Monipuolisia laitehoitoja vartalolle, kuten X°Cryo Huippukylmähoitoja ihottumien ja tulehduksien hoitoon, kiinteyttäviä ja vartaloa muokkaavia LPG ja Caretech RF- hoitoja sekä laserhoitoja kehon kiputiloihin.

Cryo-huippukylmähoidot vartalolle

X°Cryo Huippukylmän teho hoitona perustuu termosokkiin, joka aikaansaadaan jäähdyttämällä ihon pintasolut nopeasti alle +4 asteeseen, jolloin aivot aktivoivat elimistön oman puolustusjärjestelmän, joka vapauttaa mielihyvää tuottavia ja kipua lievittäviä hormoneja, joista on koko keholle merkittäviä hyötyjä.

Cryo -huippukylmä nopeuttaa toipumista vammoista ja leikkauksista, helpottaa kroonista kipua ja niveltulehduksia, vähentää turvotusta ja nestekiertymistä sekä nopeuttaa lihasten palautumista. Tämän lisäksi se häivyttää ikääntymisen merkkejä, lisää kollageenin tuotantoa, helpottaa iho-ongelmia, kuten psoriasista, ruusufinniä ja aknea.

Huippukylmää voidaan käyttää hoitona joko sellaisenaan tai yhdistettynä muihin hoitoihin. Yksi Hoitokerta kestää 1-3 min.

Cryo-paikallishoito vartalolle 25 €

Cryo-paikallishoidossa hoidetaan 1 – 3 kehonosaa. Isommista alueista sovitaan erikseen ja niistä voidaan tarvittaessa periä lisämaksu.

Laserhoito 30 min 40 €

Laserhoito on nopea, kivuton, tehokas ja vaaraton hoitomuoto, joka sopii mm. tulehduksiin ja kipuihin, lihas- ja nivelongelmiin, urheilu- ja rasitusvammoihin, turvotuksiin ja nyrjähdyksiin, jännitystiloihin, virus- ja bakteeri-infektioihin.

Neurosonic
Neurosonic vaikuttaa kehollisiin rentoutumisen ja palautumisen mekanismeihin.

Neurosonic tuottaa erittäin matalataajuista värähtelyä. Luonnollisena mekanismina värähtelyenergia vaikuttaa tasapainottavasti suoraan autonomiseen hermostoon. Tämä Teknologia ohjaa kehoa meditaation kaltaiseen tilaan, jolloin palautuminen nopeutuu ja tehostuu. Unen terveet mekanismit palautuvat ja samalla moni muukin asia kehossa ja mielessä saavat mahdollisuuden korjaantumiselle. 

Neurosonic kertakäynti:

10-20min 25,00€
25-41min 40,00€
Neurosonic 8x käynnit:
Nuku hyvin 199,00€
Palaudu paremmin 199,00€
Rentoudu 10-20min 149,00€
LPG-hoidot

LPG hoidot sopivat lihaskireyksien hoitoon, turvotuksiin, erilaisten kiputilojen sekä tulehdusten hoitoon, nestekierron vauhdittamiseen sekä liikuntasuorituksista palautumiseen. Hoidoista löytyy apua mm. synnytyksestä palautumiseen, väsyneisiin ja turvonneisiin jalkoihin sekä kirurgisista toimenpiteistä toipumiseen.

LPG-hoidoista voidaan räätälöidä jokaiselle sopivin hoitokokonaisuus omien toiveiden mukaisesti. Jos et tiedä, minkä mittaisen LPG-hoidon varaisit, olethan meihin yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

LPG-sarjahoidoissa on ostettava LPG-hoitopuku 30 € omaksi.

LPG-laitehoito 20 min 29 €

20 min LPG-hoito riittää yhden alueen hoitamiseen, esimerkiksi kaksoisleuka, dekoltee tai vatsan alue.

6x sarjahoito 159 €

LPG-laitehoito 30 min 49 €

30 min LPG-hoidossa voidaan käydä läpi esimerkiksi jalat tai käsivarret ja yläselkä.

6x sarjahoito 269 €

LPG-laitehoito 45 min 69 €

45 min LPG-hoidossa voidaan käydä läpi esimerkiksi jalat, pakarat ja vatsan alueen.

6x sarjahoito 379 €

LPG-laitehoito 60 min 89 €

60 min LPG-hoidossa ehditään käydä läpi useampia alueita asiakkaan toiveiden mukaisesti.

6x sarjahoito 489 €

LPG-laitehoito 70 min 99 €

70 min LPG-hoidoissa käydään vartalon lisäksi läpi kasvojen alueita.

6x sarjahoito 544 €

LPG-sarjahoito 6x 90min 654 €

LPG:n 6x 90 min sarjahoidoissa suositellaan käytävän 2-3 krt / viikossa.

Kiinteyttävä kokovartalokäsittely 6x 90min
Hoidot stimuloivat ihon luonnollista kollageeni-, elastiini- ja hyaluronihappotuotantoa, jolla saadaan aikaan sekä hoikentava että anti-age vaikutus. Hoitokertojen myötä rasvasolut pienenevät, ihon pinta tasoittuu ja nesteet sekä turvotus vähenevät.

Detox kokovartalokäsittely 6x 90min
Aineenvaihduntaa vilkastuttava käsittely kokovartalolle sekä kasvoille. Poistaa turvotusta ja aktivoi lymfakiertoa.

Äidin omaa aikaa 6x 90min
Hellävarainen ja luonnollinen hoito tasapainoittaa kehoa synnytyksen jälkeen, samalla rentouttaa kehoa ja tuoden hyvää oloa.