LPG- ja CRYO-hoidot

LPG on hoitolaite, jonka kehitti Louis Paul Guitay alunperin arpikudosten ja palovammojen hoitoon. Hoitolaite toimii alipaineella, ja hoito muistuttaa hierontaa.

Tätä patentoitua ja paljon tutkittua menetelmää hyödynnetään myös fysioterapiassa sekä urheiluvammojen hoidossa ja ehkäisyssä. LPG on turvallinen menetelmä, ja tehokkuutensa ansiosta se soveltuu myös kauneudenhoitoon.

LPG-hoitojen tavoite on palauttaa kudosten normaali toiminta. Alipaine yhdistetttynä laitteessa oleviin rulliin voidaan ihon solutasoa tehokkaasti stimuloida. Hoidot stimuloivat ihon luonnollista kollageeni-, elastiini- ja hyaluronihappotuotantoa, jolla saadaan aikaan sekä hoikentava että anti-ageingvaikutus.

LPG-hoidoilla ihosta tulee kiinteämpi, sileämpi ja kimmoisampia ja hoidolla voidaan

  • lieventää ikääntymisen vaikutuksia ihoon
  • kiinteyttää kasvojen ja kaulan ihoa
  • madaltaa juonteita
  • pienentää kaksoisleuan rasvakudosta

LPG-hoitoja on tutkittu valtavasti, ja kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet ihon tulehdustilojen, kiinnikkeiden ja nivelten liikkuvuuden vähenemisen. Ihosta tulee pehmeämpi ja väri sekä pigmentti ovat lähempänä tervettä ihoa.

Voit lukea hoitojen vaikuttavuudesta kirjoitettuja tutkimusartikkeleita osoitteessa alasetimport.fi

Varaa aika helposti netin kautta!

X°Cryo Huippukylmä

X°Cryo Huippukylmän teho hoitona perustuu termosokkiin, joka aikaansaadaan jäähdyttämällä ihon pintasolut nopeasti alle +4 asteeseen, jolloin aivot aktivoivat elimistön oman puolustusjärjestelmän, joka vapauttaa mielihyvää tuottavia ja kipua lievittäviä hormoneja, joista on koko keholle merkittäviä hyötyjä.

Huippukylmää voidaan käyttää hoitona joko sellaisenaan tai yhdistettynä muihin hoitoihin esim. kivun lievittämiseksi, nopeuttamaan paranemista kirurgisten toimenpiteiden jälkihoitona tai lievittämään stressiä ja väsymystä. Uusia käyttömuotoja löydetään lähes päivittäin. Alunperin hoito on kehitetty erilaisten iho- ja reumasairauksien hoitoon joissa sitä luonnollisesti käytetään edelleenkin. Erilaisten aplikaattoreiden avulla hoito voidaan ohjata täsmällisesti haluttuun kehon osaan. Kasvot, kädet, jalat, niska, hartiat etc. Yksi Hoitokerta kestää 1-3 min.

Cryoterapia lisää kollageenin tuotantoa hoidon jälkeen sekä muodostaa kehoon kortisolia, joka suojelee kollageenia hajoamiselta, samalla parantaen unenlaatua ja optimoiden veren sokeritasoa. Cryoterapia kiihdyttää lymfakiertoa, joten turvotus poistuu hoidetulta alueelta ja esim. tulehtuneella alueella aineenvaihdunta ja verenkierto pääsee toimimaan vapautuneemmin.

Kasvohoidoissa ihon kimmoisuus paranee  välittömästi ja iho näyttää sileämmältä. Cryo-kasvohoitojen etu on parantunut verenkierto kapillaareissa, joiden huono verenkierto on yhteydessä erilaisiin iho-ongelmiin. Vilkastunut verenkierto  ja huippukylmän tehokas kyky desinfioida ihoa pintaa syvemmältä parantaa ihon hyvinvointia hoitaen mm. aknea, pintajuonteita sekä pigmenttihäriöitä. Lymfaattinen vaikutus näkyy myös kasvohoidoissa silmäpussien pienentymisenä sekä pöhöttyneisyyden vähentymisenä kasvoilla.

