Tervetuloa vuosi 2022!

Vuosi 2021 lähenee loppuaan ja nyt on hyvä hetki peilata mennyttä vuotta ja suunnitella vähitellen tulevaa. Vaikka vuoden aikana on otettu harppauksia taistelussa koronapandemiaa vastaan, vaikuttaa siltä, että virus näyttelee roolia elämissämme myös tulevana vuonna. Olemme kuitenkin kiitollisia siitä, että olemme saaneet tehdä työtämme ja jakaa elämyksen hetkiä kanssanne. Siispä me Elämyksen tekijät haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme kuluneesta vuodesta 2021!

Haluamme myös kannustaa huolehtimaan itsestään ja omasta hyvinvoinnista näin vuoden vaihtumisen ja arkeen paluun keskellä. Oma jaksaminen voi olla koetuksella monista syistä ja siksi olisi tärkeää muistaa välillä myös levätä kunnolla ja palautua. Huolenpitoa voi antaa omalle keholle ja mielelle ihan kotioloissa vaikkapa pienillä rentoutumishetkillä, saunomalla, syömällä hyvin ja viettämällä aikaa läheisten seurassa – tai jos mieluummin vetäytyy omiin oloihinsa, voi sekin tehdä hyvää!

Näiden lisäksi voi aina tulla Elämyksen palveluiden pariin rentoutumaan, kaunistautumaan tai hoitamaan itseään. Me olemme valmiit vuoteen 2022 ja toivotamme asiakkaamme tervetulleiksi myös tulevana vuonna ♥

31.12.2021