Haemme mahtavaan tiimiimme kosmetologia tai kosmetologiopiskelijaa kesätyöhön ensisijaisesti Lohjan hoitolaamme. Mahdollisuus tehdä hoitoja myös Ruoholahden hoitolassamme on plussaa!

Elämys Hyvinvointipalvelut on perustettu 2016 ja tällä hetkellä meillä on hoitolat Lohjalla ja Ruoholahdessa. Tarjoamme asiakkaillemme perinteisiä kosmetologipalveluita sekä hierontaa ja laitehoitoja, kuten LPG-hoitoja.

Me yrityksenä tarjoamme loistavan tiimin tuen päivittäiseen työhön sekä mielenkiintoisen työn ihanassa työympäristössä, tuntipalkan ja työsuhde-edut. Voit tulla töihin myös sopimusyrittäjänä.

Haemme joukkoomme kosmetologeja, jotka suhtautuvat työnsä laatuun intohimoisesti sekä sitoutuvat yhteisiin tavoitteisiin.  Toivomme, että hallitset kosmetologin työhön tarvittavat perustaidot ja olet valmis tekemään jalkahoitoja. Lisäosaaminen, kuten ripsienpidennykset/taivutukset, geeli-tai rakennekynnet, on eduksi.

Työtehtäviin kuuluu lisäksi: tuotemyynti, asiakaspalvelu ja hoitolan siisteyden ylläpito.

Jos olet asiakaspalveluhenkinen, positiivisen asenteen omaava, kunnianhimoinen ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevä tiimipelaaja, olet etsimämme henkilö.

Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi meille sähköpostilla viimeistään 31.3.2023 mennessä: elamyshyvinvointi.riikka@gmail.com ja kerro itsestäsi sekä osaamisestasi ja mitä tavoitteita sinulla on uuden työpaikan suhteen.

Lisätiedot:

elamys@elamyshyvinvointi.fi
0449840737
www.elamyshyvinvointi.fi