Selluliitista eroon osa 2 – LPG Lipomassage

Monen asiakkaan kanssa onkin jo keskusteltu, miten minun oma vartalonmuokkausprojektini etenee. Viimein ehdin istahtaa koneen ääreen ja kertoa missä nyt mennään.

Heinäkuussa aloitetussa LPG-hoitojen sarjassa tein alussa 10 kerran hoitosarjan vain vatsan alueelle ja tämä aloitus oli tiivistahtinen: 2-3 hoitoa viikossa. Sillä sarjalla sain huikeat -12 cm pois vyötärön ympärysmitasta! Aivan mahtavaa, kun vaatteet alkoivat jälleen mahtua päälle.

Innostuneena jatkoin toisella 10-sarjalla ja tein hoitoja kerran viikossa. Lopullinen tulos oli -18cm vyötäröltä (aloitus 111 cm 14.7. / 93 cm 1.9.2018) Tähän tulokseen pääsin lisäämällä liikuntaa sekä aloitin kirjaamaan päivän aikana syömiseni Fatsecret-appiin. Ruokien kirjaaminen on todella silmiä avaavaa monella tavalla ja pistää miettimään mihin haluaa päivän kalorit “sijoittaa”, jotta saisi niistä tarvittavat ravintoaineet. Painoa on tämän seurauksena pikkuhiljaa pudonnut -5kg ja tarkoitus on jatkaa tätä muutosta elämänmittaisena, jotta tulokset tulisivat pysymään.

Teen edelleen ylläpitohoitoja vähintään kerran kuukaudessa LPG:llä ja on ihanaa edelleen huomata keventynyt tunne joka kerta hoidon jälkeen omassa olossa; vatsa toimii hyvin, nestekierto vauhdittuu ja nukuttaa hyvin hoitoa seuraavana yönä. Aineenvaihduntaan saa mukavasti ekstravauhtia ja turvotuksille kyytiä, kun välillä on tehty koko keholle hoitoa.

Parasta tässä kaikessa on se kokonaisvaltainen hyvä olo, mikä on seurannut; on helpompaa elää omassa kehossa kun se tuntuu enemmän omalta, turhat turvotukset on poissa. Vaatteet mahtuvat jälleen päälle, eikä ahdista aamulla vaatekaapilla, kun mikään ei tunnu mahtuvan. Ja liikkuminen ylipäätään on helpompaa, kun vatsa ei pömpötä heti edessä. Lisäksi omalla kohdalla tämä on toiminut todella hyvänä kimmokkeena jatkaa projektia ja ottaa oma elämä haltuun liikunnan ja ruokavalion osalta. Tulevaisuutta ajatellen haluan ennen kaikkea kehittää lihaskuntoa, jotta jaksan töissä ja pysyn hyvässä kunnossa.

Tiesitkös, että monet julkisuudesta tutut henkilöt luottavat LPG-hoitoihin? Kurkkaa instagramista #lpg tai #lpgendermologie, näet huikeita ennen ja jälkeen kuvia hoidoista. LPG on laajalti maailmalla käytössä oleva, tutkittu hoitomuoto, luonnollinen ja turvallinen.

Mikäli sinua lähestyvä pikkujoulu ja juhlakausi ahdistaa, suosittelen lämpimästi sijoittamaan omaan hyvinvointiin tulemalla LPG-hoitoon. Tiiviillä hoitojaksolla voidaan saada tuloksia nopeasti aikaiseksi. Kun varaat hoidon jälkeen itsellesi aikaa 30 min kävelylenkkiin, saat kaikkein parhaimman hyödyn ja tehot irti LPG-hoidosta.

Ostaessasi 10 kerran hoitosarjan kerralla, saat 10 kerran kaupan päälle. Esim. 10 kerran vatsan alueen hoitosarja maksaa 405,00€. Hoitosarjan maksun voit halutessasi pilkkoa osiin MASH-laskulla.

Ja lopuksi pieni paljastus tulevasta; Elämys Hyvinvointipalvelut aloittaa yhteistyön Valmennuskeskus Huipun kanssa, meidän kanta-asiakkaana saat tuntuvan edun Huipun kuntosalikortista. Tämä kannattaa pitää mielessä, kun haluat pysyviä tuloksia.