Jalkojen kunnosta heijastuu koko kehon terveydentila ja siksi jaloistamme huolehtiminen on erityisen tärkeää. Oman kotihoidon lisäksi jalkojen säännöllinen hoitolahoito parantaa jalkojen kuntoa ja ehkäisee jalkaongelmien syntyä.

Jalkahoitomme sopivat sekä naisille että miehille.
Jalkahoitoihin voit yhdistää lisäpalveluna esim. kynsien lakkauksen (+10,00€, kynsilakan saat omaksi)
tai käsille kosteuttavan parafiinihoidon (+15,00€).

Huom.! Emme tee medikaalisia jalkahoitoja eli hoidamme vain terveitä jalkoja. Mikäli sinulla on jaloissasi jotain medikaalista hoitoa tarvitsevaa vaivaa, kuten kynsisientä, hoidathan sen ensin kuntoon! Mikäli et ole varma millaista hoitoa jalkasi kaipaavat, voit aina olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostilla, autamme mielellämme oikeanlaisen palvelun valinnassa.

Jalkahoito 69 €

Perinteinen jalkahoito kylvetyksellä, sisältää kovettumien poiston, kynsien lyhennyksen ja muotoilun, tarvittaessa ohennuksen sekä hoitovoiteen levityksen. Kynsien lakkaus +10,00 €, kynsilakan saat omaksi.

Elämyksellinen jalkahoito 92 €

Kun kaipaat jalkahoidolta hiukan enemmän: jalkakylvyn aikana kädet kuoritaan ja niihin hierotaan hoitava voide. Jaloille tehdään virkistävä kuorinta, kovettumat poistetaan, kynsinauhat siistitään, varpaan kynnet muotoillaan ja lakataan. Lopuksi tehdään aineenvaihduntaa virkistävä hieronta jaloille. Kynsilakan saat hoidosta omaksesi.

Jalkahoito geelilakkauksella 120 €

Perinteinen jalkahoito kylvetyksellä, sisältää kovettumien poiston, varpaankynsien lyhennyksen ja muotoilun sekä varpaankynsien geelilakkauksen. Jalkahoidon voi varata myös geelilakkauksen huollolla, tällöin hoitoon kuuluu myös vanhojen geelilakkojen poisto. Jalkahoito geelilakkauksen huollolla on 120 €.

Varpaankynsien hoito 45 €

Varpaankynsien hoito sisältää kylvetyksen, kynsien lyhennyksen ja tarvittaessa ohennuksen sekä kynsinauhoille hierottavan hoitavan öljyn.