Kestopigmentoinnilla saat kauniit ja kestävät kulmat, huulet tai silmänrajaukset, jotka helpottavat arjen meikkirutiineja ja korostavat kasvoja.

Kestopigmentoinnit tehdään pigmentointilaitteella. Ne eroavat tatuoinneista siinä, että pigmentointi tehdään vain ihon pintakerroksiin eli epidermiksen tyvisoluvyöhykkeeseen ja se haalistuu iholta 1,5 – 3 vuoden kuluessa. Pigmentoinnin pysyvyys riippuu henkilön iästä, ihon laadusta sekä kotona tehtävästä jälkihoidosta.

Kestopigmentoinnin hintaan kuuluu myös yksi vahvistuskerta, joka tehdään 6-12 viikon kuluttua ensimmäisestä kerrasta. Vahvistuskertaan varataan noin tunti aikaa.

Käytämme pigmentoinneissa hypoallergeenisia SWISS COLOR® -pigmenttejä, joissa ei ole nikkeliä eikä rautaoksidia.

Kestopigmentointien ikäraja on 18 vuotta.

Ennen kestopigmentointia on käytävä konsultaatiossa, jossa käydään läpi asiakkaan kanssa tehtävä sopimus sekä palveluun liittyvät terveysrajoitteet. Samalla voi kysyä kosmetologlilta mieltä askarruttavia kysymyksiä. Konsultaatiossa voidaan myös suunnitella pigmentointia jo etukäteen.

Konsultaatiossa käynti ei sido kestopigmentointiin. Konsultaatio on hinnaltaan 20 €, mutta jos päätyy varaamaan ajan kestopigmentointiin, hinta vähennetään pigmentoinnin hinnasta.

Kulmien kestopigmentointi shadow-tekniikalla 390 €

Teemme kulmien kestopigmentointia shadow-tekniikalla, jolla voidaan tehdä kulmista asiakkaan toiveiden mukaisesti luonnollisemmat tai meikatumman näköiset.

Klassinen eyeliner -kestopigmentointi 360 €

Klassinen eyeliner -kestopigmentointi on silmien ylärajaus, jossa ripsirajaan muotoillaan sopiva kestorajaus.