Nummelan uudistunut Elämys

Käärimme hihat kriisin aikana ja lähdimme uudistamaan Nummelan toimipistettä. Nummelassa Elämys muuttanut kokonaan uusittuihin, avarampiin tiloihin Vihdintielle.
Yhdistimme Elämyksen hoitolat Nummelassa yhteen isompaan hoitolaan ja nyt jatkossa palvelemme uudessa osoitteessa Vihdintie 1B, Salon Klipsin vieressä (ent. Finerin kukkakauppa). Sijaitsemme aivan katutasossa, joten sisäänkäynti on edelleen esteetöntä.
Pysäköintiin löytyy sopivasti paikkoja tien toiselta puolelta Säästöpankin edestä ja pysäköinti on maksutonta pysäköintikiekolla. Tarvittaessa pääset myös autolla liikkeemme eteen.
   

Uusissa, väljemmissä tiloissa on erillisiä hoitohuoneita peräti kolme!

Valoisassa ja avarassa hoitohuoneessamme pääsemme tekemään Duo-parihierontaa. Parihieronnat ovat kahdelle hengelle ja hoitonautinnon pääsee kokemaan yhteisessä hoitohuoneessa ystävän, kumppanin tai läheisen kanssa. Lisäksi keskitymme kehon hyvinvointia tehostaviin hoitoihin, kuten hierontoihin ja LPG-hoitoihin.

 

Kaksi hoitohuoneistamme sijaitsevat rauhallisen ja suojaisan sisäpihan puolella. Joissa teemme monipuolisia kosmetologisia hoitoja, kuten kasvohoitoja, jalkahoitoja, ripsenpidennyksiä, geeli- ja rakennekynsiä sekä rentouttavia vartalonhoitoja.

Tunnelma hoitolassa on rauhallinen. Olemme panostaneet uudessa hoitolassamme hyvään ilmanvaihtoon sekä staattista sähköä poistavaan ESD-lattiaan.


Uuden liikkeen kunniaksi, laitoimme mahtavat avajaistarjoukset Nummelan hoitolaamme!

  • Minkä tahansa kasvohoidon yhteyteen voit varata lisäpalveluna rentouttavan päähieronnan 20min veloituksetta.
  • Ripsien kestotaivutuksen yhteyteen voit varata lisäpalveluna kulmien värjäyksen ja muotoilun veloituksetta.

Tarjoukset ovat voimassa 6.4.-30.4.2021 vain Nummelan uudessa hoitolassamme.


Palvelemme vielä ajanvarauksella, kunnes tilanne normalisoituu. Ajanvaraus onnistuu puhelimitse 044 386 1161 tai Avoinna24-järjestelmän kautta Avoinna24/Elamyshyvinvointipalvelut.

Tiesitkö, että aikoja voi varata myös henkilökohtaista ostokäyntiä varten, jotta voit asioida rauhassa ja saada henkilökohtaista palvelua.

Tervetuloa tutustumaan uuteen valoisaan Elämykseen Vihdintielle!