Viisi hyvää syytä käyttää kollageenia!

KOLLAGEENI

Kollageenin osuus ihmiskehon proteiineista on jopa 30%. Fibroblastit eli ihosolut tuottavat kollageenia ihon pinnanalaiskerroksissa. Tämä rakenteeltaan kolmoiskierteinen proteiini on vastuussa solujen yhteen sitomisesta ja noin 75 % ihosta koostuu siitä. Fibroblasti onkin yksi ihon keskeisistä rakenneosista.

Kollageenin täydentäminen on yksi keskeisimpiä asioita, joilla voimme vaikuttaa ihon kimmoisuuteen ja veltostumiseen.  Kollageenit ovat elimistön yleisimpiä proteiineja ja tärkeitä solun ulkoisen aineen rakenneosia, jotka antavat tukea ja lujuutta kudoksille. Kollageeni on kuin liima, joka pitää kehon koossa.

MITEN KOLLAGEENI LIITTYY IKÄÄNTYMISEEN?

Veltostunut iho, ihon juonteet, rypyt, pigmenttiläiskät ja couperosa näkyvät ihossa, kun ihosi oma kollageeni ja hyaluronihappo vähenevät luonnollisen ikääntymisen seurauksena. Sisäinen vanheneminen on kehomme luonnollinen kronologinen ikääntymisprosessi. 25 vuoden iässä elimistö alkaa hajottaa kollageenia n. 1.5%:n vuosivauhdilla. Tämä prosessi jatkaa kiihtymistään 30 ja 40 vuoden iässä, kunnes 40 ikävuodesta alkaen kollageenin hajoaminen on vielä nopeampaa ja sen tuotanto loppuu kokonaan.


VIISI HYVÄÄ SYYTÄ KÄYTTÄÄ KOLLAGEENIA!

  1. Tuotteet sisältävät ainoastaan patentoitua ja biologisesti aktiivista hydrolysoitua kollageenia, hyaluronihappoa ja C-vitamiinia. No75:n tuote ei sisällä minkäänlaisia lisäaineita ja se on valmistettu Suomessa luonnollisista, puhtaista ja turvallisista raaka-aineista.
  2. Ihon kosteuspitoisuus nousee, ihon kimmoisuus paranee ja juonteiden muodostuminen hidastuu.
  3. No75 sisältämän kollageenin vaikutus on osoitettu kliinisillä tutkimuksilla ja julkaistu alan arvostetuissa tieteellisissä julkaisuissa.
  4. No75 hyvän imeytymisen vuoksi tuote tehoaa jo 2,5 g päiväannoksella, verrattuna muihin markkinoilla oleviin tuotteisiin jotka vaativat 5-10 g päiväannoksen.
  5. No75-niveltuotteen sisältämien kollageenipeptidien on kliinisissä tutkimuksissa osoitettu edistävän nivelten hyvinvointia ja vähentävän kivun tunnetta. Niveltuotteen aineosat edistävät nivelrustokudoksen uudistumista ja auttavat nivelten vesitasapainon säilyttämistä.

 

No75 – Kollageeni Gold kynsille ja hiuksille

No75 Kollageeni Gold on kehitetty ihon, hiusten ja kynsien hyvinvoinnin tueksi.​
Ainesosat: Hydrolysoitu kollageenipeptidi, C-vitamiinia, L-kysteiini, peltokorteuute, ferrofumaraatti, pantoteenihappo, sinkkipikolinaatti ja biotiini. Valmistettu Suomessa.
Purkki hinta 47€
Täyttöpussi hinta 43€
Riittoisuus 5vkoa

No75 – Iholle

No75 – Iholle -tuotesarja parantaa ihon kimmoisuutta ja vähentää juonteiden määrää.
Ainesosat: Hydrolysoitu kollageeni peptidit, C-vitamiini, hyaluronihappo. Valmistettu Suomessa.
Purkki hinta 44€
Täyttöpussi hinta 39€
Riittoisuus 5vkoa

No75 – Nivelille

No75 Kollageeni nivelille sisältämien ainesosien on tutkittu auttavan nivelrustokudoksen uudistumista.​
Ainesosat: Hydrolysoitu kollageenipeptidi, glukosamiini, kondroitiinisulfaatti, C-vitamiini, hyaluronihappo. Valmistettu Suomessa.
Purkki hinta 39€
Täyttöpussi hinta 36€
Riittoisuus 4vkoa


MITÄ ON TUOTTEEN SISÄLTÄMÄ HYDROLYSOITU KOLLAGEENI?

Tuotteen sisältämä hydrolysoitu kollageeni on biologisesti aktiivista kollageenia, pitkän valmistusprosessin tuloksena syntyvää luonnollista, erittäin hienojakoista ja kevyttä proteiinipitoista jauhetta, joka imeytyy elimistössä aminohapoiksi ja bioaktiivisiksi kollageenipeptideiksi. Valmistusprosessin aikana raaka-aine mm. hydrolysoidaan, mistä tulee nimi hydrolysoitu kollageeni. Hydrolysointi hajottaa kollageenin kierrerakenteen peptidiketjuiksi ja edesauttaa näiden imeytymistä.

MITÄ ON HYALURONIHAPPO?

Hyaluronihappoa on kutsuttu “Nuoruuden lähteen avaimeksi”. Ikääntymisen seurauksena hyaluronihapon määrä kehossa vähenee. Hyaluronihappo on luonnollinen polysakkaridi, jota esiintyy kaikissa elävissä organismeissa. Nuorilla ihmisillä hyaluronihappoa on runsaasti ihossa ja koska se sitoo vettä ja kosteutta itseensä, iho on kiinteä, kimmoisa ja elastinen. Hyaluronihappo on yksi luonnon eniten vettä rakastava molekyyli ja sen rooli kudoksen nesteytyksessä ja imeytymisessä elimistöön auttaa tukemaan ihon hyvinvointia.

Tiesitkö, että kollageeni ja hyaluronihappo kulkevat kehossa lähes aina yhdessä? Kollageeni tarjoaa mekaanisen lujuuden sidekudokseen ja hyaluronihappo puolestaan sitoo suuria määriä vettä. Yhdessä nämä kaksi tarjoavat kudoksille tarvittavan nesteytyksen. Käyttämällä kollageenia ja hyaluronihappoa edistät ihosi hyvinvointia.

MIKSI NO75-KOLLAGEENIJAUHEESSA ON C-VITAMIINIA?

C-vitamiini on välttämätön elimistön kollageenin muodostumiselle. C-vitamiinilla on todettu myös useita muita tunnettuja terveyshyötyjä. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten ja lisää raudan imeytymistä elimistöön.

LUE LISÄÄ TUTKIMUKSISTA JA KOLLAGEENISTÄ TÄSTÄ