Parhaat lahjavinkit

Elämys Hyvinvoinnin kotisivuille on lisätty hemmotteluhetkiä!

Uutuutena ihanan ylelliset parihieronnat! 

Parihieronnat ovat kahdelle hengelle. Hoitonautinnon pääsee kokemaan yhteisessä hoitohuoneessa Lohjan toimipisteessä. Valittavanasi on kolme ihanaa parihierontaa;

  • Duo rentouttava päähieronta 40 min
  • Duo ylävartalohieronta 45 min
  • Duo kokovartalohieronta 60 min

Näistä ihanuuksista löydät varmasti juuri sinulle tai läheisellesi sen parhaan. 

Hyvinvointiin ja rentoutumiseen liittyvät lahjat ovat olleet tänäkin vuonna erittäin suosittuja. Minkä lahjan sinä voisit ojentaa?

Jos lahjaidea on vielä hukassa, niin ei huolta – me autamme! Nämä ideat sopivat niin äidille, tyttärelle, kumppanille, ystävälle kuin kenelle tahansa muulle!

Äitienpäivälahja, syntymäpäivälahja, valmistujaislahja, häälahja, joululahja, yrityslahja, isänpäivälahja, läksiäislahja, ystävänpäivälahja, kiitoslahja…

Halusimme jakaa muutamat hyödylliset vinkit teille, jotka haluaisitte muistaa läheisiänne paketeilla, mutta tuntuu vaikealta keksiä kivoja lahjaideoita. Yksi mukava ja käytännöllinen lahjaidea on myös jokin laadukas kosmetiikka- tai ihonhoitotuote. Melkein kaikki meistä tarvitsevat hoito- ja puhdistustuotteita, joten tällaiset lahjat pääsevät yleensä oikeasti käyttöön ja ovat iloksi ja hyödyksi saajalleen. Myös lahjakortti kosmetologille kunnon kasvohoitoon voisi olla mieluinen. Hetki ammattilaisen käsissä takaa rentoutumisen, kun itse ei tarvitse levittää edes kosteusvoidetta kasvoille hoidon päätteeksi. Kunnon kasvohoito hellii syksyn kuivattamaa ihoa.

Kosmetiikkaan ja hyvinvoinnin hoitoon liittyvät lahjat ovat hyvin suosittuja ja ihmekös tuo: monelle pieni hemmotteluhetki on oikein kaivattu ja kaiken kukkuraksi ansaittu! 

Elämään mahtuu monta hyvää syytä hemmotteluun!