Syksyn kiinteyttävä uutuushoito

Radiofrekvenssi eli RF-hoito hyödyntää nykyaikaista radiotaajuusenergiaa sekä magneettitaajuuspulsseja turvallisesti ja erittäin tuloksellisesti kasvoille sekä vartalolle. Caretech RF-laitteen energia lämmittää ihon kaikkia kerroksia turvallisesti ja kivuttomasti johtamalla voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen.

RF aktivoi ihon luonnollista kollageenin muodostumista, joka näkyvästi vaikuttaa ihon kiinteyteen sekä poistaa turvotusta ihon pintakapillaareista ja rasvasoluista. Lämpö edistää lymfa- ja verenkiertoa, kuona-aineiden poistuminen kudoksista aktivoituu. Solukalvojen läpäisevyys edistyy ja entsyymitoiminta aktivoituu.

Caretech RF:n multipolaarinen RF toimii kuudella elektrodilla vain käsiteltävällä alueella, hoidolla saadaan erinomaisia tuloksia jo ensimmäisessä käsittelyssä. Keskitetyn taajuuden ansiosta tuloksiin päästään jo matalammilla tehoilla, joten käsittely on kivutonta ja miellyttävää.

Radiofrekvenssihoito on turvallista ja kivutonta. Käsittely tuntuu miellyttävänä lämpönä iholla. Hoitoa ei kuitenkaan suositella mikäli olet raskaana, sairastat syöpää, vaikeaa yleissairautta tai ihosairautta.

Iho kutistuu ja kiinteytyy, juonteet tasoittuvat; tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Caretech RF Cryo on tehokas silmänympärysalueen kiinteytyshoito, joka vaalentaa tummia silmänalusia tehokkaasti. Hoito vaikuttaa silmäpusseihin sekä juonteisiin silmän ulkonurkassa (harakanvarpaat) sekä silmän alapuolella. Kasvoilla voidaan hoitaa esimerkiksi nasobiaalipoimuja, huuliryppyjä, hamsteripusseja, kaulan veltostunutta ihoa, kaksoisleukaa sekä kasvojen veltostunutta ihoa.

Vartalolla radiofrekvenssi vaikuttaa triglysereihin hajoittaen niitä vapaiksi rasvahapoiksi, jolloin ne poistuvat rasvasolujen kautta verenkiertoon ja rasvasolujen tilavuus  pienenee. Tämä näkyy kehon ympärysmittojen pienenemisenä sekä ihon kiinteytymisenä. Vartalolla voidaan hoitaa vatsaa, pakaroita, reisiä, alleja, jenkkakahvoja.

Radiofrekvenssihoidon etuna on, että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää myöhemmäksi tulevaisuuteen eikä toipumisaikaa hoidon jälkeen tarvita.

Caretech Radiofrekvenssi Cryo Kasvohoito on tutustumistarjouksessa lokakuun 2020 loppuun saakka 79€ (norm. 95€)