Palveluistamme löydät sekä perinteiset manikyyrit että kestävät geelilakkaukset ja rakennekynnet.
Lisäksi teemme kynsiä vahvistavia IBX-käsittelyitä.

Manikyyri 45 €

Perinteiseen manikyyriin sisältyy tarvittaessa kuorinta, kynsien muotoilu, kynsinauhojen siistiminen sekä kynsien yksivärinen lakkaus. Lopuksi virkistävä hieronta käsille sekä hoitava öljy kynsinauhoille.

Parafiinihoito käsille 25 €

Parafiinihoito on tehokas erikoishoito erityisesti kuivalle iholle, lämmin parafiini hoitaa ja kosteuttaa ihoa, rentouttaen sekä helpottaen kiputiloja. Voit valita käsille parafiinihoidon myös muiden palveluiden, kuten kasvo- tai jalkahoidon yhteyteen. (Lisäpalveluna toisen palvelun yhteydessä parafiininaamio käsille 15,00€)

IBX-käsittely 45 €

IBX System on kaksiosainen hoitomenetelmä, jonka avulla voidaan muodostaa suojakerros osaksi luonnonkynttä ja samalla korjata mahdollisia vaurioita. Sitä voidaan käyttää geelilakkauksen alla ja/tai luonnon kynnen vahvistamiseen ja korjaamiseen. IBX-käsittelyyn varataan 30min.

Geelilakkaus 55 €

Geelilakkaus antaa upean kestävän lakan jopa 3 viikoksi. Geelilakkauksen hintaan kuuluu yksivärinen geelilakka, mahdolliset koristelut valitaan varausjärjestelmästä lisäpalveluna.

Lakkaus on yksinkertainen ja nopea tehdä, lopputulos on ohut ja kiiltävä. Geelilakkaus on tarkoitettu terveelle luonnonkynnelle. Koska geelilakkaus on yhtä ohut kuin tavallinen kynsilakka, kynnen muotoa ja pituutta ei voida geelilakalla muuttaa. Mikäli luonnonkynnen pinta on hieman epätasainen, tätä voidaan kuitenkin geelilakkauksella korjata/peittää.

Geelilakkauksen huolto 55 €

Sisältää vanhan lakkauksen poiston ja uuden lakkauksen.

Koristelut

Koristelut 1-2 tuotteella alkaen

  •  5 € (2–4 kynttä)
  • 10 € (4–6 kynttä)
  • 20 € (kaikki kynnet)
  • paljon timantteja ja koristeluja 20 € + extra timantit.
Geelilakkauksen poisto 48 €

Geelilakkauksen poisto. Samalla muotoillaan kynnet, siistitään kynsinauhat ja laitetaan kynnelle läpinäkyvä lakkaus.

Rakennekynnet

Tällä hetkellä emme tee rakennekynsiä.