tuottavia ja kipua lievittäviä hormoneja, joista on koko keholle merkittäviä hyötyjä.

Huippukylmää voidaan käyttää hoitona joko sellaisenaan tai yhdistettynä muihin hoitoihin esim. kivun lievittämiseksi, nopeuttamaan paranemista kirurgisten toimenpiteiden jälkihoitona tai lievittämään stressiä ja väsymystä. Uusia käyttömuotoja löydetään lähes päivittäin. Alunperin hoito on kehitetty erilaisten iho- ja reumasairauksien hoitoon joissa sitä luonnollisesti käytetään edelleenkin. Erilaisten aplikaattoreiden avulla hoito voidaan ohjata täsmällisesti haluttuun kehon osaan. Kasvot, kädet, jalat, niska, hartiat etc. Yksi Hoitokerta kestää 1-3 min.

Cryoterapia lisää kollageenin tuotantoa hoidon jälkeen sekä muodostaa kehoon kortisolia, joka suojelee kollageenia hajoamiselta, samalla parantaen unenlaatua ja optimoiden veren sokeritasoa. Cryoterapia kiihdyttää lymfakiertoa, joten turvotus poistuu hoidetulta alueelta ja esim. tulehtuneella alueella aineenvaihdunta ja verenkierto pääsee toimimaan vapautuneemmin.

Kasvohoidoissa ihon kimmoisuus paranee  välittömästi ja iho näyttää sileämmältä. Cryo-kasvohoitojen etu on parantunut verenkierto kapillaareissa, joiden huono verenkierto on yhteydessä erilaisiin iho-ongelmiin. Vilkastunut verenkierto  ja huippukylmän tehokas kyky desinfioida ihoa pintaa syvemmältä parantaa ihon hyvinvointia hoitaen mm. aknea, pintajuonteita sekä pigmenttihäriöitä. Lymfaattinen vaikutus näkyy myös kasvohoidoissa silmäpussien pienentymisenä sekä pöhöttyneisyyden vähentymisenä kasvoilla.

Laite tarjoaa nopean, helpon ja turvallisen ratkaisun moniin ongelmiin esim.

  •  Nivel- ja lihaskipuihin
  •  Nivelten liikkuvuuteen
  •  Päänsärky
  •  Ihottumat
  •  Turvotukseen
  •  Akneen ja väsyneisiin kasvoihin
Varaa aika helposti netin kautta!

CRYO-huippukylmähoidot (Lohjalla)

Varaa aika helposti netin kautta!

 

Cryo-huippukylmä yhden alueen paikallishoito 20,00€
Yhden pienen alueen hoito
Cryo-huippukylmä 2-3 kohdan vartalohoito 30,00€

Cryo-huippukylmä puolivartalohoito 40,00€
Laajemman kokonaisuuden hoito, esim. koko selän käsittely tai usean pienen alueen esim. ihottumassa


LPG Kauneushoidot

Varaa aika helposti netin kautta!

 

LPG Beauty Kasvo- ja vartalohoito  149,00€
Koko kehon tehohoito kasvoille ja vartalolle.

LPG Beauty Vartalohoito  89,00€
Valittavana joko rasvanpoisto, nesteenpoisto tai selluliittihoitoja koko vartalolle. LPG-hoidot ovat tutkitusti tehokkaita esteettisessä vartalon hoidossa. Edellyttää sarjahoitoja alussa 1-2 kertaa viikossa sekä ylläpitovaiheessa käyntiä 2-3 viikon välein.

LPG Beauty Osahoito vartalolle  45,00€
Osahoito on erikoishoito kehon ongelma-alueelle. Hoito sisältää yhden kehon alueen (esim. vatsa/reidet) tehohoidon selluliitille ja rasvakudokselle.

LPG Beauty Fresh Up-Kasvohoito 72,00€ 
Pikakirkastus kasvoille, joko detoxhoito tai heleyttävä ohjelma. Kesto n. 35 min. Sopii erinomaisesti juuri ennen juhlaa tai meikin alle heleyttämään.

LPG Beauty Kasvohoito   89,00€ 
Koko kasvojen tehokas anti-ageinghoito. Kesto n. 60 min. Tuloksia nähtävissä heti ensimmäisen hoidon jälkeen. Pysyviä tuloksia tai muutoksia aikaan saadakseen edellyttää alkuun tiheämpää sarjahoitoa sekä 2-3 viikon välein käyntiä ylläpitovaiheessa.

LPG Beauty Osahoito kasvoille  45,00€ 
Kasvojen osahoidossa voidaan keskittyä valinnan mukaan hoitamaan kaksoisleukaa, huulia, otsaa tai leukalinjaa. Yksi alue/hoitokerta, kesto n. 20min. Ennalta ehkäisevänä hoitona toimii erinomaisesti yksinään, mikäli halutaan pysyviä muutoksia suositellaan sarjahoitoa.

LPG Beauty Silmien- sekä huultenympärysten kiinteyttävä hoito  55,00€ 
Silmien- ja huultenympärystenhoito poistaa nesteitä sekä juonteita, vilkastuttaa aineenvaihduntaa, kiinteyttää herkkää silmänympärysihoa ja nuorentaa ilmettä. Tehokas hoito tummille silmänalusille.

