LPG- ja CRYO-hoidot

LPG on hoitolaite, jonka kehitti Louis Paul Guitay alunperin arpikudosten ja palovammojen hoitoon. Hoitolaite toimii alipaineella, ja hoito muistuttaa hierontaa.

Tätä patentoitua ja paljon tutkittua menetelmää hyödynnetään myös fysioterapiassa sekä urheiluvammojen hoidossa ja ehkäisyssä. LPG on turvallinen menetelmä, ja tehokkuutensa ansiosta se soveltuu myös kauneudenhoitoon.

LPG-hoitojen tavoite on palauttaa kudosten normaali toiminta. Alipaine yhdistetttynä laitteessa oleviin rulliin voidaan ihon solutasoa tehokkaasti stimuloida. Hoidot stimuloivat ihon luonnollista kollageeni-, elastiini- ja hyaluronihappotuotantoa, jolla saadaan aikaan sekä hoikentava että anti-ageingvaikutus.

LPG-hoidoilla ihosta tulee kiinteämpi, sileämpi ja kimmoisampia ja hoidolla voidaan

  • lieventää ikääntymisen vaikutuksia ihoon
  • kiinteyttää kasvojen ja kaulan ihoa
  • madaltaa juonteita
  • pienentää kaksoisleuan rasvakudosta

LPG-hoitoja on tutkittu valtavasti, ja kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet ihon tulehdustilojen, kiinnikkeiden ja nivelten liikkuvuuden vähenemisen. Ihosta tulee pehmeämpi ja väri sekä pigmentti ovat lähempänä tervettä ihoa.

Voit lukea hoitojen vaikuttavuudesta kirjoitettuja tutkimusartikkeleita osoitteessa alasetimport.fi

 


 

X°Cryo Huippukylmän teho hoitona perustuu termosokkiin, joka aikaansaadaan jäähdyttämällä ihon pintasolut nopeasti alle +4 asteeseen, jolloin aivot aktivoivat elimistön oman puolustusjärjestelmän, joka vapauttaa mielihyvää tuottavia ja kipua lievittäviä hormoneja, joista on koko keholle merkittäviä hyötyjä.
Huippukylmää voidaan käyttää hoitona joko sellaisenaan tai yhdistettynä muihin hoitoihin esim. kivun lievittämiseksi, nopeuttamaan paranemista kirurgisten toimenpiteiden jälkihoitona tai lievittämään stressiä ja väsymystä. Uusia käyttömuotoja löydetään lähes päivittäin. Alunperin hoito on kehitetty erilaisten iho- ja reumasairauksien hoitoon joissa sitä luonnollisesti käytetään edelleenkin. Erilaisten aplikaattoreiden avulla hoito voidaan ohjata täsmällisesti haluttuun kehon osaan. Kasvot, kädet, jalat, niska, hartiat etc. Yksi Hoitokerta kestää 1-3 min.

Cryoterapia lisää kollageenin tuotantoa hoidon jälkeen sekä muodostaa kehoon kortisolia, joka suojelee kollageenia hajoamiselta, samalla parantaen unenlaatua ja optimoiden veren sokeritasoa. Cryoterapia kiihdyttää lymfakiertoa, joten turvotus poistuu hoidetulta alueelta ja esim. tulehtuneella alueella aineenvaihdunta ja verenkierto pääsee toimimaan vapautuneemmin.

Kasvohoidoissa ihon kimmoisuus paranee  välittömästi ja iho näyttää sileämmältä. Cryo-kasvohoitojen etu on parantunut verenkierto kapillaareissa, joiden huono verenkierto on yhteydessä erilaisiin iho-ongelmiin. Vilkastunut verenkierto  ja huippukylmän tehokas kyky desinfioida ihoa pintaa syvemmältä parantaa ihon hyvinvointia hoitaen mm. aknea, pintajuonteita sekä pigmenttihäriöitä. Lymfaattinen vaikutus näkyy myös kasvohoidoissa silmäpussien pienentymisenä sekä pöhöttyneisyyden vähentymisenä kasvoilla.

Laite tarjoaa nopean, helpon ja turvallisen ratkaisun moniin ongelmiin esim.

  •  Nivel- ja lihaskipuihin
  •  Nivelten liikkuvuuteen
  •  Päänsärky
  •  Ihottumat
  •  Turvotukseen
  •  Akneen ja väsyneisiin kasvoihin

CRYO-huippukylmähoidot (Lohjalla)

Cryo-huippukylmä yhden alueen paikallishoito 20,00€
Yhden pienen alueen hoito
Cryo-huippukylmä 2-3 kohdan vartalohoito 30,00€

Cryo-huippukylmä puolivartalohoito 40,00€
Laajemman kokonaisuuden hoito, esim. koko selän käsittely tai usean pienen alueen esim. ihottumassa

LPG Kauneushoidot

LPG Beauty Kasvo- ja vartalohoito  149,00€
Koko kehon tehohoito kasvoille ja vartalolle.

