Miksi jalkahoitoon?

Jalkamme tarvitsevat erityistä huolenpitoa, koska lähes jokainen ihminen viettää suurimman osan valveillaoloajastaan jalkojensa päällä. Taloja rakentaessa perustukset ovat kaiken a ja o, jos perustukset on tehty huonosti, talo ei kestä, vaan hajoaa. Sama pätee jalkoihin. Jalkojen kunnosta heijastuu koko kehon terveydentila ja siksi jaloistamme huolehtiminen on erityisen tärkeää. Oman kotihoidon lisäksi jalkojen säännöllinen hoitolahoito parantaa jalkojen kuntoa ja ehkäisee jalkaongelmien syntyä. 

Jalkahoidossamme käy asiakkaita, joiden jaloissa on ollut jo pitkään paljon erilaisia ongelmia ja niitä, jotka hakevat jalkahoidosta hemmottelua ja hyvää oloa.

Riittääkö jaloille kotihoito vai tarvitsevatko jalat käyntiä jalkahoidossa?

Jalkahoidossa jaloista voi löytyä oikeastaan ihan mitä tahansa. Pahimmillaan jokaisen varpaan vallannut kynsisieni, silsa, känsä, syyliä tai pahasti tulehtunut halkeama, jotka vaativat välitöntä hoidon aloittamista. Tällöin jaloille tehdään hoitosuunnitelma ja hoito aloitetaan välittömästi. Kosmetologimme kartoittaa yhdessä asiakkaan kanssa sopivan hoitomuodon ja katsovat hoidon jälkeen jalkojen omahoitomahdollisuudet, jotta myös kotihoito onnistuisi parhaalla mahdollisella tavalla.

Terveille ja hyvä kuntoisille jaloille tehdään perinteinen jalkahoito kylvetyksellä, joka sisältää kovettumien poiston, kynsien lyhennyksen ja muotoilun sekä lopuksi jalat rasvataan ja hierotaan jalkateristä polviin saakka.

Jalkahoitomme kylvetyksellä sopii myös diabetikoille, jolloin suunnittelemme ja muokkaamme hoitovaiheet sopiviksi.


Mistä tiedät, ovatko jalat helppohoitoiset ja ongelmattomat vai vaihtoehtoisesti tikittävät aikapommit.

Suurin osa ihmisistä käy vuosittain hammaslääkärillä tarkastuksessa. Tarkastuksessa saattaa löytyä reikiä, hammaskiveä tai muuta, joka vaatii jatkotoimenpiteitä. Toinen vaihtoehto on se, että lääkäri toteaa iloisesti kaiken olevan kunnossa ja varaa uusi aika jälleen vuoden kuluttua. Nämä molemmat ovat mahdollisia myös jalkahoidossa käydessä. Jokaisen ihmisen olisi hyvä tarkistuttaa jalkansa vähintään kerran vuodessa, vaikka itse ei koe jaloissaan olevan mitään vikaa. Yleensä silloin, kun jalkahoitoon hakeudutaan, ongelmat ovat olleet jo kauemmin ja näin ollen myös hoitaminen vie pidempään.

Jalkahoito olisikin hyvä ottaa osaksi säännöllistä hemmottelu- ja rentoutumishetkeä arjen kiireiden keskellä ammattilaisen hoivissa. Käydessäsi säännöllisesti jalkahoidossa, pysyvät jalkasi aina pehmeinä ja terveinä. Kotihoitokin on silloin helppoa ja yksinkertaista.


Jalkahoitomme sopivat miehille, naisille, nuorille sekä ikääntyville. Nautimme siitä, että voimme tarjota mahdollisimman kattavan jalkahoidon, jonka vaikutuksen voi tuntea pitkään hoidon jälkeenkin. Jalkojenhoitorutiinilla sekä painavat jalat että mieli kevenevät!

Hinnasto jalkahoidoistamme!

Varaa aika helposti netin kautta! Osta Lahjakortti tästä!