LPG Beauty Rintojen ja Decolteen hoito 45,00€
Kiinteyttävä hoito rintojen ja decolteen alueelle. Hoito sopii hyvin kasvohoidon yhteyteen.


LPG Terveyshoidot

LPG Terveyshoidot sopivat lihaskireyksien hoitoon, turvotuksiin, erilaisten kiputilojen sekä tulehdusten hoitoon, nestekierron vauhdittamiseen sekä liikuntasuorituksista palautumiseen. Hoidoista löytyy apua mm. synnytyksestä palautumiseen, väsyneisiin ja turvonneisiin jalkoihin sekä kirurgisista toimenpiteistä toipumiseen.

Varaa aika helposti netin kautta!

 

LPG Terveys  20 min käsittely 38,00€
Pienten yksittäisten kehon alueiden, kuten niska-hartiat, kädet / polvet / lonkat / pohkeet hoito.

LPG Terveys  30 min käsittely  58,00€
Laajempien kokonaisuuksien hoito, kuten molempien jalkojen hoito, selän ja pakaroiden hoito.

LPG Terveys 45 min käsittely 75,00€

LPG Terveys Arpikudoksen hoito 10 min 20,00€ 
Tuoreen tai vanhan leikkauksen tai trauman jälkeen arpikudoksen hoito, myös palovammojen hoito. Hoito aktivoi luonnollisesti ihon omia paranemisprosesseja ja ehkäisee tarvetta uusiin toimenpiteisiin. Yhden pienehkön alueen hoito 10 min.


LPG Hyvinvointihoidot

Varaa aika helposti netin kautta!

 

LPG Wellness - rentouttava kokovartalokäsittely  99,00€
Rentouttava kokovartalohieronta sekä kasvojen purentalihasten, otsan ja päänahan hieronta.

LPG Wellness - palauttava vartalokäsittely  99,00€
Virkistävä ja palauttava LPG-laitteella toteutettu kokovartalohieronta. Rentouttaa stressaantuneen ja ylirasittuneen/ylivirittyneen kehon.

LPG Wellness - detox kokovartalokäsittely 99,00€
Aineenvaihduntaa vilkastuttava käsittely kokovartalolle sekä kasvoille. Poistaa turvotusta ja aktivoi lymfakiertoa.

LPG Endermopuncture - vartalohoito 99,00€
Akupunktioon perustuva LPG-laitteella toteutettu kehoa elvyttävä hieronta.

LPG Endermopuncture Kasvohoito 100min  135,00€
Akupunktioon perustuva LPG kasvohoito. Sisältää alkupuhdituksen, ihotyypin mukaisen hoitavan naamion kasvoille ja kaulalle sekä loppuvoiteet.


LPG hoitokokonaisuudet 

Aktivoimalla rasvasolun B reseptoreita vaikutetaan rasva- aineenvaihduntaan. Uuden menetelmän tarkoitus on aktivoida rasvasoluja entistä tehokkaammin. Erityisesti kehon ongelma-alueilla, joihin liikunta ja ruokavalio eivät vaikuta, lipomassage on ratkaisu. Näkyviä tuloksia saadaan jopa 6 hoitokerran jälkeen. Myös selluliitti-iho tasoittuu, kun sidekudoksesta tulee elastinen ja joustava. Sidekudoksen aineenvaihdunta vilkastuu ja kudoksen arkuus vähenee. Veltostunut kudos kiinteytyy kollageenin ja elastiinin vahvistumisen myötä. Hoidolla on tutkitusti ANTI-AGE EFFECT.

Lipomassagen avulla vartalosi hoikentuu ja kiinteytyy halutuista paikoista ja tuloksena on upea, sopusuhtainen vartalo. Miehillä hoito tuo lihakset paremmin esiin. Hoitoa suositellaan 2-3 kertaa viikossa, 6 kerran sarja. Jatkossa on hyvä käydä noin 1–2 kertaa kuukaudessa ylläpitohoidoissa. Sarjan aikana liikunnan lisääminen ja ruokavalion muuttaminen tehostaa hoitotuloksia.

Varaa aika helposti netin kautta!

 

LPG-hoito vartalolle sarjana 2-3 krt/vko, 6 x hoitosarja –  695 €

Kiinteyttävä kokovartalokäsittely 6x 90min
Hoidot stimuloivat ihon luonnollista kollageeni-, elastiini- ja hyaluronihappotuotantoa, jolla saadaan aikaan sekä hoikentava että anti-age vaikutus. Hoitokertojen myötä rasvasolut pienenevät, ihon pinta tasoittuu ja nesteet sekä turvotus vähenevät.

Detox kokovartalokäsittely 6x 90min
Aineenvaihduntaa vilkastuttava käsittely kokovartalolle sekä kasvoille. Poistaa turvotusta ja aktivoi lymfakiertoa.

Äidin omaa aikaa 6x 90min
Hellävarainen ja luonnollinen hoito tasapainoittaa kehoa synnytyksen jälkeen, samalla rentouttaa kehoa ja tuoden hyvää oloa.