Cryo-kasvohoito

Tule kokemaan Pakkas-Elämys

Cryo-Huippukylmähoito on todellinen elämys, joka muun muassa virkistää, aktivoi elimistön oman sisäisen apteekin toimimaan, helpottaa välittömästi kiputiloja sekä poistaa turvotusta.
Hoito on nopea ja tehokas, pienten alueiden hoito on kestää 2-3 min ja tuloksia on nähtävissä ja koettavissa välittömästi.

Kylmällä on perinteisesti hoidettu kiputiloja ja cryo-terapia on alunperin kehitetty kivunlievitykseen reuman hoidossa. Vuosikymmenien ajan huippukylmällä on hoidettu lihaskipuja, niveltulehduksia, ihosairauksia.
Huippukylmä poistaa nopeasti turvotusta elimistöstä, joka usein aiheuttaa kiputiloja paineena kudoksissa. Turvotuksen hoitaminen nopeuttaa kuntoutumista leikkausten tai loukkaantumisten jälkeen. Kaikkien nivelten sekä lihaskireyksien liikkuvuutta voidaan parantaa kylmähoidolla.

Huippukylmällä kehoon tuotettu termoshokki aktivoi kehon tuottamaan luonnollisesti kollageenia, joka on kehomme tärkeimpiä proteiineja. Cryo-kasvohoidossa ihon kollageenintuotanto nopeutuu, iho on heleämpi ja kiinteämpi, turvotukset poistuu kylmähoidossa, ihohuokoset supistuvat sekä ihon väri on tasaisempi. Huippukylmä desinfioi ihoa pintaa syvemmältä, joten sillä voidaan hoitaa aknea ja ruusufinniä sekä muitakin bakteeri- tai sienipohjaisia ihottumia keholta.