Meiltä löydät sopivan kasvohoidon ihan jokaiselle, ikään tai sukupuoleen katsomatta! Voit valita haluamasi hoidon itse tai varata Elämyksen täydellisen kasvohoidon, jossa kosmetologimme arvioi ihoasi ja sen tarpeita, minkä jälkeen päätätte yhdessä, mikä kasvohoito tehdään.

Kasvohoito ihonpuhdistuksella 85 €

Perinteinen kasvohoito ihotyypistä riippuen timanttihionnalla, ultraääni- tai mekaanisella ihonpuhdistuksella. Erinomainen perushoito kaikille ihotyypeille, erityisesti epäpuhtaan tai ongelmaihon hoitoon tai kun kaipaat tehokkaampaa puhdistusta. Hoito ja hoidossa käytettävät tuotteet valitaan ihotyypin mukaan.

Kosteuttava kasvohoito 78 €

Kosteuttava kasvohoito sopii erityisesti kuivalle tai ärtyneelle iholle. Hoidossa käytetään tuotteita, jotka ravitsevat elotonta ja kuivaa ihoa. Hoidon jälkeen iho on elpynyt ja erittäin kosteutettu. Hoitoon kuuluu kasvojen ja kaulan hieronta. Hoito sopii kaikille ihotyypeille, myös nuorille.

Räätälöity ihonpuhdistus miehille 72 €

Miehille räätälöity oma kasvohoito, jossa kosmetologi arvioi millainen hoito sopisi parhaiten kasvoille juuri nyt. Hoitoon sisältyy puhdistus ihon tarpeiden mukaan (mekaaninen / laitteella tehty), kuorinta, hieronta ja kosteutus. Hoito kestää noin tunnin.

Gua Sha -kasvohoito 85 €

Gua Sha -käsittely on vanha kiinalainen hoitomuoto, jolla aktivoidaan ihon lymfa- ja verenkiertoa painellen ja vedellen hierontalastalla tai rullalla hellävaraisesti kasvoja, kaulaa ja decolteen aluetta. Hoito kiinteyttää sekä heleyttää ihoa parantaen sen kimmoisuutta ja ehkäisten ryppyjen muodostumista. Gua Sha -kasvohoitoon sisältyy Gua Sha -hieronnan lisäksi alkupuhdistus, naamio sekä loppuvoide.

Elämyksen täydellinen kasvohoito

Ihon tarpeet vaihtelevat monien ulkoisten ja sisäisten tekijöiden vaikutuksesta, ja voi olla haastavaa valita itselle sopivaa hoitoa. Elämyksen juuri sinulle räätälöidyn kasvohoidon toteuttaa kosmetologi, joka arvioi ihosi hoidon tarpeen. Hinta määräytyy tehdyn hoidon mukaisesti.

Timanttihionta kasvoille 65 €

Timanttihionta on ihoa tasoittava, kirkastava ja uudistava kasvohoito. Hoito kuorii kuollutta pintasolukkoa, tasoittaa pintajuonteita, aknearpia ja ihon väriä. Hoidon jälkeen iho on kirkkaampi, sileämpi ja hoitotuotteet imeytyvät paremmin iholle. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, timanttihionnan ja loppuvoiteet. Hoidossa käytettävät tuotteet valitaan asiakkaan ihotyypin mukaan.

 Esteet timanttihionnalle:

  • Voimakas couperosa
  • Akne (roacuttan lääkitys)
  • Ihosairaudet (mm. herpes, ärtynyt/halkeileva iho)

Hoidon jälkeen vältettävä auringonottoa 2 viikon ajan.

Emme tee timanttihiontaa kesäisin, sillä se ohentaa ihon pintakerrosta, mikä altistaa auringonsäteilyn aiheuttamille pigmenttimuutoksille.

Hydrogen -kasvohoito 119 €

Caretech Hydrogen on täysin luonnolliseen ihonpuhdistusmenetelmään perustuva laite, joka puhdistaa ihon pintaa syvemmältä. Laite poistaa iholta epäpuhtauksia ja vapaita radikaaleja kirkastaen ja rauhoittaen ihoa.

Caretech Hydrogen hoito sopii erinomaisesti mm. kuivalle, ryppyiselle ja elottomalle menettäneelle iholle tai kemiallisille tai mekaanisille ärsykkeille sopimattomalle iholle. Hoito sopii myös hyvin epäpuhtaalle, arpiselle tai couperosaiholle.

RF- kasvohoito 95 €

RF (eli radiofrekvenssi) -kasvohoito on kasvohoito, jossa käytetään apuna radiofrekvenssejä.

RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. RF lisää ihon kollageenin muodostusta, mikä on kiinteyden perusta ja kutistaa pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho ”kutistuu” ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät.

LPG-kasvohoito 89 €

Koko kasvojen tehokas kiinteyttävä hoito. Kesto n. 60 min. Tuloksia nähtävissä heti ensimmäisen hoidon jälkeen. Pysyviä tuloksia tai muutoksia aikaan saadakseen edellyttää aluksi tiheämpää sarjahoitoa ja ylläpitovaiheessa käyntejä 2-3 viikon välein.

Hydrogen + LPG kiinteyttävä -kasvohoito 139 €

Tehokaksikkomme yhdistettynä: Hydrogen puhdistaa ihosi pintaa syvemmältä ja LPG kiinteyttää sekä aktivoi ihon kollageenituotantoa. Tämä kasvohoito on väsyneen ihon pelastaja, se kirkastaa samean ihon, kiinteyttää ja vauhdittaa kasvojen alueen aineenvaihduntaa. Hoito alkaa Hydrogen-ihonpuhdistuksella jatkuen heleyttävällä LPG-hoidolla, lopuksi laitetaan ihotyypin sopiva naamio sekä loppuvoiteet.

Hydrogen + RF -kasvohoito 139 €

Laitehoitomme yhdistelmänä: Hydrogen puhdistaa ihosi pintaa syvemmältä, poistaen ilmansaasteet sekä siitepölyt ihosoluista, jotka aiheuttavat ihon ennenaikaista vanhenemista sekä ihon pinnan samenemista. Radiofrekvenssi on ihon pinnan tehokiinteyttäjä, aktivoiden pintakapillaareja sekä kutistaen rasvasoluja ja kollageenia.