Laite tarjoaa nopean, helpon ja turvallisen ratkaisun moniin ongelmiin esim.

  •  Nivel- ja lihaskipuihin
  •  Nivelten liikkuvuuteen
  •  Päänsärky
  •  Ihottumat
  •  Turvotukseen
  •  Akneen ja väsyneisiin kasvoihin
Varaa aika helposti netin kautta!

CRYO-huippukylmähoidot (Lohjalla)

Varaa aika helposti netin kautta!

 

Cryo-huippukylmä yhden alueen paikallishoito 20,00€
Yhden pienen alueen hoito
Cryo-huippukylmä 2-3 kohdan vartalohoito 30,00€

Cryo-huippukylmä puolivartalohoito 40,00€
Laajemman kokonaisuuden hoito, esim. koko selän käsittely tai usean pienen alueen esim. ihottumassa


LPG Laitehoidot

LPG hoidot sopivat lihaskireyksien hoitoon, turvotuksiin, erilaisten kiputilojen sekä tulehdusten hoitoon, nestekierron vauhdittamiseen sekä liikuntasuorituksista palautumiseen. Hoidoista löytyy apua mm. synnytyksestä palautumiseen, väsyneisiin ja turvonneisiin jalkoihin sekä kirurgisista toimenpiteistä toipumiseen.

Varaa aika helposti netin kautta!

 

LPG Kasvo- ja vartalohoito  149,00€
Koko kehon tehohoito kasvoille ja vartalolle.


LPG Vartalohoito  89,00€
Valittavana joko lihasta rentouttavat ohjelmat tai rasva-aineenvaihduntaa vilkastuttava-, nesteenpoisto-, tai selluliittinhoito-ohjelma koko vartalolle. LPG-hoidot ovat tutkitusti tehokkaita esteettisessä vartalon hoidossa. Pysyvempien tulosten hoitotulosten saavuttamiseksi suosittelemme sarjahoitoa alussa 1-2 kertaa viikossa sekä ylläpitovaiheessa käyntiä 2-3 viikon välein.

6x sarjahoito 489 €
10x sarjahoito 800 €


LPG Osahoito vartalolle  49,00€
Osahoito on tarkoitettu kehon ongelma-alueelle. Yhden alueen esim. vatsa/reidet hoito selluliitille tai rasvakudokselle. Valittavana myös lihasta rentouttava ohjelma.

6x sarjahoito 269 €
10x sarjahoito 441 €


LPG Kasvohoito   89,00€ 
Koko kasvojen tehokas kiinteyttävä hoito. Kesto n. 60 min. Tuloksia nähtävissä heti ensimmäisen hoidon jälkeen. Pysyviä tuloksia tai muutoksia aikaan saadakseen edellyttää alkuun tiheämpää sarjahoitoa sekä 2-3 viikon välein käyntiä ylläpitovaiheessa.


LPG Osahoito kasvoille  49,00€ 
Kasvojen osahoidossa voidaan keskittyä valinnan mukaan hoitamaan esim. kaksoisleukaa, huulia, otsaa, silmien- ja huultenympärystä. Yksi alue/hoitokerta, kesto n. 20min. Ennalta ehkäisevänä hoitona toimii erinomaisesti yksinään, mikäli halutaan pysyviä muutoksia suositellaan sarjahoitoa.


LPG Arpikudoksen hoito 10 min 20,00€ 
Tuoreen tai vanhan leikkauksen tai trauman jälkeen arpikudoksen hoito, myös palovammojen hoito. Hoito aktivoi luonnollisesti ihon omia paranemisprosesseja ja ehkäisee tarvetta uusiin toimenpiteisiin. Yhden pienehkön alueen hoito 10 min


LPG  Kokovartalohoito 70min 99,00€ (Vain Lohja)
Rentouttava kokovartalohieronta sekä kasvojen purentalihasten, otsan ja päänahan hieronta.


LPG Detox kokovartalohoito 70min 99,00€ (Vain Lohja)
Aineenvaihduntaa vilkastuttava käsittely kokovartalolle sekä kasvoille. Poistaa turvotusta ja aktivoi lymfakiertoa.