Vyöhyketerapia on kokemusperäinen hoitomuoto, jolla ylläpidetään terveyttä ja kartoitetaan sekä hoidetaan kehon häiriö- ja sairaustiloja. Hoito poistaa ja purkaa kehon jännityksiä ja tukoksia, ja sen avulla pyritään palauttamaan kehon omat parantavat voimavarat. Vyöhyketerapia on käsin tehtävää hoitoa, jossa sormin tai vyöhykepuikon avulla stimuloidaan perinteisesti heijastealueita jalkateristä.

Vyöhyketerapia:

Vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.

Rentouttaa ja parantaa vastustuskykyä sekä unen laatua.

Helpottaa kehon kipu- ja särkytiloja.

Klassinen vyöhyketerapia 45 min 55 €

Hoidoilla on saatu hyviä tuloksia kipuun, särkyyn, stressiin, unettomuuteen, hormonaalisiin ja aineenvaihdunnan häiriöihin, korvatulehduksiin, flunssakierteisiin, allergioihin, niska- ja selkävaivoihin sekä vauvojen koliikkiin, itkuisuuteen ja unihäiriöihin. Vyöhyketerapia on myös erinomainen raskausajan vaivojen hoitomuoto.

Koko kehon vyöhyketerapia 75 min 75 €

Refleksologiassa eli koko kehon vyöhyketerapiassa hoidetaan ihmistä useiden eri kehossa olevien heijastejärjestelmien kautta. Jalkaterien lisäksi niitä löytyy esimerkiksi sääristä, reisistä, korvista, päälaelta ja jopa kielestä. Käsiteltäessä useampia heijastepisteitä saadaan hoidosta tehokkaampi, monipuolisempi ja laaja-alaisempi.

Vauvojen vyöhyketerapia n. 20 min 25 €

Vauvan vyöhyketerapia on hellävaraista ja siinä toimitaan vauvan ehdoilla. Hoito tehdään keveillä, sivelevillä ja painelevilla otteilla vauvan koko keholta, kirjaimellisesti päästä varpaisiin.
Vauvojen oma vyöhyketerapia on auttanut monia itkuisia pienokaisia. Mm. koliikki ja koliikin tyyppiset ongelmat, yleinen itkuisuus ja paha olo, vatsan toimintaongelmat sekä nukkumisvaikeudet. Vauvan vyöhyketerapiaa kannattaa kokeilla myös, jos synnytyksessä on ollut jotain erityistä – esim. on tarvittu imukuppia tai synnytys on ollut pitkä tai vaikea.