Elämys Hyvinvointipalvelut tarjoaa monipuoliset kauneuteen ja hyvinvointiin liittyvät palvelut Lohjalla ja Ruoholahdessa.

Lohjan hoitolastamme löydät monipuolisesti perinteiset kosmetologipalvelut: kasvohoidot, jalkahoidot, hieronnat, ripset, kulmat sekä geelilakkaukset ja rakennekynnet. Lisäksi teemme erilaisia laitehoitoja, kuten LPG- ja cryo-hoitoja.

Tavoitteenamme on tuottaa laadukkaita ja asiakaslähtöisiä palveluita ilolla ja hyväntuulisella asenteella.

Ajanvaraus

Voit varata ajan kätevästi varausjärjestelmästämme , puhelimitse tai sähköpostilla.

Peruutusehdot

Ajanvaraukset tulee perua viimeistään edellisenä päivänä ennen varattua aikaa. Muussa tapauksessa laskutamme 50 % hoidon hinnasta. Myös mahdolliset muutokset tulee tehdä viimeistään edellisenä päivänä. Toivomme kuitenkin, että teet mahdolliset peruutukset ajoissa.

Voit tehdä peruutuksen ajanvarausjärjestelmässämme, jos ajanvarauksen alkuun on yli 24h aikaa. Muussa tapauksessa peruutukset tehdään puhelimitse tai sähköpostilla.

Jos myöhästyt hoidon alusta, veloitamme täyden hinnan varatun ajan pituudesta.

Maksuvaihtoehdot

Meillä voit maksaa käteisellä tai pankki-/luottokortilla.
Lisäksi meillä käy maksuvälineenä ePassi, Smartum ja Edenred mobiilisovellus hierontapalveluihin sekä liikuntatunteihin ja PT-palveluihin. Työnantajan maksamien etuuksien säännöistä voit lukea lisää etujen tarjoajien sivuilta.