Nyt on aika kehon kevätsiivoukselle!

Kevättä on ihana viettää talviturkista kuoriutuen ja vähitellen valmistautuen kesän tuloon. Talven jäljiltä niin keho kuin mielikin saattavat kaivata vähän herättelyapua ja me täällä Elämyksessä autamme mielellämme!

Paksujen sukkien ja talvikenkien jäljiltä jaloissa saattaa olla känsiä ja kovettumia, jotka voidaan hoitaa pois jalkahoidon avulla. Jalat on muutenkin hyvä hoitaa kuntoon, jotta kesähelteet eivät pääse pahentamaan jalkojen ongelmia ja askel olisi kevyt kesää kohti astellessa. Hyvin hoidetuilla jaloilla onkin sitten ihana hipsiä pihanurmella tai kahlata rantavedessä kesän vihdoin koittaessa.

Lyheneviin lahkeisiin ja hameenhelmoihin kannattaa valmistautua jo ajoissa säärikarvojen sokeroinnilla tai vahauksella. Sokerin tai vahan avulla poistetut karvat helpottavat arkea, sillä ne pysyvät pidempään poissa ja kasvavat pehmeämpinä takaisin. Ja mikä sen mukavampaa kuin kesä ilman karvahuolia! Samoilla menetelmillä voidaan poistaa myös kainalokarvat sekä siistiä bikinirajaa tai kasvojen karvoja.

Kevätaurinkoa kohti kääntyvien kasvojen ilmettä voi helposti piristää ripsien ja kulma avulla, sillä värjätyt ja muotoillut ripset ja kulmat tuovat ryhtiä ja ilmettä kasvoille. Meillä Elämyksessä on nyt käytössä ihanat InLei-tuotteet, joiden avulla tehdyt ripsien taivutukset sekä kulmien laminoinnit auttavat vahvistamaan omia ripsiä ja kulmia.

Jos keho tuntuu tukkoiselta talven jäljiltä, voidaan LPG-hoidolla kehon kuona-aineet liikkeelle. LPG-hoidoilla voidaan vähentää turvotusta ja särkyä lihaksissa ja samalla voidaan myös tasoittaa ja kiinteyttää ihoa. Kipeytyneille lihaksille tai herkälle vartalolle LPG-hoito on usein hierontaa miellyttävämpi tapa huoltaa kehoa. Ja niin kuin meistä varmasti jokainen tietää, hyvinvoivassa kehossa myös mieli on virkeämpi.

Valmistaudutaan kesän tuloon yhdessä, varaa aikasi netissä, sähköpostilla tai puhelimitse!