Talviloma Elämyksen hoitoloissa

MITÄ TEHDÄ HIIHTOLOMA-VIIKOLLA?

Nyt jos koskaan on tärkeää saada aika irrottautumaan arkihuolista. Järjestä hiihtolomalla itsellesi kehonhuolto- ja hemmottelupäivä.

Kehomme kaipaa huoltoa ja rauhoittumista. Rauhoittumisella, kehoa huoltavilla palveluilla lihakset ja mieli pysyvät iskussa. Kehonhuolto vaikuttaa myös aineenvaihduntaan, ruuansulatukseen ja hormonitoimintaan. Näiden tekijöiden epätasapaino voi aiheuttaa vakaviakin ongelmia ja rasitusvammojen riski suurenee ja siksi niistä kannattaa pitää huolta. Kehonhuollon voidaan yleispätevästi sanoa tarkoittavan kehon tasapainon säilyttämistä.

Tasapainossa oleva keho reagoi paremmin kuormitukseen: treenissä kestää tehokkuus ja kuntokäyrä jatkaa nousuaan. Levännyt keho ja mieli toimii sukkelammin, osaa käsitellä stressaavia tilanteita, rauhoittuu ja nukahtaminen helpottuu. Yölliset heräämiset vähenevät ja unesta tulee laadukkaampaa sekä palauttavampaa.

Varaa hiihtolomallesi aika vaikkapa ihanalle kasvohoidolle, rentouttavalla hieronnalle tai romanttiselle Duo-Elämys kokovartalohieronnalle kahdelle.

Hiihtoloma Elämys Hyvinvoinnissa:

Kauniit kulmat ja ripset ammattilaisen muotoilemana:

  • Ripsien kestotaivutus  68,00€
  • Ripsien kestotaivutus ripsien kestovärjäyksellä 78,00€
  • Kulmien ja ripsien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu 32.00€
  • Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi 105.00€
  • Kulmien Laminointi ja ripsien kestotaivutus kestovärjäyksellä  120,00€

 

Yhteistä laatuaikaa lapsesi kanssa hemmottelun merkeissä:

  • Pikkuprinsessalle tai -prinssille + äidille tai isälle kynsien minimanikyyri lakkauksella 39,00
    Sis. Kynsien muotoilu, kynsinauhojen siistiminen ja kynsien lakkaus sekä käsien kevyt hieronta.
    Varaa-aika soittamalla Elämys Hyvinvointiin p. 045 105 6906

 

Meikkiopastus Facebookin livevideossa maanantaina 22.2.
Tule seuraamaan livevideota, jos kaipaat piristystä ja päivitystä meikkityyliisi ja tietoa esim. miten korostuksia ja varjostuksia silmissä kannattaa käyttää.


KASVOHOIDOT

Kohtaamme asiakkaamme yksilöinä ja haluamme tarjota ihonhoito-ohjelman juuri sinun tarpeisiisi. Meille on tärkeää, että voit olla hoitolassamme täysin omana itsenäsi. Hoidon aikana juttelet tai nautit hiljaisuudesta, oman valintasi mukaan. Tavoitteenamme on tuoda elämääsi hyvää mieltä ja kauneutta kaiken ikää. Meiltä löytyy kasvohoitoja jokaiselle, niin miehille, naisille kuin nuorillekin.

Samalla voit huoltaa kauniit kulmat ja ripset ammattilaisen muotoilemana. Kulmien tai ripsien muotoilu on yksi nopeimmista ehostuskeinoista, jolla saat kauniit ja siistit linjat ripsillesi ja kulmakarvoillesi!

Kasvohoidot alk. 72.00€


HIERONNAT JA VARTALOHOIDOT

Tarjoamme asiakkaille monipuolisia hieronta- ja rentoutushoitoja. Lisäksi teemme vartalolle erilaisia laitehoitoja, kuten esim. timanttihiontaa arpien hoitoon, kiinteyttäviä ja vartaloa muokkaavia LPG-hoitoja sekä laser- ja cryo-huippukylmähoitoja kehon eri kiputiloihin.

Hieronnat alk. 39.00€

Laitehoidot vartalolle alk. 20.00€


DUO-PARIHIERONNAT JA HEMMOTTELUPAKETIT

On tärkeää muistaa välillä irtaantua arjesta ja pysähtyä hetkeksi rentoutumaan ja hoitamaa omaa hyvinvointia. Hemmotteluun ja kauneuteen keskittyvillä elämyksillä virkistyvät koko keho sekä mieli.

Parihieronnat ovat kahdelle hengelle. Hoitonautinnon pääsee kokemaan yhteisessä hoitohuoneessa. Valittavanasi on kolme uutta ihanaa parihierontaa; duo rentouttava päähieronta 40 min, duo ylävartalohieronta 45 min ja duo kokovartalohieronta 60 min.

Hemmottelupaketit alk. 95.00€

Parihienonnat alk. 39.00€