Yhteisiä elämyksiä

Helmikuu on täynnä ihania erikoispäiviä! Helmikuussa on esimerkiksi Runeberginpäivä, ystävänpäivä, hiihtoloma ja laskiaissunnuntai!

Elämys on suunnitellut helmikuulle kaikkea kivaa!

Kokosimme tähän artikkeliin vinkkimme  ystävien ilahduttamiseen sekä ihaniin hemmotteluhetkiin niin arkipäivinä kuin hiihtolomalla!


Hemmottelua kasvoille!

Näin kylmänä vuodenaikana elimistö käy ikään kuin säästöliekillä; iho kuivuu, menettää kimmoisuuttaan, tulee kalpeaksi ja helposti väsyneen näköiseksi.
Haluamme Elämyksessä auttaa ihoasi voimaan hyvin myös talvella. Kosmetologimme suunnittelee ihosi hoidon täysin yksilöllisesti.

Nyt Elämyksen kanta-asiakaskortilla Cardulla Kosteuttavan kasvohoito 60€ (nom. 72€). Tarjous voimassa 31.3.2022 asti.

Tästä saat Elämyksen kanta-asiakas kortin käyttöösi!

 

Anna palautetta ja osallistu arvontaa hoitohetkien jälkeen!

Kuinka paljon nämä teidän ihanat palautteet meidän tekijöitä ja koko tiimiä ilahduttavatkaan! Monesti kivan palautteen antamisesta tulee itsellekin hyvä mieli.
Nyt antamalla palautetta hoitojen jälkeen palauteboksiin osallistut myös arvontaan.

Voit voittaa upean mysteeriboksin itsellesi,  joka sisältää laadukkaita tuotteita ja upeita yllätyksiä!

 

Tulossa ystävänpäivä 14.2. arvonta Instagramiin ja Facebookiin!

Arvomme ystävänpäivänä Duo Elämys hieronnan 45min

Rentoudu yhdessä ystäväsi tai läheisesi kanssa yhteisessä hoitohuoneessa.
Hoitoon sisältyy rentouttava klassinen hieronta ylävartalolle. Hieronnalla käsitellään selkä, hartiat, käsivarret ja niska sekä pään aluetta napakoin, mutta kuitenkin rentouttavin ottein ja pitkin venytyksin. Hieronnassa käytetään tuoksutonta öljyä.
Hoidon jälkeen tarjoilemme hoitohuoneeseen teetä ja pientä purtavaa.

Yllätä ystäväsi lahjakortilla

Nauttiiko ystäväsi hoitohetkistä tai kaipaisiko hän hieman hemmottelua tai omaa aikaa? Lahjakorttikaupastamme voit ostaa lahjakortin omavalintaiselle summalle. Voit myös tilata netistä lahjakortteja vaikkapa suoraan sähköpostiin toimitettuna ja sisällyttää lahjakorttiin oman viestin ystävälle.