Vyöhyketerapia

Vyöhyketerapia on hoitomuoto, jossa ihminen nähdään ajattelun, tunteiden ja kehon kokonaisuutena. Mikä tahansa näistä kolmesta voi sairastuttaa ja myös parantaa ihmisen eli terve sielu terveessä kehossa.

Vyöhyketerapia on kokemusperäinen hoitomuoto, jolla ylläpidetään terveyttä ja kartoitetaan sekä hoidetaan kehon häiriö- ja sairaustiloja. Hoito poistaa ja purkaa kehon jännityksiä ja tukoksia, ja sen avulla pyritään palauttamaan kehon omat parantavat voimavarat. Vyöhyketerapia on käsin tehtävää hoitoa, jossa sormin tai vyöhykepuikon avulla stimuloidaan perinteisesti heijastealueita jalkateristä.

Vyöhyketerapia mm. vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, rentouttaa, parantaa vastustuskykyä ja unen laatua sekä helpottaa kehon kipu- ja särkytiloja.

Koko kehon vyöhyketerapia on erittäin rentouttavaa sekä tehokasta hoitoa ennaltaehkäisemään monia elimistön vaivoja.

Refleksologiassa eli koko kehon vyöhyketerapiassa hoidetaan ihmistä useiden eri kehossa olevien heijastejärjestelmien kautta. Jalkaterien lisäksi niitä löytyy esimerkiksi sääristä, reisistä, korvista, päälaelta ja jopa kielestä. Käsiteltäessä useampia heijastepisteitä saadaan hoidosta tehokkaampi, monipuolisempi ja laaja-alaisempi.

Hoidoilla on saatu hyviä tuloksia kipuun, särkyyn, stressiin, unettomuuteen, hormonaalisiin ja aineenvaihdunnan häiriöihin, korvatulehduksiin, flunssakierteisiin, allergioihin, niska- ja selkävaivoihin sekä vauvojen koliikkiin, itkuisuuteen ja unihäiriöihin. Vyöhyketerapia on myös erinomainen raskausajan vaivojen hoitomuoto.


Klassinen vyöhyketerapia 45 min 49,00€

Koko kehon vyöhyketerapia 75 min 69,00€