Kosmetologi, hieroja tai jalkojenhoitaja, tule töihin Elämykseen!

Elämys Hyvinvointipalvelut on perustettu 2016 ja hoitolamme sijaitsee Lohjan keskustassa. Tarjoamme asiakkaillemme perinteisiä kosmetologipalveluita, hierontaa sekä laitehoitoja, kuten LPG-hoitoja.

Me yrityksenä tarjoamme loistavan tiimin tuen päivittäiseen työhön sekä mielenkiintoisen työn ihanassa työympäristössä.

Haemme joukkoomme kosmetologeja, jotka suhtautuvat työnsä laatuun intohimoisesti sekä sitoutuvat yhteisiin tavoitteisiin. Toivomme, että hallitset kosmetologin työhön tarvittavat perustaidot ja olet valmis tekemään jalkahoitoja. Lisäosaaminen, kuten ripsien taivutukset, kulmien laminointi tai kynsien geelilakkaus, katsotaan eduksi.

Lisäksi haemme terveydenhoidollista jalkahoitajaa ja koulutettua hierojaa, joka suhtautuu työnsä laatuun intohimoisesti sekä sitoutuu yhteisiin tavoitteisiin.

Työtehtäviin kuuluu lisäksi: tuotemyynti, asiakaspalvelu ja hoitolan siisteyden ylläpito.

Jos olet asiakaspalveluhenkinen, positiivisen asenteen omaava, kunnianhimoinen ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevä tiimipelaaja, olet etsimämme henkilö.

Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi meille sähköpostilla viimeistään 28.3.2024 mennessä ja kerro itsestäsi sekä osaamisestasi ja mitä tavoitteita sinulla on uuden työpaikan suhteen.

Lisätiedot:

elamyshyvinvointi.riikka@gmail.com
0407532372 (Riikka)
www.elamyshyvinvointi.fi