LPG Beauty Vartalohoito  89,00€
Valittavana joko rasvanpoisto, nesteenpoisto tai selluliittihoitoja koko vartalolle. LPG-hoidot ovat tutkitusti tehokkaita esteettisessä vartalon hoidossa. Edellyttää sarjahoitoja alussa 1-2 kertaa viikossa sekä ylläpitovaiheessa käyntiä 2-3 viikon välein.

LPG Beauty Osahoito vartalolle  45,00€
Osahoito on erikoishoito kehon ongelma-alueelle. Hoito sisältää yhden kehon alueen (esim. vatsa/reidet) tehohoidon selluliitille ja rasvakudokselle.

LPG Beauty Fresh Up-Kasvohoito 72,00€ 
Pikakirkastus kasvoille, joko detoxhoito tai heleyttävä ohjelma. Kesto n. 35 min. Sopii erinomaisesti juuri ennen juhlaa tai meikin alle heleyttämään.

LPG Beauty Kasvohoito   89,00€ 
Koko kasvojen tehokas anti-ageinghoito. Kesto n. 60 min. Tuloksia nähtävissä heti ensimmäisen hoidon jälkeen. Pysyviä tuloksia tai muutoksia aikaan saadakseen edellyttää alkuun tiheämpää sarjahoitoa sekä 2-3 viikon välein käyntiä ylläpitovaiheessa.

LPG Beauty Osahoito kasvoille  45,00€ 
Kasvojen osahoidossa voidaan keskittyä valinnan mukaan hoitamaan kaksoisleukaa, huulia, otsaa tai leukalinjaa. Yksi alue/hoitokerta, kesto n. 20min. Ennalta ehkäisevänä hoitona toimii erinomaisesti yksinään, mikäli halutaan pysyviä muutoksia suositellaan sarjahoitoa.

LPG Beauty Silmien- sekä huultenympärysten kiinteyttävä hoito  55,00€ 
Silmien- ja huultenympärystenhoito poistaa nesteitä sekä juonteita, vilkastuttaa aineenvaihduntaa, kiinteyttää herkkää silmänympärysihoa ja nuorentaa ilmettä. Tehokas hoito tummille silmänalusille.

LPG Beauty Rintojen ja Decolteen hoito 45,00€
Kiinteyttävä hoito rintojen ja decolteen alueelle. Hoito sopii hyvin kasvohoidon yhteyteen.

LPG Terveyshoidot

LPG Terveyshoidot sopivat lihaskireyksien hoitoon, turvotuksiin, erilaisten kiputilojen sekä tulehdusten hoitoon, nestekierron vauhdittamiseen sekä liikuntasuorituksista palautumiseen. Hoidoista löytyy apua mm. synnytyksestä palautumiseen, väsyneisiin ja turvonneisiin jalkoihin sekä kirurgisista toimenpiteistä toipumiseen.

LPG Terveys  20 min käsittely 38,00€
Pienten yksittäisten kehon alueiden, kuten niska-hartiat, kädet / polvet / lonkat / pohkeet hoito.

LPG Terveys  30 min käsittely  58,00€
Laajempien kokonaisuuksien hoito, kuten molempien jalkojen hoito, selän ja pakaroiden hoito.

LPG Terveys 45 min käsittely 75,00€

LPG Terveys Arpikudoksen hoito 10 min 20,00€ 
Tuoreen tai vanhan leikkauksen tai trauman jälkeen arpikudoksen hoito, myös palovammojen hoito. Hoito aktivoi luonnollisesti ihon omia paranemisprosesseja ja ehkäisee tarvetta uusiin toimenpiteisiin. Yhden pienehkön alueen hoito 10 min.

LPG Hyvinvointihoidot

LPG Wellness - rentouttava kokovartalokäsittely  99,00€
Rentouttava kokovartalohieronta sekä kasvojen purentalihasten, otsan ja päänahan hieronta.

LPG Wellness - palauttava vartalokäsittely  99,00€
Virkistävä ja palauttava LPG-laitteella toteutettu kokovartalohieronta. Rentouttaa stressaantuneen ja ylirasittuneen/ylivirittyneen kehon.

LPG Wellness - detox kokovartalokäsittely 99,00€
Aineenvaihduntaa vilkastuttava käsittely kokovartalolle sekä kasvoille. Poistaa turvotusta ja aktivoi lymfakiertoa.

LPG Endermopuncture - vartalohoito 99,00€
Akupunktioon perustuva LPG-laitteella toteutettu kehoa elvyttävä hieronta.

LPG Endermopuncture Kasvohoito 100min  135,00€
Akupunktioon perustuva LPG kasvohoito. Sisältää alkupuhdituksen, ihotyypin mukaisen hoitavan naamion kasvoille ja kaulalle sekä loppuvoiteet.