Rauhoita ylireagoiva iho liposomeilla

2019-05-23

Ajankohtaisena kevään tuotteena esittelemme Dermavidualsin Süüsmoon Lotion P – ihoa rauhoittavan fumaarihappo-liposomisuihkeen.

Iho voi ylireagoida monista eri syistä; ajankohtaisimpana ja monia koskettavana ovat tänä keväänä ilmassa leijuvat siitepölyt. Lääkärin mukaan nyt reagoivat nekin, jotka eivät aiemmin ole allergiaoireita saaneet.
Allergisiin iho-oireisiin suosittelemme Süüsmoon Lotion P-suihketta; fumaarihappo rauhoittaa nopeasti oireita, urea vie kutinan pois ja panthenol kosteuttaa herkistynyttä ihoa.

Ylireagoivan ihon hoidossa on tärkeää rauhoittaa ihoa, myös erityyppisten vaikutusaineiden osalta, jotta minimoidaan ärsytykset. Süüsmoon Lotion P sopii hyperaktiivisen sekä akneihon hoitoon ja puhdistukseen. Sitä voidaan käyttää myös psoriasiksen ennalta ehkäisevään hoitoon. Liposomit ovat korkean linolihappopitoisuutensa ansiosta tärkeitä epäpuhtaallekin iholle, joten tuote sopii erinomaisesti myös akneihon hoitoon.

Tuote on tahraamaton ja helppo levittää, soveltuen erittäin hyvin myös kutiavan päänahan hoitoon. Süüsmoon Lotion P neste suihkutetaan hoidettaville ihoalueille ja levitetään tasaisesti kevyesti hieroen tai taputellen. Liposomisuihke yksinään ei riitä suojamaan ihoa, joten sen kanssa on hyvä käyttää ihotyypille sopivaa voidetta.

Olemme saaneet hyviä käyttökokemuksia nimenomaan allergisten ihoreaktioiden sekä psoriasiksen rauhoittamisessa.

Süüsmoon Lotion P 150 ml 49,00€