Uutta: LPG Luonnollinen Kasvojen kiinteytyshoito Nummelassa

Endermolift-teknologia on ainutlaatuinen, patentoitu menetelmä ikääntymisen merkkien korjaamiseen. LPG-teknologia on tieteellisesti tutkittu menetelmä, joka luonnollisesti tehostaa ihosolujen kollageeni- ja elastiinituotantoa. Näin ihon tasoittuminen ja siloittuminen tapahtuu ihon syvemmistä kerroksista ulospäin. Tutkimuksista lisää tietoa maahantuoja Alaset Import-sivuilta.

Menetelmä perustuu lymfan ja hieronnan yhteisvaikutukseen ja laitehoidoista tämä menetelmä on siitä harvinainen, ettei siinä johdeta iholle sähköä, lämpöä tai kemiallisia aineita. Ihon pintaa ei myöskään rikota neulaamalla.
Endermolift-Kasvohoidoissa tuloksia on nähtävillä heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen; iho kirkastuu, kiinteytyy ja turvotukset poistuu. Vaikutus jatkuu päiviä vielä hoidon jälkeen: ihon luonnollinen hyaluronisynteesi lisääntyy 80% eli iho on kosteutetumpi, täyteläisempi ja tiiviimpi. Kollageenisäikeet järjestyvät uudelleen ja niiden tuotanto kasvaa. Elastiinin ansiosta iho on kimmoisampi.
Pysyviä tuloksia saavuttaksesi suosittelemme alkuun 6-10 kerran hoitosarjaa sekä jotta tulokset pysyisivät ylläpitohoitoja kerran kuukaudessa. Keskustelemme aina hoidon aluksi toiveista ja odotuksista ja suunnittelemme sopivan hoidon sekä jakson.

Hoidon jälkeen asiakkaat ovat kokeneet ihon pehmeämmäksi ja kiinteämmäksi sekä ihoon imeytyy hoitavat ainesosat tehokkaasti. Säännöllisten hoitojaksojen jälkeen iho on vahvistunut eikä ole niin altis ulkoisille tekijöille, jotka heikentävät ihon suojausta. Säännöllisesti hoidoissa käyvät ovat tyytyväisiä tuloksiin ja sitoutuvat hoitoon mielellään.

LPG-menetelmällä voidaan hoitaa kaksoisleukaa, silmänympärysten ja huulten ympärysten herkkää ihoa, kaulaa ja decolteeta, kasvojen juonteiden ja ryppyjen lisäksi. LPG-menetelmällä voidaan kirurgisten toimenpiteiden tarvetta siirtää tulevaisuuteen, lisäksi LPG on erinomainen hoito kirurgisten toimenpiteiden yhteydessä, ennen ja jälkeen, toipuminen toimenpiteestä nopeutuu, lymfakiertoa vauhditettua eli turvotuksia poistettua sekä arvet paranevat nopeammin.
LPG:llä voidaan hoitaa tehokkaasti myös vartalon kiputiloja ja tulehduksia sekä tehdä kiinteyttäviä ja muokkaavia selluliittihoitoja. Vartalon hoitoja teemme Lohjan toimipisteellä.
Nummelassa keskitymme erityisesti LPG-kasvohoitoihin, meille on kertynyt kokemusta LPG-hoidoista Lohjan  toimipisteellä ja olemme saaneet asiakkailta paljon innostunutta palautetta hoidoista sekä itse nähneet tuloksia hoitojaksojen aikana.
Näin ollen oli itsestään selvää, että laajennamme nämä tulokselliset, turvalliset ja luonnolliset hoidot myös Nummelan toimipisteelle.

LPG-hoidot varattavissa Nummelassa, hoitoaikoja 4.2.2019 alkaen.